Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

Školní stravování a "argumentační diskuze" občana Vodvářky:

---------------------------------------------------------------------------------

Pan Ličko, je opravdu čas změnit lokál, případně jinou terapii. ... těším se, až zase pojede přes naše území pár džípů US army. a konečně dohlédl na věže Kremlu. David Horák je synonymem pro alternativní inteligenci, Marku. Nereagovat, maříš čas. Sodoma, Gomora, tenhle blog je opravdu asi zakletý..... A mám už jako VIP bloger slevu

----------------

Kdo jiný by s takovým slovníkem v diskuzi bez úhony vydržel, než VIP Vodvářka

:-)

1 0
možnosti
JJ

J52a95n 93J38í76l86e31k

9. 1. 2019 14:07

A jak by měl doktor Vodvářka diskutovat? Jestlipak máte nějakou představu. napište nám ji. Třeba do blogu. :-)

3 0
možnosti
AL

Ve Velké Británii i v USA má školní stravování dnes již stoletou tradici. Ovšem pokud nebudeme považovat za školní stravování podávání pokrmů studentům v menzách středověkých anglických universit (první založena v Oxfordu r. 1167).

0 0
možnosti
Foto

Nějaký hezký příklad z Ruska, jak stát přispívá na jídlo dětí v totálně zaostalých oblastech na Dálném Východě, byste neměl?

3 0
možnosti
Foto

vtipný, ale tak jednoduchý to zase neni. Z vánočního bigbítu přispíváme na obědy dvoum vytipovaným dětem. Matkám samoživitelkám se tak výrazně uleví. Psát tu, že ne vždy jsou schopny jim všechny obědy zaplatit, tomu tady asi těžko někdo uvěří. Vždyť se přece máme všichni dobře, každý si může vydělat, tak proč přispívat.

2 0
možnosti
Foto

Jaromíre, jistě si pochopil z krátkých osobních setkání, že nejsem sociální barbar. Jsem toho názoru, že jedinec se má starat sám o sebe, o svou rodinu a zajistit jim takové živobytí, které bude důstojné. K tomu má stát přispívat tím, že jim všem umožní žít za jimi vydělané peníze / a ne okrádat občany o peníze, které jsou poté "efektivně" vynakládány na naprosté nesmysly, pokud nejsou přímo ukradeny.

A pokud jedinec opravdu padne na ústa (což se samozřejmě může stát úplně každému), pak je třeba mu pomoci. Sdělovat dopředu, že se stát "postará" o vše a netřeba se trápit, je demotivující a ve své podstatě destruktivní pro zbytek společnosti.

To, co děláte z bigbítu je samozřejmě správné, protože cílíte na někoho, o kom víte, že na ta ústa spadl. Já jen protestuji proti plošnému zavádění něčeho, co třeba vůbec není nutné.

Měj pěkný den.

7 0
možnosti
DH

Pane Vodvářko, ještě by nás voliče těšilo, kdyby konečně byl vyřešen slíbený vládní úkol a předvolební závazek současné vládní koalice a bylo schváleno dlouhá léty námi všemi očekávané, oprávněné a řádně vysoké zdanění církevních restitucí.

Pak teprve bude konečně bude naplněna státní kasa natolik, že se budeme mít ještě lépe než nám bylo v minulosti slibováno, a všechno možné, nejen obědy pro děcka bude zadarmo.

4 1
možnosti
LB

Jiné voliče by to nepotěšilo, pane Horáku, protože zastávají názor, že co bylo ukradeno, musí být vráceno.

1 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

1 0
možnosti
AL

V USA, Velké Británii, ale i na Slovensku i jinde dělají "komunistickou propagandu" a dávají školákům obědy zdarma, aneb jak občan Vodvářka opět střelil kozla.

Obědy zdarma budou mít od ledna tohoto roku děti v posledním ročníku mateřských škol a žáci základních škol od září 2019. Vyplývá to z novely zákona o dotacích v působnosti Ministerstva práce, sociálních věcí a rodiny SR, kterou v prosinci schválil parlament.

Dotace bude v částce 1,20 eura na každé dítě za každý den, ve kterém se dítě zúčastnilo na výchovně vzdělávací činnosti v mateřské škole nebo na vyučování v základní škole a odebralo stravu. Celkově by obědy zdarma měly stát stát 80 až 120 milionů eur.

2 1
možnosti
AL

Přečíst si mainstream, pak sledovat reakce protibabišovských komentátorů, hned ráno napsat článek a karma je zaručena a možná i titulní strana ... O školáky ani moc nejde ...

1 2
možnosti
MS

;-D Nad výdejním okénkem bude obraz Přemka Podlahy křičícího "A mám to zadarmooooo!"

3 0
možnosti
Foto

Hluboce mě dojímají tyhle kruciálně zásadové manévry kolem strategického zákona, který na několik staletí zaručí naši prioritu mezi nejvyspělejšími zeměmi v celosvětovém měřítku.

Přátelé, všimli jste si, že by někdo z našich náčelníků aspoň špitl slůvko o tom, jaká je naše základní koncepce ve vztahu k zahraničí, ke světu, jeho problémům a novým výzvám? Jaká je naše budoucnost a jaké my sami chceme zaujmout místo v rychle se měnícím světě? Vždyť to všechno prodáváme za mísečku papání pro dětičky a ještě si to jako daňoví poplatníci platíme z vlastních kapes..

6 0
možnosti
MV

Máš v ty ironii pravdu, jde hlavně o populismus.

5 0
možnosti
Foto

Máš recht. 30,- Kč za návštěvu lékaře vyhrálo drtivě volby. Což teprve hladové dítě....

3 0
možnosti
  • Počet článků 975
  • Celková karma 35,52
  • Průměrná čtenost 2559x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám