Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^R^R^R^R^R^R^

Díky!

Josef Středula, tak jako všichni odboráři před ním, má jediný zájem, zvítězit jako prezident za každou cenu, i za cenu hospodářské likvidace Česka! Já doufám, že Češi nejsou až tak blbí, aby to neprokoukli!

A Andrej Babiš už snad pochopil, že pobyt v base není vždy cestou k prezidentskému úřadu! Obdivuji jen, jakou výdrž mají hloupí lidé!

:-)

1 0
možnosti

Zásada číslo jedna. Stát není zaopatřovací ústav pro neschopné.

5 0
možnosti
Foto

Bude veleben, ale v rafinovaném a tajném zastoupení. A uslyšíme, že nám Ukrajinci berou práci, kterou to nikdo jiný nechce dělat.R^

3 0
možnosti

Něco rekonstruujeme a střídají se tu různé skupiny. Kromě majitelů tu působí pouze Ukrajinci, zatímco čeští zedníci mřou hlady, ale asi kdesi v utajení, neboť už řadu let nikdo žádného nepotkal.

0 0
možnosti
Foto

Mi teda Babišova vláda nic nerozhazovala, když pominu zrušení superhrubé mzdy, ale to je přece pravicové a jak vždy říkal V. Tlustý z ODS - snížením daní se dosáhne většího výběru. Možná slevy na jízdném - ale to je jednak zelená politika, ke které se současná vláda hlásí, podpora veřejné dopravy a je to podpora rodiny, rodičům studentů zústalo víc peněz. A i bývalý předseda KDU a zakladatel TOP 09 jasně dříve říkal, že podpora rodiny je dlouhodobě zanedbaná a jak vítá cokoli, co podpoří rodinu.

3 1
možnosti

A vyhozené peníze v době covidu jsou jako co? Ty se vás netýkají?:-P

2 0
možnosti
Foto

Karma, já mám takový dojem, že mezi svolavatelem odborářské demonstrace Středulou a svolavatelem minulé demonstrace na Václaváku Vrabelem zase až tak velký rozdíl není.:-)

14 2
možnosti

A zase jsem v pytli! Na předcházející demonstraci jsem jíti nemohl - Byl bych pomluven. Teď zase! Při první možnosti, jsem z Odborů vystoupil. Pravda, co někteří od 21 let nadřou, aby nemuseli dřít. Já následně dřel celý život. Jako kmen i OSVČ. No, a co taková holka Kateřina? Ta nepracovala nikdy. Přesto je symbolem člověka práce. Určitě taky - za mne zabojuje. I na výlet mne vezme. Zbytečně, v Mauzoleu jsem již ta totality byl. Už tam nehodlám jezdit ! Dámy a tátové pracujícího lidu - Mají přednost ... :-)

6 1
možnosti

,,Bude zase při odborářské manifestaci veleben Putin?" Nabízí se otázka, on byl někdy na nějaké odborářské manifestaci veleben Putin?

6 7
možnosti

Karle co řešíte? Vladimirovič nedlel v Humpolci - Jeho duch přítomen na Václaváku byl! Organizátor demonstrace, Ladislav Vrabel - Se mu v ruské televizi omluvil za současnou politickou reprezentaci v ČR .

Vladimirovič je Rusko - Rusko je Vladimirovič, 2022. Německo je Hitler - Hitler je Německo. Pravil zase Josífek Goebbelsů, při vyhlášení Totální války. Berlín 1943 :-) Slavní kluci, zmizeli. Jak to potrvá dlouho, no kruci ? ...

6 0
možnosti

R^ Při příležitosti této chystané odborářské demonstrace jsem si vzpomněl na bývalého předsedu ČMKOS Jaroslava Zavadila, jak se veřejně angažoval a jak bušil do tehdejší vlády, a to vše jen proto, aby se dostal do Poslanecké sněmovny. To se mu v roce 2013 podařilo a od té doby se nad ním zavřela voda. O čtyři roky později svůj poslanecký post obhajoval, ale neuspěl. Dnes po něm pes neštěkne. Nynější předák Středula jde v jeho stopách, jen míří ještě výš - na post prezidenta ČR.

11 0
možnosti

Prý snížení životní úrovně, tak to si měl Středula objet středomořská letoviska v Chorvatsku, Itálii, Španělsku, Tunisku, Egyptě, Turecku i Řecku, všude nepřehlédnutelní Češi, někteří to letos stihli i 3x. Prodej bytů, domů i pozemků jede jak na drátkách, cena není problém. Obchody nestíhají doplňovat zboží, přestože zbídačení Češi jezdí pro plné kufry do okolních zemí. Je to hrozná bída, na Šumavě si chcete dát svíčkovou za 500 Kč a ve dvě odpoledne už není, no hrůza.

Opravdu netuším co za hesla budou účastníci vykřikovat, Středula na hrad, asi.

14 0
možnosti

Lhát neumí jen Babiš a jeho poskoci, ale i Středula! :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 975
  • Celková karma 35,79
  • Průměrná čtenost 2559x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám