Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P82e22t87r 15H91l65o50b15i40l

10. 10. 2023 16:17

tzv. "mirotvurcum" nedoslo nic a nikdy nedojde... viz zradci v EU, Francii, Spanelsku, Irsku, Lucembursku... ti jsou tak vysinuti, ze nepochopi uz vubec noc

0 0
možnosti
Foto

Konspirační teorie:

1) Mosad o útoku věděl. Nechal obětovat lidi, aby znovu sjednotil Izrael a aby byl důvod s Hamásem zatočit.

2) Útok si přes Írán objednalo Rusko. Potřebuje dražší ropu a odvrátit pozornost od války na Ukrajině.

0 2
možnosti

Nepište zbytečně blbosti - byť jste si je sám konspiračně vymyslel.

Roli Iránu všichni ministři zahraničí i šéfové tajných služeb už popřeli.

Irán má zájem především na podpoře Hizbaláhu a ne Hamasu.

Obojí jsou to sice muslimské polovojenské organizace, ale panuje mezi nimi dosud nesmiřitelný rozdíl.

0 1
možnosti

Rovněž nejspíše dojde "mírovným aktivistům" jak ve vedení EU, tak třeba i USA, že posílání peněz na "vdovy a sirotky" je plýtváním, neboť místo mléčné výživy se peníze používají na rakety a náboje.

Zdroj: https://vodvarka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=807395

Obávám se, že k tomuto nedojde

3 0
možnosti

Situaci s Palestinci nic nevyřeší. Jim nejde o vlastní stát, o prosperující Gazu, ani o nic podobného. Stejně jako další muslimští radikálové vedou muslimský džihád, svatou válku proti nevěřícím, vysněným cílem je vyhladit Židy, ideálně i celý západní svět (protože je křesťanský), problém je jejich náboženství, které uctívají ve středověké formě a to jim z hlavy nikdo nevymlátí, leda by jim ji někdo usekl.

5 0
možnosti

Jste stejný fanatik jako ti muslimští fanatici a plácáte stejně nenávistné řeči.

Ono platí jednoduché. Vezměte si provaz. Na jednu stranu dejte fanatické odpůrce čehokoliv, na druhou stranu fanatické příznivce čehokoliv. Vypadají, že jsou tak daleko od sebe, jak je to jen možné. Udělejte z provazu kruh. Ano, dostal jste realitu. Myšlenkové nastavení obou skupin je totožné, jen zastávají jinou stranu.

S palestinskou motivací jste absolutně jinde. Nejsem odborník, takže ať mě odborník klidně opraví. Ale podle mě to je směska (a na dlouhý a hluboký rozbor). Většině Palestinců by byla nejradši, kdyby měli pokoj a uzavřel se mír. I když nemají rádi Židy, z dobrých důvodů, stejně by byli nejradši, kdyby měli klid. Když vezmu vůdčí osobnosti, moc lásky k Izraeli tam nebude. Ale nesmiřitelných bude menšina. Většině vůdců Hamasu jde spíše o postavení a peníze, než o fanatický boj. Kdyby Palestinci dostali jiný reálný cíl, nenávist nezmizí. Ale bojovat a dělat skutečné problémy bude jen zfanatizovaná menšina. Zbytek by spolupracoval.

0 5
možnosti

Že bude odveta tvrdá muselo být Hamásu jasné, jsou tedy 2 varianty: 1.je jim to jedno 2. Je to očekávaný následek se strategickým potenciálem...záběry mrtvých děti a rozbombardovanych mešit semknou arabský svet, ty umirnene arabské státy odkloní od narovnávání vztahu s Izraelem a zradikalizuji podporovatele Palestinců ve světě. No, uvidíme, jestli se neprepocitali.

7 0
možnosti

Obě varianty platí.

Je jim to jedno, protože lidé tam nahrazují chybějící vojenskou techniku. Všichni mrtví budou velebeni podobně, jak to dnes dělají Ukrajinci se svými padlými.

0 3
možnosti

Pravdou také je, že zástupci Hamasu pravidelně navštěvují Moskvu a jen letos tam byli dvakrát. Scházejí se s ruskými představiteli a někdy i s Putinem. Proč asi? Na výlety tam palestinští radikálové určitě nejezdí.

12 1
možnosti

A já myslel, že Hamás má v oblibě především EU, která jej i bohatě finančně dotuje !

http://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-z-penez-evropske-unie-se-vyplaceji-tucne-renty-rodinam-palestinskych-teroristu-40246090

I vláda Bidena se stará o trvalý přísun financí.

cnn.iprima.cz/eu-by-mela-omezit-financovani-palestiny-vyzyvaji-politici-podporujeme-umirnene-brani-peksa-414257

Piráti však tvrdí, že Hamás je umírněný !

0 2
možnosti

No, důsledná rekultivace Palestiny už začala...

4 0
možnosti
Foto

Mělo by to být memento, jak to dopadne, když je země rozhádaná.

Viz VWJ Tři strážníci:

"Zatímco se strážníci před strážnicí hádali, zloději se do strážnice vkrádali..."

Změna by mohla nastat, ale kdybych napsal, jak, chcimíři mě označí ošklivými slůvky.

12 0
možnosti

Jedna změna určitě nastane. A zmínil ji již pan Stejskal. Rozhodně se nevyplní přání tureckého prezidenta o vzniku státu Palestina. Všichni mohou zapomenout na to, že by Izrael připustil další enklávu, navíc v Jeruzalému.

13 0
možnosti
Foto

Míroví aktivisté budou chvíli zticha pak začnou řvát. Stejné to bylo s Ukrajinou, také chvíli mlčeli. Gaza nemá řešení, je dlouhodobě opomíjená a propaganda je tam mnohem tvrdší a dlouhodobější než v Rusku. Úroveň Severní Koreje a nacistického Německa. Karma, Tomáši.

23 1
možnosti

Nikdo neschvaluje to, co se děje v Izraeli, ale řešení je v nedohlednu. Díky vydatným finančním injekcím i EU, se vytvořily v Gaze podmínky pro utěšené rozrůstání populace, která je poznamenána už od svého narození nenávistí k židům a obdivu k té jediné pravé víře.

Tyto příznivce Evropa ve velkém importuje od Itálie přes Francii, Nizozemí, Británii, Belgii, Německo, Švédsko ........ a nechce si přiznat, že její političtí představitelé učinili v roce 2014 špatný a pro Evropu přímo devastující krok.

Tak jak znám Palestince, Šíty a Sunnity, tak nečekám, že oni svoje náboženské přesvědčení, v dohledné době 20 let, změní.

Izrael svoji vojenskou převahu rozhodně ukáže, ale Palestinci jsou ochotni umírat za své náboženské přesvědčení, stejně jako Ukrajinci za to své a nikdo je nepřesvědčí o opaku, když se jim ta demagogie vtlouká do hlavy už prakticky od kolébky.

7 4
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,62
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám