Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je smutné, Tome, že mne tahle informace o podílu pracovníků UNRWA na vražedných útocích sice velmi naštvala, ale už ani moc nepřekvapila.

2 0
možnosti
PM

P63e83t82r 38M33a41t52l89a96s

29. 1. 2024 10:59

Kolik ještě zabitých Palestinců, žen a dětí, Vás pán doktor uspokojí ,abyste klidně mohl spát?

1 21
možnosti
MZ

Otázka je obrácená, kolik Izraelců chtějí ještě zabít Palestinci. Proč ze strany Palestinců nezní věty o míru o soužití? Protože nic takového nechtějí, chtějí zničit Izrael za každou cenu.

17 0
možnosti
MZ

Kolotoč peněz, který je posílán do Gazy jenom podporuje terorismus. Obyčejní lidé nic z toho nedostanou a jsou živeni nenávistí k Izraeli. Zajímalo by mě jakou demokracii by zavedli Palestinci, když tak chtějí demokracii po Izraeli.

15 0
možnosti
PS

Špička ledovce. Organizace / zbytečné neziskovky je obrovská díra na peníze. A pokud je někdo zděšen tak asi žil na jiné planetě.

Víte jak rozpoznat zbytečnou neziskovku? Pokud o ní začnete hovořit budou aktivisté řvát a zaštitovat se horskou službou nebo jinou potřebnou neziskovkou.

11 0
možnosti
Foto

Asi mnohé veci vo svete sa budú odvíjať od toho, kto bude úspešný v prezidentských voľbách v USA. Ako a kým sa bude gúľať tá pomyselná gulička Geotrupes stercorarius. Vám, Tomáši, samozrejme karma.

6 0
možnosti
OS

Hrdobec nebo hrdobce....

0 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma

15 0
možnosti
Foto

Ale oni to přeci již dávno vědí.

Vašek

12 0
možnosti
ZH

26. ledna 2024

Od Philippe Lazzariniho, generálního komisaře UNRWA

AMMAN,

„Izraelské úřady poskytly UNRWA informace o údajném zapojení několika zaměstnanců UNRWA do děsivých útoků na Izrael dne 7. října.

„Abych ochránil schopnost agentury poskytovat humanitární pomoc, rozhodl jsem se okamžitě ukončit smlouvy s těmito zaměstnanci a zahájit vyšetřování s cílem bezodkladně zjistit pravdu. Každý zaměstnanec UNRWA, který byl zapojen do teroristických činů, bude hnán k odpovědnosti, a to i prostřednictvím trestního stíhání.

„UNRWA co nejostřeji odsuzuje ohavné útoky ze 7. října a vyzývá k okamžitému a bezpodmínečnému propuštění všech izraelských rukojmích a jejich bezpečnému návratu k jejich rodinám.

„Tato šokující obvinění přicházejí, protože více než 2 miliony lidí v Gaze závisí na záchranné pomoci, kterou agentura poskytuje od začátku války. Každý, kdo zradí základní hodnoty Organizace spojených národů, zradí také ty, kterým sloužíme v Gaze, v celém regionu a jinde po celém světě.

1 14
možnosti
Foto

Už jsem vás žádal, abyste mne laskavě míjel. Já do vašich blogů rovněž nevstupuji a ani je nečtu.

Z toho, co jste napsal, chápu, že jste vůbec nepobral smysl mého blogu.

29 3
možnosti
Foto

V30í76t 62H84a15s56s85a61n

28. 1. 2024 14:20

Poté, co jsem zhlédnul stovky hrůzných videí na Twitteru již opravdu žádné iluze o tom, co se děje v pásmu Gaza nemám.

Přeji pěkný den. VH

1 10
možnosti
Foto

Dobrý den, pane Hassane. Nikde netvrdím, že i v pásmu Gaza nejsou oběti nevinných. Tedy stejně, jako těch nevinných v kibucech a na festivalu, kde byli nejen vražděni, ale před smrtí si ještě "užili".

Jistě se shodneme i na tom, kdo začal, že. Takže, pokud by nebylo 7.10.2023, nebyly by oběti v pásmu Gaza.

Píšete jinde o dětech s amputovanými končetinami, já zase vnímám, že Hamás drží malé děti někdy v podzemí. Po 100 dnech v tomto "přepychu" budou mít nepochybně celoživotní traumata.

Můj článek je však mířen jinam. Jestliže nějaká organizace, placená z peněz zemí, proti kterým se de facto vymezuje a nazývá je agresory, vygeneruje humanoidy (opakuji, že jedinci z UNRWA by měli mít alespoň základní empatii a humanitu), pak je správným krokem tuto podporu zrušit. To je universální, týká se to nejen Gazy, ale i všech takovýchto zemí či enkláv.

Přeji hezký večer.

33 1
možnosti
  • Počet článků 975
  • Celková karma 35,79
  • Průměrná čtenost 2559x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám