Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Nemaká, kdo maká, ale kdo vykazuje, že maká. A když nevykazuje ani to, hlavně, že je někde v seznamu.... ACH JOR^

0 0
možnosti
Foto

R^Tak to je smutné! Poslední týdny, měsíce si, říkám, že stále řešíme roušky, testování a nemluví se o změnách a financování ve zdravotnictví, až mi to připadá, že namísto zdravotníků nás do budoucna čekají očkovací stany na všechny nové nemoce...:-(

1 0
možnosti

R^

Tomáši, nejsem tak naivní! Politici pohrdají lékaři již od Listopadu. Dávali nám třetinu toho, co bylo vypočítáno jako odpovídající příjem. (Bodník!) Jeden čas ambulantní lékaři tři měsíce od VZP nedostali ani korunu. (ministr David Rath) Pokutovali nás za to, když jsme pro naše pacienty psali všechny léky, které potřebovali. (nejlepší pro VZP byl lékař, který psal lidem co nejméně léků!) Těm tvrdohlavějším kolegům platili i o půl milionu méně, než odpracovali! A tak mne nepřekvapuje, když se dovídám, že politici opět lékaře oškubávají! Jsem rád, že jsem toho mohl nechat! Oškubáváním druhých i sebe trpím.

Nemocniční lékaři dostali slíbené odměny za podzimní mimořádné výkony. Andrej Babiš slíbil, že je dostanou nejpozději počátkem ledna. A skutečnost? Za podzim je nedostanou nikdy! Za jarní nezodpovědné přetížení nemocničních lékařů snad mají odměny dostat nyní. Uvidíme!

Od Listopadu je zdravotnictví vystavěno na nepřirozených, nesvobodných vztazích a na jakémsi postkomunistickém levicovém sociálním až socialistickém inženýrství. Žijeme čím dál tím víc ve virtuální, nereálné společnosti, ve které určitě napravovat pokřivené vztahy nepůjde! Jsem rád, že jsem starý! A to vnímám jako ostudu našich postkomunistických papalášů!

:-)

0 0
možnosti
MK

Tak to je mazec. To by měl ministr vysvětlit, proč odměny dostanou ti, kteří sice byli kdesi zapsaní, ale činnost žádnou nevykonávali. A naopak. Docela by mě zajímalo, v jaké skupině se nacházel náš praktik - neordinoval od začátku března až do poloviny června.

1 0
možnosti
VV

Ale urcite ti posledni ministri zdravotnictvi byli v te spravne skupine.

0 0
možnosti
VV

Ja tu taktiku chapu.

Podivejte jaci jsme pasaci, pridali jsme zdravotnikum. Ale ze podminky nastavili tak, aby na ne polovina zdravotniku nedosahla uz zamlci.

A ti jednodussi pak budou rikat co chcete, dostali jste preci pridano.

Rozdel a panuj fungovalo uz v osmatricatem, o tricet let pozdeji to zvladl Gustav Husak a ve dvaadevadesatem panove Klaus s Meciarem.

A soucasna hradni equipa v tom pokracuje.

2 0
možnosti
Foto

R^ Vůbec se tomu nedivím a je to k pláči. Stačí se podívat na mediky, za jakých podmínek je stát nechal makat dvanáctky na kovid odděleních. Např. dostali umístěnku do jiného malého města. Cestu autem jim neproplatili a nikoho nezajímalo, že aby se medik dostal do nemocnice na 6, tak musí na vlak už ve 4 ráno, protože byly znatelně zredukované spoje. Odměnu neznali ještě pár týdnu po "narukování" a nakonec byla v podzimní vlně doslova směšná. Ve škole jim neodpustili vůbec nic. Takže v pět odpoledne do nemocnice vzdálené 30 km, v šest ráno do Fakultky na praxi vzdálené 60 km, odpoledne dalších 30 km domů a učit se, nebo psát on-line test. V dubnu toho měli mnozí doslova plné brejle.

6 0
možnosti

A pak je pro blbosti vyhazovali od zkoušek. Při zkoušce z chirurgie nevěděla, jaké rozlišujeme zbraně, tak ji vyhodili!!! :-)

A to ještě většinou lidé neví, že ochrannými prostředky zabezpečili jen pár lékařů na infekci, praktici ještě v červnu neměli ani roušky, pokud si je sami neušili a teprve na podzim při druhé vlně byli lékaři a sestry postupně zabezpečováni! Proto také tolik zdravotníků zemřelo přímo na infekci koronaviru! Takhle si váží naše postkomunistická společnost lékařů a sester!

!!!!!!

2 0
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,73
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám