Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Svoboda vyznání". Neexistuje trapnější nesmysl, než existence něčeho podobného.

1 2
možnosti
Foto

Z vašich dosavadních vstupů je celkem jasné, že tomu termínu z principu nemůžete rozumět.

0 1
možnosti

Z vašich dosavadních vstupů je celkem jasné, že nejste schopen ohledně nesmyslné "svobody vyznání" jakkoli argumentovat, tak papouškujete jakési fráze o "porozumění". Pro vaši kategorii bohužel typické.

1 0
možnosti
Foto

Svoboda vyznání je atributem svobodné společnosti. Pakliže ji nazýváte nesmyslem, je celkem zřejmé, jaké jsou vaše postoje vůči ní. Co takhle sever Koreje, sedělo by vám to? Tam to mají podchyceno.

0 1
možnosti

Svoboda vyznání je nesmysl, který nejste schopen argumentačně obhájit a který bohařům jen dává diskriminační výhody oproti normálním lidem. Ať se laskavě spokojí se stejnými svobodami, jako mám já, neboť platí rovnsot před zákonem.

0 0
možnosti
KK

Ano, teď jste přesně popsal co je svoboda vyznání... rovnost před zákonem, ve státech, kde svoboda vyznání není vás můžou zavřít za to, že nevěříte v toho jejich boha, případně za to, že v nějakého věříte (to je třeba KLDR, tam je za držení Bible trest smrti)

1 0
možnosti

Tak to je zvláštní, že jim na to nestačí svoboda myšlenky a slova

1 1
možnosti
JN

zákaz islámu nesouvisí se svobodou vyznání - prosazujeme zákaz ideologií kteté hlásají nenávist a popírají lidská opráva a nenávist. Tuto podstatu už obsahuje současný trestní zákon - jenom zakazuje hnutí, kterémtyto ideologie hlásají - my navrhujeme změnu a trestat všechny kdo takové idologie propagují nnejen hnutí. A to v důsledku znamená i zákaz propagace islámu - samozřejmě když této idologii někdo bude věřit je to jeho soukromá věc - jen ji nesmí veřejně propagovat. Mj. islám neuznává svobodu slova - takže kluci vítači děláme to i pro Vás

0 0
možnosti

Však to je jen o důvod víc, proč by "svoboda vyznání" měla být okamžitě odstraněna z veškerých pramenů práva.

0 0
možnosti
  • Počet článků 975
  • Celková karma 35,52
  • Průměrná čtenost 2559x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám