Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Babišova suita je úplně posedlá touhou najít nějaké hnidy na současné vládě. A ta "manekýna" to vede.

3 0
možnosti

Jenom pro doplnění, jaké to bylo za komunistů.

V padesátých letech minulého století manželka komunistického zločince a masového vraha Klementa Gottwalda soudružka Marta Gottwaldová si nechala dovézt z Belgie špičkové krajky za osmdesát tisíc korun a v Brně seřvala organizátory jisté bolšánské recepce za to, že pro ni nesehnali nejlepší francouzské koňaky. To vše v době, kdy tehdejší ministerstvo zdravotnictví odmítlo uvolnit devizy na dovoz potřebného léku ze Švýcarska pro malé dítě, které umíralo na tuberkulózu. Jinak soudružka Gottwaldová samozřejmě na veřejnosti chválila vše socialistické a haněla kapitalistické. Tuto událost popisuje v knize V zajetí stalinismu brněnský spisovatel Čestmír Jeřábek.

11 0
možnosti

O IQ paní Marty šly legendy. Za všechny tento vtip:

Klement Gottwald jel v autě se svou ženou. Lidé kolem na něj mávali a tak se rozhodl je pozdravit. Říká ženě: "Já vystrčím hlavu a ty řiď." Hádejte, jak to dopadlo.

0 0
možnosti
Foto

To už ani není chucpe, to je hyenismus.

16 0
možnosti

Po všem, co ta pí předvedla jsem si jistej, že by s lehkostí natřela i vlastní matku, kdyby si to strana žádala. A pak by p Havlíček nasadil tempo, aby nebyl pozadu. Někteří to tak prostě mají. Karma za text, Tome.

19 0
možnosti
Foto

Lehce Vám uniklo, že šlo o zdravotní pojišťovnu a následně o daně ze sbírky, tedy poplatky pro stát... není to taková sranda, víte...

0 14
možnosti

No fakt, sranda ti není. To jste trefila, pí Krehotova.

10 1
možnosti

Hyenismus sekty hledá další dno.

14 1
možnosti

Zavadilovi se ze dna zdá, že chování Alenky je v pohodě. Zjevně stejná nátura. V sektě standard.

7 0
možnosti
Foto

Bohužel nevzpomenou, Tome. Bohužel.

3 0
možnosti

To už patří ke zdejšímu koloritu. Dáma s pávem nevynechá jedinou příležitost k prezentaci svého mdlého ducha. A jistě najde i své vděčné posluchače. Ale mezi osobami s IQ nad 70 se jí bude hledat dost těžko.

17 2
možnosti

Alenka se stále pohybuje v říši divů, obvzláště velmi velkým dobrodějem je pro ní a stranu ANO Andrej Babiš. Největší dluhy nadělaly poslední dvě navazující vlády. V Česku se vše schyluje k patu, protože obě dvě vlády jsou levicově orientované zla.

3 0
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,53
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám