Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Karma jako vždy Tomáši, ale dnes nemohu přispět komentářem, neboť nemám slov.

2 1
možnosti
Foto

díky, taky jsem se vyčerpal....;-D

1 1
možnosti
LB

Že jeden dvaasedmdesátiletý občan má rád Babiše, by nebylo až tak nic zarážejícího, staříci mívají různé vrtochy a vzhledem k jejich věku mají na ně právo.

O to víc zarážející ale je, že jeho nápad na vyznamenání Babiše jednomyslně odsouhlasila celá písecká buňka ANO, jejímž členem je i současný místostarosta Písku.

Nemyslím si, že by všichni členové píseckého ANO byli padlí na hlavu. Ale asi to v ANO funguje tak, že nesouhlas by byl považován za nedostatek loajality a takový hrdina by byl asi brzy vyobcován ze sekty. Co to melu, z hnutí.

12 0
možnosti
Foto

Ano, vše odhlasovat jednohlasně, ale ještě lépe všemi hlasy. ;-):-)

2 1
možnosti
PB

P56e27t68r 81B93r61o25ž

23. 8. 2018 15:47

To je prostě chucpe... Ale přesně to dokumentuje, jak sekta ANO funguje.

4 0
možnosti
Foto

Sekta je správný termín. Dík.

2 1
možnosti
Foto

Inu v této firmě je třeba šéfovi lézt do ..... Karma ;-(

7 1
možnosti
Foto

Tak trochu mi to připomíná ony stalinské časy...co řekne šéf, je svaté, i kdyby to byla ultrahovadina.

6 1
možnosti
VS

Jak je vidět z toho jak ostatní strany kvičí protože jim Babiš přetnul penězovody do stranických pokladen .Tak to znamená že to dělá dobře.

6 11
možnosti
SB

V každém případě to chce, aby naše soudy s případem Babiše s Čapím hnízdem s sebou hnuly a konečně byl udělán závěr, zda je Babiš vinen nebo osvobozen. Pochybuji, že při současném ministrovi spravedlnosti (který chce sem přitáhnout i Krejčíře) se s tím hne.

10 2
možnosti
Foto

Naprostý souhlas, já akorát pochybuji, že při současném předsedovi vlády se s tím hne.;-):-)

3 4
možnosti
Foto

;-D A kteréhopak občana má rád občan Vodvářka8-o;-)

3 2
možnosti
KV

tuším že pana kacíře;-D anebo naopak

7 1
možnosti
PT

To jsou ale problémy, měl jste si jít vylít hulákáním a pískáním svoji závist, nenávist a zlobu k Babišovi, předevčírem před Český rozhlas no a možná by vám to na pár dnů pomohlo, abyste takto psychicky netýral ze strašlivého "třídního nepřítele" Babiše, je to zkrátka hnusný podnikatel, hnusně bohatý, který jen krade, kdyby byl "poctivý" jako Bakala, Kožený atd.. tak by zprivatizovaný majetek zašmelil do firem na Bahamách, české firmy by nechal zbankrotovat a lup by odjel utrácet do zahraničí.;-D

Dokola tady slyšíme pláč, že u nás jsou jen montovny a zisky se posílají do zahraničí, domácích úspěšných podnikatelů máme jako šafránu ale to nevadí, toho co vybudoval naši největší a prosperující firmu budeme nenávidět stejně patologicky, jako nenáviděli bolševici podnikatele v 50 tých letech. Rv To je myšlení jak hloupý volič z Venezuely.Rv

7 8
možnosti
Foto

Pohádka ,,O milionáři, který ukradl slunce" je stále velice oblíbená. A tvůrců-pokračovatelů tvůrce románu Botostroj je také více než dost;-)

5 1
možnosti
DH

D79a24v46i60d 36H10o57r50á52k

23. 8. 2018 10:18

Musím vyjádřit poděkování panu Vodvářkovi za jeho tvorbu, která převyšuje zdejší úroveň ostatních a to zejména literárním provedením. Vzhledem k vzdělání jež jsem v tomto oboru dosáhl to mohu skutečně odborně posoudit. Ale myslím, že ani obsahově nepokulhávají.

Jen jsem si povšiml, že oproti dřívější tvorbě již tolik nepoužíváte epizeuxis, jež dodával Vašim dřívějším článkům jisté poetičnosti. A navíc tento literární útvar dodá jednotlivým větám, v nichž je použit, jisté neopakovatelné údernosti, což myslím by v současné době a situaci mohlo obsahu článků jen napomoci a tak bych doporučil jej opět více využívat..

9 0
možnosti
PK

Tak dnes se politici nelikvidují jako za dob Palmeho či Aldo Mora, ale "střílí" se po nich jinak. Akce Makrlík (a la "na našeho předsedu je spolehnutí") může být jak provokace tak i píár, i když dost blbý. A to že by AB měl tak blbé rádce se mi nechce věřit. Lidé spíš oceňují jeho postoj k ilegální migraci. Bohužel Čechům už hodně prací smrdí (mladých ubývá, něco jde do světa) a tak na druhé straně zbývá na práci jen Ukrajina. Rusové jsou většinou jen na "podnikání".

3 1
možnosti
Foto

Pane Kuchto, vzhledem k tomu, že se k panu Makrlíkovi přidala celá písecká organizace ANO, tak nejde o provokaci, ale o totální zblbnutí.

5 0
možnosti
  • Počet článků 975
  • Celková karma 35,79
  • Průměrná čtenost 2559x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám