Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Kam bychom směřovali, kdyby se okamurovci dostali k moci?

Nevím, zda to máte také tak, ale když vidím Tomio Okamuru, vidím knírek pod nosem a patku doleva. Když poslouchám Tomio Okamuru, vnímám trollingový styl, neúctu k pravdě a neúctu k druhému člověku. Vnímám, že je předseda autoritativní strany (jako Babiš) bez stranické demokracie.

Kam bychom směřovali? Hitler, Stalin, Putin, Okamura... Jen hlupák to nevidí!

:-)

5 1
možnosti
Foto

Při čtení Vašeho článku mně vytanula na mysl vzpomínka z nejvýchodnějšího cípu Slovenska, odkud pocházela moje maminka. Ptávala jsem se (tehdy já sotva desetiletá) často naší pozoruhodné babičky v kroji, aby promluvila o válce, když obě světové zažila. Řekla, že "Němec abo Rus, všetko jedno, háj že ne Bandera." a okřikla nás, že nechce o válce mluvit, že je ráda že je všude mír. Já neměla tušení, kdo je Bandera, možná proto mi to jméno zůstalo pod kůží. A to babiččino "všude" jsem si v sobě uložila do srdce, jako poznání, že všechno lidstvo je jedním.

Pokud byste to chtěl taky zkusit, vážený pane doktore, určitě byste nemusel vyzývat pana Zdeňka Müllera, aby Vám s tím pomohl. Byl byste schopen v radosti obdivovat celost jeho moudrosti, jako já.

A na soc.sítích by se aktuálně nepřetřásal ten smutný žert, že se ze zlé ruské rakety vyklubala ta hodná ukrajinská. Děkuji Vám.

2 0
možnosti
Foto

Milá paní doktorko, já nijak nerozporuji všeobecnou universalitu toho, co napsal pan Muller. Jen tak nějak nejsem schopen nalézt paralelu mezi jím napsaným a postojem strany SPD k ruské agresi.

To, že v každém člověku je obsažen celý vesmír, vím rovněž. Jen mi někdy dá hodně práce to nalézt. A u některých se mi to - jistě mou vinou . nedaří vůbec.

Přeji hezký sváteční den.

2 0
možnosti

J16a65n 81K23l63á49s92e77k

16. 11. 2022 22:17

Jaroslav Foldyna, Jaroslav Bašta, Ivan David - všichni přišli do SPD z ČSSD, Zemanovy ČSSD, a není to ještě tak dlouho, co Zeman hlásal podobné názory, lísal se k Putinovi, nikdy neodsoudil anexi Krymu ...

8 0
možnosti

„Nejdřív přišli pro komunisty,a já jsem se neozval,protože jsem nebyl komunista. Pak přišli pro Židy,a já jsem se neozval,protože jsem nebyl Žid. Pak přišli pro odboráře,a já jsem se neozval,protože jsem nebyl odborář. Pak přišli pro katolíky,a já jsem se neozval,protože jsem byl protestant. Pak přišli pro mě a tehdy už nezbýval nikdo,kdo by se mohl ozvat.“

Známý úryvek textu připisovaného německému protestantskému teologovi Martinovi Niemöllerovi. Skýtá morální apel na většinovou společnost, jež přehlíží útlak menšin.

12 0
možnosti
Foto

Snažím se najít nějakou souvislost s Vašimi příspěvky a mým blogem, pane Mullere. Nedaří se mi to. Jistě mi pomůžete....

9 0
možnosti

„Nespravedlnost kdekoliv je hrozba spravedlnosti všude.Jsme chyceni v neuniknutelné síti vzájemnosti,..“

BA. BDiv. Martin Luther King Jr., PhD. Úryvek z jeho otevřeného dopisu z vězení v Birminghamu,stát Alabama,1963. Bylo to jeho 13. uvěznění z 39.

M.L.King Jr. byl americký politický vězeň,lídr a přední aktivista proti společenské,pracovní a voličské diskriminaci na základě rasy,barvy kůže,náboženství,pohlaví a národnostního původu.

"... Injustice anywhere is a threat to justice everywhere. We are caught in an inescapable network of mutuality, tied in a single garment of destiny. Whatever affects one directly, affects all indirectly.Never again can we afford to live with the narrow,provincial "outside agitator" idea.Anyone who lives inside the United States can never be considered an outsider anywhere within its bounds. ...”

1 0
možnosti

SPD - banda odporných ruSSáků.

12 0
možnosti
Foto

Voliči si budou předmětné hlasování pamatovat. Především voliči SPD, kteří ze zprávy BIS odtušili, že si agent se svou vlivovou skupinou kupoval (kupuje) zastánce ruského režimu a ruského míru zaslouženým žoldem za věrné služby Rusku (podobně jako v jiných zemích). Kdo jsou ty politické běhny zatím nelze říci, i když slova a činy některých slouhů jsou signifikantní.

11 0
možnosti

Bašta podepsal kandidátku sám sobě. Bez toho by do voleb nemohl

Jaký fígl předvedou zítra?

6 0
možnosti

Jj, i tohle vypovídá o směru SPD.

14 0
možnosti
Foto

NSDAP? Pár písmenek se už shoduje.

0 0
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,68
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám