Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KH

Zvirata zabijeji a zerou jedno druhe a vi ze take mohou byt zabity a sezrany, povazuji to za normal. My, tzv. lide, nejsme od nich daleko, ten zabijejici pud je v nas vsech, jen se podivej na kluky u rybniku, na hristich - pifpaf jen to fici . Co nas v tom trochu brzdi je jakysi smysl (poudek?) etiky, morality, atd., vstepovan kdysi do nas nabozenstvim, humanitou, atd.

0 0
možnosti
RE

Před časem vyšel na Seznamu článek v rubrice "slavné dny" k desátému výročí střelby Breivika - už to samo o sobě je zavádějící. K šoku došlo po přečtení reakcí, jež byly z poloviny v podstatě souhlasné s tímto činem. Pokud to nebylo úmyslné "fake news", pak se člověk nestačí divit s čím že to tady žije.

2 0
možnosti
JZ

J44a46n 65Z67i48e70g58l98e52r

28. 12. 2023 14:21

Zasloužená karma

6 0
možnosti
LS

Tady na blogu jedná nemoudrá paní měla zase veselo z odchodu p. Schwarzenberka.

7 0
možnosti
LS

Jak píše níže pan Kunft, u některých to je obyčejná blbost (co si myslet o paní, která pošle souhlasnou SMS s tímto teroristickým činem přímo na krajské ústředí policie ČR?). Projevy a počty těchto mentálně zpožděných lidí by se ani neměly zveřejňovat, protože to jen zbytečně irituje celou společnost. Důsledně by se mělo jít po těch, kteří si dobře uvědomují, co dělají.

2 0
možnosti

Díky!

Když amorálně lžou stoupenci slovenského estébáka Bureše a politického byznysmana Okamury za účelem totalitního uchvácení moci, amorálnost hlupáků nepřekvapuje, ale stejně bolí!

9 0
možnosti
Foto

U některých to může být obyčejná blbost, u jiných to může být podvědomá touha udělat totéž a to je nebezpečné. Najít a tvrdě potrestat, nejde o potlačování svobody slova, jde o prostou sebeobranu.

Vašek

6 0
možnosti
Foto

V ,,kauze" Hepnarová byl učiněn tento závěr: NENÁVIDĚLA CELÝ SVĚT. Nesetkal jsem se s nikým, kdo by tehdy její čin jakkoli schvaloval. JISTĚ I DÍKY POKROKU JSME DNES ,,DÁL"

3 0
možnosti
Foto

Homo debilis (Masculus vulgaris) je po orangutanovi druhý lidoop z čeledi šimpanzovitých s průměrnou inteligencí kávovaru. Society tvoří podle současné nálady, je celosvětově rozšířen a nebezpečně se množí. A pro leckoho jsou až ,,boží“, i až dost žádané, i jimi samými, i coby zboží.

Zdroj: https://jiroudek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=788091

0 0
možnosti
JK

J91a64n 89K38a76z41d39a

28. 12. 2023 9:47

To jsou dementi. Jen by mě zajímalo kolik podobných by radostně komentovalo útok na Dvojčata v roce 2001. Tehdy ještě nebyly na internetu tak rozšířené sociální sítě. No na muslimských diskuzích by to bylo obzvláště výživné... Vám autore karma

1 0
možnosti
MV

v tomto prostoru nelze presne specifikovat, co si o podobnych myslim a co bych jim rekl primo do obliceje

slovo HNUS je jen zakladem

jedu za mamou a Tobe za text a uvahu karma, Tome

3 0
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,74
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám