Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ku poslednému bodu chcem dodať toto. Antisemiti nám neustále tvrdia, že oni nie sú antisemiti, len antisionisti a snažia sa nám nahovoriť, že v tom je rozdiel.

Ako keby som tvrdila toto: Nemám nič proti Maďarom, len si myslím, že Maďari nemajú nárok mať vlastný štát a nemajú právo sa brániť proti tým, ktorí ich chcú vyhubiť.

1 0
možnosti

jen by me zajimalo, mezi jake jedince pan radi tyto (jen vyber):

Jig'al Amir - vrah Jiccaka Rabina, jehoz smrt byla ranou pro mirovy proces

Baruch Goldstein - vrah 29 lidi

pripadne Itamar Ben Gvir - radikalni clen Netanjahuovi vlady

Jen abych vedel, nakolik je pan nestranny

1 1
možnosti
Foto

Rád pomohu:

Jak Baruch Goldstein, tak Jigal Amir byli vrazi, nezasloužící si jakékoliv slitování. I tyto dva jedince bych zařadil do kategorie humanoidů.

U ministra Itamara Ben Gvira je to tak, že nejspíše nikoho nezabil. Po stránce politických názorů nemohu sloužit, tak podrobně politickou scénu v Israeli nesleduji.

Doufám, že jsem Vám dostatečně odpověděl.

4 0
možnosti
MV

je treba porad a dokola vysvetlovat

dekuju, Tome

8 0
možnosti
RK

Bohužel svět (a s ním i někteří čeští občané, ať se nám to líbí nebo ne) se stále více zbavuje přemýšlení a ochoty přijmout vysvětlení - důležité pro něj je, co si přečte jako první a na vyslovené A už nepotřebuje vyslechnout i B. Autor by zasloužil ne jeden, ale zástup , protože se nespokojil s povrchností a nazývá věci jmény dané okolnosti náležejícími. Děkuji.

1 0
možnosti
Foto

OSN - Organizace, která si příkladně nevšímá válečných zločinů Ruska a jeho otevřené agrese proti Ukrajině. Zjevně jí vůbec nevadí ruské útoky raketami a drony na civilní cíle, školy, nádraží, nemocnice včetně dětských, divadla, sídliště, kulturní centra, kostely, atd. A zároveň organizace vysílající téměř denně ultimativní výzvy, aby Izrael okamžitě ukončil svoji "nelidskou agresi vůči nevinným obyvatelům pásma Gazy".

8 0
možnosti
MB

OSN je v dnešní době naprosto zbytečný ansámbl združující pestrou paletu ujetých aktivistů a různých lobistů brojící v drtivé většině případů proti čemukoliv, co dává smysl, a současně podporujících kdejakou zhůvěřilost o to víc, čím je dementnější.

4 0
možnosti
JK

J26a37n 37K63l98á79s53e37k

13. 2. 2024 19:42

Za povšimnutí stojí, kolik masových demonstrací proti Izraeli se koná po celém světě, zatímco stejné demonstrace proti Hamásu či podobným teroristickým organizacím prakticky neexistují. Pokud už k nějakému odsouzení dojde, odbude se to nějakým "Dělat to tedy nemusely, ale zase nic tak hrozného se nestalo". A co se oněch uprchlíků týká, o ty se má postarat nenáviděný Západ, bohaté arabské země od nich dávají ruce pryč.

9 0
možnosti
PP

P79a20v38e40l 96P44o31n89e10c

13. 2. 2024 18:44

EVROPAN - daňový poplatník členského státu EU, který ten absurdní cirkus sponzoruje - prostřednictvím OSN.

14 0
možnosti
MB

Chci věřit tomu, že ve skupině 'Občan pásma Gaza' existuje (nevím jak početná) minorita, která se popisu vymyká, bohužel o ní kvůli jejím obavám o vlastní nežití není slyšet, nebo si jména méně ostražitých či naopak ústnatých představitelů může případný zájemce přečíst na nahrobcích.

6 0
možnosti

podle predutokoveho pruzkumu bylo 50% gazanu proto, aby Hamas vyskrtl z programu zniceni Izraele a 62% bylo pro primeri s Izraelem.

0 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma

6 0
možnosti
  • Počet článků 975
  • Celková karma 35,79
  • Průměrná čtenost 2559x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám