Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

J26i14ř60í 30V22o31l53n35ý

12. 11. 2023 20:54

Chudáčci, dejte pozor, aby vám někdo nešlápl na kuří oko. Hodím vám do vaší harmonie vidle. Historie a bezuzdné vraždění v Gaze jasně ukazují, že nejste bez viny. Na jednoho bohatého a úspěšného muselo v potu tváře makat alespoň deset bídníků. 120 států v OSN jasně řeklo, co si o Izraeli myslí.

0 0
možnosti
Foto

No, když jsme pro Vás chudáčci, pane Volný, jistě nám povíte, jak jste prožíval situaci dne 7.10.2023. kdy oni chudí bídníci projeli do jiného státu, aby se tam pobavili vražděním mladých holek, dětí a starých lidí. Jistě jste byl uspokojen.

K OSN - pokud v tomto spolku sedí Čína a Rusko, státy, které dobývají cizí území a znásilňují původní obyvatele, nebo třeba Írán, kde umlátí mladou holku k smrti jen proto, že jí zpod hadru koukaj vlasy - pak je celkem jedno, co si tihle myslí o Israeli.

0 0
možnosti
JJ

J12a75n 76J51e38l26í75n24e28k

10. 11. 2023 18:14

Jen poznámka:

Antisemitismus je špatný pojem - i Arabové jsou Semity!

0 0
možnosti
JK

Ne tak docela. Arabština je jazyk, co patří do skupiny semitských jazyků. Arabové kdysi patřili do skupiny semitských kmenů. Jenomže dneska už jsou /většinou/ svému dávnému semitskému původu vzdáleni. Zejména se jedná o muslimské Araby, kteří jsou z velkého % černošského původu. Bohatí Arabové plodili děti se svými černými otrokyněmi a těchto jejich potomků historicky přežilo do dospělosti disproporčně více než potomků Arabů, co si otrokyně nemohli dovolit /z důvodu chudoby/. V jedné generaci to nehrálo významnou roli, ale Arabové měli otroky po celou historii /ostatně je mají i dnes/, a z generace na generaci se ty drobné odchylky multiplikovaly a způsobily, že průměrný Arab - muslim je z velmi významné míry negroidní. Oproti tomu ti Arabové, kteří jsou křesťany (starokatolíci v Libanonu, Sýrii atd.) jsou fakticky čistokrevní - a jsou světlí s černými vlnitými vlasy, vlastně vypadají shodně, jako čistokrevní Židé.

0 0
možnosti
JJ

J71a80n 92J28e28l50í92n76e28k

10. 11. 2023 18:12

Samozřejmě, pane Vodvářko! Židé jsou tak odlišní a většinou jsou bezbranní, takže jsou první na ráně. Z mé rodiny zůstala hrstka přeživších a já přežil stěží pochopitelnou náhodou.

Je velice snadné vhodit pochodeň do okna synagogy. Mám fotografii hořící synagogy v Liberci a je na ní v popředí smějící se Sudeťák.

A že už někdo takové pochodně zcela jistě chystá, to si můžete být jist. To jen já si nejsem jistý, zda Vy najdete odvahu postavit se muži, který tu pochodeň ponese s hlasitým smíchem k nejbližší synagoze...

0 0
možnosti
JK

Evropa bude již velmi brzy "Židůprostá". Tak jako Irák, Sýrie.... Muslimové, zejména pak Arabové, mají velikou množivost a míra nahrazování původního evropského obyvatelstva se zrychluje. A tak jako odešli Židé z Iráku, odejdou i z Evropy. Nepatrný zbytek, co neodejde, Arabové zabijí. - - - - Jinak třeba musím říct, že ČR jako taková je "Židůprostá" dávno. Ve svém i dost širokém okolí neregistruji byť i jen jediného vyznavače židovské víry. Znám nějaké katolíky, nějaké husity, nějaké muslimy, Židé žádní. Samozřejmě 99% lidí v mém okolí jsou neznabozi, to dá rozum. Žiju přece jen v ČR, kde jinde.

0 0
možnosti
JJ

J38a16n 53J69e62l74í15n75e33k

10. 11. 2023 18:13

Klidně se přijeďte podívat, že jsem Žid a zdráv...

ZATÍM!

Ale bojím se, že už se na mne někdo chystá...

1 0
možnosti
Foto

"Schyluje se k nové "Křišťálové noci"?"

Schyluje, díky netečnosti a neschopnosti , ne-li dokonce podpoře EU, a především OSN.

7 0
možnosti
IM

I98v95a24n 26M39i98n82á72ř

9. 11. 2023 18:15

Pokud bude Evropa tak netečná, tolerantní a naivní k soužití s islámem jako dosud - jeho narůstající expanze nás postupně zničí. Rozněcování antisemitismu je jen začátek, kterým muslimské komunity prezentují - v hostitelských zemích svou sílu ! Přestože se zatím v EU počítají na jednotky až desítky procent .. (Francie), společně sdílený humanismus demokratického Světa, nemá prostředky k zamezení jejich radikalizace.

6 0
možnosti

Pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí!

Je mi z toho smutno! Zatím vítězi lež, nenávist a lačnost po krvi!

2 0
možnosti

Pletete si pojmy s dojmy.

Když skinhead zabije cikána, také nepůjde o křišťálovou noc.

Je tady možnost určitého hloupého chování. Možná se dočteme i po pár vraždách z nenávisti. Co je špatně, strašně špatně. Ale přirovnávat to ke křišťálové noci je jako srovnávat pušku s atomovou bombou.

0 16
možnosti

Nějak vám nedošlo, že autor nepřirovnává, ale obává se eskalace nenávisti.

4 0
možnosti
JZ

Antisemitské provokace v západní Evropě podněcuje i putinovské Rusko, viz pomalování domů Davidovými hvězdami v Paříži apod.

13 2
možnosti
Foto

Problémem je pokrytectví, které je vznostně nazýváno korektrostí.

17 0
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,55
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám