Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V zásadě je to děsivé. Slovo dekadence západní společnosti je zcela nedostačující 👍

2 0
možnosti

Jo! Ale většina našich eurounijních kamarádů Palestincům fandí, tedy ani takové jednání jejich postoje nemění. My se naopak vyřazujeme z hlavního proudu.

3 1
možnosti

Díky, pane Vodvářko!

4 0
možnosti
Foto

Keď sme pri tých matkách. Syn zakladateľa Hamasu, ktorý sa stal izraelským špiónom (písala som o ňom článok) hovoril o matke, ktorá opásala troje zo svojich deti výbušninami a poslala ich medzi židovských civilistom. Získala si obrovskú úctu vo svojej komunite. Myslíte si, že niečo také je možné v Európe?

Treba sa nám zobudiť z naivnej predstavy, že celý svet má naše hodnoty ovplyvnené žido-kresťanskou etikou. Nie, nemá.

8 0
možnosti
Foto

Těm ženám se hlavně líbí, že mohou klidně a bezpečně demonstrovat. Kdyby se zamyslely nad tím proč to tak je, demonstrovaly by za něco úplně jiného.

Vašek

4 0
možnosti

Stejně nechápu, jak mohou s takovým nadšením provolávat, že "Palestine will be free", když jim tam poroučí vrazi. V jaké svobodě lze žít v zemi, kde se opozice shazuje ze střech?

8 0
možnosti

Takove drobnosti oni neresi, hlavni je povrazdit co nejvice Zidu.

3 0
možnosti
Foto

To je právě ono. Z propalestinských demonstrantů nikdo moc neřeší, že Hamás do zajetí odvlekl seniory a děti a další civilisty sprostě povraždil. Řeší, že se palestincům děje příkoří. Že oni s válkou nemají nic společného.

9 0
možnosti

Těmhle zaníceným levicovým bojovníkům za spravedlivý svět (aktuálně bez Židů) logika nic neříká. Je totiž v rozporu s jejich ideologií a jejich stádním chováním.

17 0
možnosti

Líbí se mi slovo "humanoidé" pro ty, kteří se chovají nelidsky. V historii vidíme, jak je to spojeno s tím, že určitou skupinu přestanou považovat za lidi; třeba nacisté Židy. Hamás je v této propasti ještě hlouběji, když pohrdá životy svých soukmenovců, které používá jako živé štíty.

16 0
možnosti
Foto

Děkuji. Ten termín mne napadl, protože tak nějak koreluje s tím, že někteří jedinci mají vzhled člověka, avšak místo elementární etické výbavy je uvnitř jen bláto.

15 0
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,08
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám