Diskuse

Me too a my

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J74a21n 40A33n55d97r43l63e

22. 2. 2019 22:50

R^R^R^ slov netreba, Tomasi

0 0
možnosti
MS

Dobrý článek.R^ Podle mne by úplně stačilo, kdyby se u údajných mravnostních trestných činů, které se odehrály před desítkami let, důsledně uplatňoval institut promlčení. Nikoho by pak ani nenapadlo s něčím takovým vyrukovat.

0 0
možnosti
JV

Ano, také věřím, že se to u nás neuchytí a proto se k ženám chovám stále stejně, jako dřív. S úctou, bez agrese, ale bez falešných zábran. Věřím, že jsem za těch 60 let žádné neublížil.

1 0
možnosti
JZ

Pod pojmem "falešná zábrana" si mám představit co?

0 1
možnosti
JZ

Jo no, zveličování hrátek adolescentů, vymyšlená udání nebo pokání za galantnost jsou pitomosti, které k nám zatím nedorazily. Jenomže je to z toho důvodu, že u nás ještě spousta lidí nechápe, že by se vůbec za nějaké nevhodné chování kát měla. Právě proto, že se leccos z toho, co už je jasné sexuální obtěžování, se považuje za "galantnost" nebo "nevinné hrátky" a ještě se zlehčuje tvrzeními typu "správná ženská si s tím poradí sama".

1 3
možnosti
Foto

Ženy, a když se za nimi po jejich padesátce přestávají muži otáčet, také se jim to nelíbí. Tomáši, povedený konec týdne vespolek! :-)R^

3 0
možnosti
ZH

No jo, máte zajisté pravdu, ozvaly se jen zlatokopky, jako třeba Salma Hayek. Rozhodně se nedá na Mee too najít nic pozitivního, protože dodat ženám odvahu se o svém zneužití či znásilnění obrátit o pomoc na společnost, která je dlouhá léta v této otázce ignorovala, je nesmysl. Ženy mají ve shromáždění mlčet. Ony vůbec mají být zticha. A jediné objasnění a zveřejnění sexuálního napadení nevyváží ty statisíce nespravedlivě ohrožených mužů. Do těch vážně zneužitých žen nám nic není. Super. :-/

0 5
možnosti
Foto

R^ Výborně řečeno!

Fakt je, že pokud by to tento typ žen chtěl hnát do důsledků, musela by každá z nich zažalovat svého krejčího.;-D

3 0
možnosti
Foto

Jasně, tam prodělávají ta největší muka a násilí na sobě.....;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 975
  • Celková karma 35,79
  • Průměrná čtenost 2559x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám