Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No jo měl jsem na mysli vřed na aortě

0 0
možnosti
Foto

Stačí obecně dostupné informace, aby člověk člověk byl informován. Naštěstí už jsou. Když zemřel Gottwald, bylo největším tajemstvím, že došlo k perforaci syfilistického vředu. Jak by to asi vypadalo, kdyby o tom byla informována veřejnost. A to pomíjím vliv alkoholu.

4 0
možnosti
Foto

Jen Tě trochu poopravím. Gottwald zhynul na prasknutí aorty. Trpěl syfilidou a ta dělá paseku v cévách - v střední vrstvě aorty - tzv. syfilitická mesoaortitis. Předím letěl na pohřeb Stalina - samozřejmě změna tlaku v letadle (dvakrát - tam a zpět), způsobily nepochybně potřebné změny, aby po jednom zahynulo i druhé lidské hovado.

1 0
možnosti
MB

Jenže existují lidé a zdroje, které mají jiný úhel pohledu na J.V.Stalina:

https://lukassluka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=655727

https://www.youtube.com/watch?v=Z8W-k2vLzhQ

Takže pozor! Je tady skupina zarytých bolševiků a stalinistů, kteří budou tvrdit, že to všechno, co se o JVS říká, je lež a pomluva.

Stačí trochu googlit pomocí správných frází (např. "pravda o Stalinovi") a budou se vám protáčet panenky z toho, co se dozvíte...

0 0
možnosti
Foto

Velmi děkuji.

Mám své informace - třeba životopis pana Radzinského - Rusa, takže nejspíše nikoli fake.

To, že existuje řada jedinců, kteří vyznávají chemtrails a svatozář zrůdy Stalina, beru jako fakt, s nímž nemám problém.

3 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

3 0
možnosti
JK
Foto

Díky své paranoi ve chvílích své smrti si nikdo nedovolil vstoupit do jeho ložnice, ležel tam a umíral velmi dlouhou dobu. Pak nebyl lékař, protože jim nevěřil. Velmi malý trest pro tu zrůdu. Karma, Tomáši.

9 0
možnosti
Foto

Vždy při podobné situaci si říkám, jaká to reciprocita?

Zdechnutí jedné bestie proti desítkám miliónů mrtvých lidí, které nezajímala politika, kteří chtěli jen žít po svém.

Stalin, Eichmann, Hitler.

Vždy byli nějak stvořeni, vždy se jim dala do rukou moc. Kdyby tomu tak nebylo, Hitler by zůstal u řemesla čalouníka, Eichmann důsledný úředník na nějakém ministerstvu a Stalin jako kriminálník a vrah buď na šibenici nebo na Sibiři.

7 0
možnosti
MB

Bohužel, žádné pomlouvání, fakta. Čím větší ďábel? Tím větší Rus. Zavraždit cara i s jeho dětmi. K čemu. Aby nastoupil další car? Doba školních tříd a obrazů. Lenin, Stalin, Gottwald - Masoví vrazi. Toník Zápotocký, táta lidu - Ruce od krve.

Na Stalina ovšem nikdo nemá. "Adolf naprostý lidumil". .Josífkovy čistky jsou skutečně k neuvěření. Vymýtil všechny své věrné. Přes moře poslal vraha na Trockého. Bezdůvodně pobil svůj důstojnický sbor. rekord v Katyni, vyhladovění Ukrajiny - rekord doma. Hrůza, kdy vlastní dcera od otce prchá do USA ... !

Klasika, bez skutečných přátel. Stárnutí, se strachem o život. Konec světovládce - Troska, nalezena pomočená v pyžamu. Další verze jako z Říma. Přidušen polštářem. Tak jo, podobiznu na tyčku a do průvodu. Čím větší ďábel? Tím větší Rus. Přesto, přání matky splnil. Stal se se tím vytouženým knězem. Kázal mocně, až z toho onemocněl ... :-)

7 0
možnosti
Foto

Míro, sám chápu existenci Stalina právě v časech jiného "ďábla" Hitlera jako důkaz moudrosti toho, který tento zpropadený svět řídí. Hitlera mohl porazit jen ještě větší pošuk, který stejně jako on uměl strhnout zmanipulovatelné davy. Současnost ukazuje, že dav je pořád manipulovatelný a je schopen uvěřit demagogiím a propagandám, až si moudří musí klepat na čelo a hlavu by si uvrtěli.

2 1
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,53
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám