Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nejhorší je, že s tím nejde skoro nic dělat. Maximum je pomalu a neústupně vykonávat Tvojí činnost, upozorňovat a poukazovat

2 0
možnosti

Pane autore Vodvářko, váš příspěvek "Hamas vítězí" mě překvapil, v negativním smyslu. Řekl bych přímo zklamal. Nejen že je evidentně tendenční, je zkreslený a neodpovídá skutečnosti. Nevím co vám prezentuje čs.tv. ale domnívám se, že to samé, co ukazuje německá tv. Tisk se bude jistě odlišovat, protože čs. žurnalisté nemají ty prostředky a možnosti jako němečtí zpravodajci. Jaké fotky a jaké scenáře zachycené smartphone jste viděl? Kdo je zhotovil a kdo je uveřejnil? A jakou mají kvalitu ?

V kterých metropolích pochodují zástupy mladých jedinců sympatizujících s Hamas-teroristy a vyžadujících vyhlazení státu Isreael? To jsou opravdu vymyšlené fakenews a vaše fantasmagorie. Nejsou to jedinci ale masy kriticky myslících dospělých lidí, kteří protestují proti agresivní, systematické liquidaci Palestiny a genocidě, pachané na palestinském obyvatelstvu. To prohlásil již před několika dny brasilský president Lula da Silva a k němu se připojili mnozí významní státníci. Hamas nejson arabové nýbrž teroristická organizace, v které jsou zastoupeni Palestinci, Syřané, Iránci, Iráci Hisbolas a Jordánci. Difamování Arabů s vaší strany dává tušit, že vám chybí základní znalosti té komplexní a velmi komplikované situace na blízkém východě. Kdyby měli židé v posvátné úctě život každého člověka, tak by nezabíjeli nevinné a bezbranné civilní obyvatelstvo. OSN včera uveřejnilo, že počet mrtvých Palestinců činí asi 20 tisíc, z toto je 70% žen a dětí. To je ta humánní stránka židovského charakteru? Už jste si někd položil otázku, odkud pramení ta globální skrytá nevraživost vůči židům? Po tom masakru na palestinkém obyvatelstvu bude antisemitismus pravděpodobně intensivnější, než kdy předtím. Já jen doufám, že Israel nevyprovokuje Irán a tím zároveň válku v této oblasti, která by ohrozila i Evropu.

0 3
možnosti
Foto

Dobrý den, pane Tykale. Musíme si nejprve ujasnit jednu věc. Pokud vidím, jak v NY padají Dvojčata, jde nejspíše o skutečnost a nikoli hru na PC. Pokud nám média zprostředkují záznamy narvaných náměstí či ulic metropolí (namátkou Paříž či Londýn), kde jsou vyfoceny záplavy vlajek a plakátů se známými hesly o free Palestině, půjde rovněž o skutečnost. Pakliže to tak nevnímáte, dále prosím již nečtěte tento příspěvek, nemá to cenu.

To, že levicový president Brazílie cosi povídá, má stejnou výpovědní hodnotu, jako fotografie pana Putina, který loví v Černém moři amfory. To, že státníci Evropy mají problém odsoudit zřetelné násilí, je dáno nepochybně i tím, že mají v zemi početnou muslimskou menšinu, kde stačí k vypalování obchodů a aut třeba jen nafackování nějakému spratkovi z jejich komunity.

K tomu nejpodstatnějšímu z Vašeho vstupu. Nevím, kolikrát jste byl v Israeli. Já několikrát a tam, kam se běžný turista opravdu nedostane. Setkal jsem se jak s občany státu (a to i Araby), tak i osadníky v Judei a Samaří. Znám jistě více než běžný uživatel ČT jejich povahu a názory a nikde netvrdím, že je vše OK. Koneckonců to v blogu zmiňuji. To Vaše "bezbranné obyvatelstvo" nenávidí Židy naprosto zběsile a životnost Žida, který by se ocitl v Gaze (a to před současným konfliktem) by se počítala na minuty. Naopak, v Knesetu sedí Arabové. Mám pokračovat? Kdo je na tom morálně hůře? Že nyní umírají děti a ženy v Gaza? To je jistě pravda, ale nejsou cílem násilí, jako tomu bylo dne 7.10. Nikdo jim před jejich smrtí neseká končetiny a neplní vagíny hřebíky. Samozřejmě, že je mi líto smrtí dětí a to kdekoli ve světě. Ale vina za jejich smrt je na straně Hamásu, který celý současný kolotoč začal. Korelace není kauzalita, pokud je Vám známo. A stran čísel, mám oprávněné pochybnosti o počtech. Příkladem může být oněch 500 mrtvých po výbuchu u nemocnice, kde to číslo bylo vydáno po několika minutách po dopadu střely. Že to bylo tak nějak jinak, se už ví. Přeji hezký den, pane Tykale.

3 0
možnosti

Tak mne tak děsí to demoralizované odlidštění člověka a kladu si otázku, jak může vypadat budoucnost takového demoralizovaného člověka. Jsem rád, že už jsem starý. Nedovedu si to představit!

3 0
možnosti
Foto

Nuž, pravdu je možné ukrižovať, ale je to len dočasné...

3 0
možnosti
Foto

Bohužel svět, nebo lépe řečeno, ti kteří formují veřejné mínění má/mají krátkou paměť a téměř žádné svědomí.

Vašek

11 0
možnosti

Evropa má asi strach z islámského terorismu, chová se zbaběle

a strká hlavu do písku. Stejně to nepomůže.

8 0
možnosti
Foto

Keď si prečítate vyjadrenia trebárs nemeckej tlače, nastáva im problém, každé piate dieta predškolského veku ma migračné korene, takmer devätnásť miliónov tamojších obyvateľov, čiže 23 percent, sa buď prisťahovalo do krajiny od roku 1950, alebo sú deťmi imigrantov. Najviac ich je z Turecka, Poľska a Ruska.Ako píše server Deutsche Welle, tým počet ľudí so zahraničnými koreňmi nekončí. Ďalších 3,7 milióna, čiže 4,5 percenta populácie, má jedného rodiča z cudziny...

0 0
možnosti
Foto

Je to naprostá hrůza. Co mě děsí nejvíc je otázka Proč? Proč svět netrestá spáchané zrůdnosti a naopak to obhajuje. Protože židi? To jsme opět zpátky v minulosti a vše se bude dokola opakovat?

13 0
možnosti

J71a54k48u48b 73Š96o27l79c

7. 12. 2023 11:50

Tací jsou lidé. Nicméně problémy celého světa nevyřešíme a měli bychom se zaměřit na to, aby Evropa nebyla islamizována a afrikanizována. Jinak už pro židy nebude moc bezpečných míst na světě.

8 0
možnosti

J38a35k25u18b 15Š29o72l40c

7. 12. 2023 11:42

Naprosto nepřekvapující. Reakce muslimského světa byla jasná a reakce západní Evropy v podstatě také. Jsem rád, že jsme v NATO, ale o EU se to říci nedá. Projekt EU je určitě dobrá myšlenka, ale bohužel je realizován v době, která zdravému rozumu nepřeje, takže je to jedna velká promarněná šance.

Pokud se židé v roce 2023 bojí ukazovat v Německu na veřejnosti své symboly, tak je to naprosto brutální. Němci můžou mít dvacet muzeí druhé světové války v každém městě, ale poučení si z toho nevzali žádné.

14 0
možnosti
Foto

Ach jo. Ale je to tak.

12 0
možnosti

dneska jsme četl článek o systematickém znásilňování a zohavování žen teroristy z Hamásu a o stanovisku OSN. Co na to říct a nedostal BAN? Nevím.

17 0
možnosti
Foto

Dal jsem odkaz, ale nechtěl jsem psát o tom, že ti "ubozí Gazánci" strkali ženám do pochvy hřebíky. U nich je jakákoli resocializace nemožná a jediným řešením je jejich odstřel. Bez milosti.

21 0
možnosti
  • Počet článků 975
  • Celková karma 35,79
  • Průměrná čtenost 2559x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám