Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pozor na defekaci!! Nepodcenit!! Její plynová frakce způsobí, že se ze záchodu stane "výbušný prostor", na nějž navazují všechna příslušná opatření BOZP a PO s povinností vyplnit před každým vstupem V-příkaz (archivovat až do nejbližší státní kontroly!!!). Bude to rukověď, možná i kniha!!

5 0
možnosti
Foto

S tím bude přirozeně v návodu počítáno.Ale díky za upozornění.

1 0
možnosti

Vynikající! Člověk by řekl, že jde o obyčejné okrádání lékařů SUKLem. Pak přijde VZP a ukradne si další desetitisíce až statisíce korun. Nemají peníze. A vzít si je od lidí bojí... To jsou sociální demokrati se svým sociálním inženýstvím!

Ale ono nejde jen o to, že lékař si musí vyvěsit ve své ordinaci vedle umývadla návod, jak si má mýt ruce, ale náš svět se s těmito bizardnostmi množí. A tak si kladu otázku, kam spěje naše společnost? Bohužel, říci to slušně nedokáži, a tak si odpovězte každý sám za sebe. Doufám, že to tu nebude smrdět!

:-)

1 0
možnosti
JV

Zatím se držím Murphyho zákona " selžou li všechny pokusy, je třeba přečíst si návod". Ale většina současných návodů obsahuje hlavně všemožné hlášky na ochranu výrobce, jako "po spuštění mixéru do něj nesahejte", takže jsou stejně k ničemu.

3 0
možnosti
TT

Zajímavý to muž, který potřebuje při opravě stroje rady ženy.

0 3
možnosti
Foto

Tak, abych to vzal chronologicky, nejprve mě v roce 1968 pobavily piktogramy na toaletách firma Siemens, adresované tureckým Gastarbeiterům. Já byl vlastně taky takový Garsarbeiter, ale mě se, kulturně, netýkaly.

Piktogram měl velikost A3, postavené na výšku. V horní polovině byl přeškrtnutý, velkou potřebu konající Turek, stojící chodidly či botami na okraji mísy tak jak byl z domova zvyklý a jak také jistý český výtržník zpodobnil v EU.

Ve spodní polovině pak osoba neidentifikovatelné národnosti způsobně seděla na prkénku mísy, konala a přeškrtnutá nebyla.

.

A jako desert přidávám naši hlášku z let sedmdesátých "český inženýr návody nečte".

2 0
možnosti
VV

Vymenit zarovku bejvala hracka. Zu pred par lety se tim ale zacal zabejvat i ADAC ve svem casopise Motor Welt. A u jedne francouzskle firmy zjistil, ze na vymenu H4 je potreba 7 hodin, a odpovidajici cena. Jak by to asi vypadalo v dobe LEDove?

No a libi se mi u Meho opravovace kosti, ze je certifikovanej podle ISO 9001- cosi. A nad umejvadlem visi navody, jak si ma myt ruce on, jak si ma myt ruce ta jemu asistujici sila a pak jak ma myt to umejvadlo uklizecka.

1 0
možnosti
Foto

Servis to jistí. Žárovky se vyměňovaly v době kamenné a já jednou neměl dvouvláknovku a tak jsem místo ní vrazil do patice zadního sdruženéh světla jednovláknovku.

Šlo to trochu ztuha a výsledek byl zkratované či spíše propojené obvody obrysových a brzdových světel.

A na pumpě v Ruské ulici jsem zastavil za policajtem a ten se hrozně divil, že mi při brzdění blikají obrysovky, ale poté, co jsem dostatečně hrál mrtvého brouka, to vzdal.

0 0
možnosti
JS

R^;-D;-D;-D

Následovati budou:

-> návod na opucování obuvi

-> návod na odkládání deštníku

-> návod na odkládání kabátu, saka...

-> návod na odkládání svršků při kontole

-> ......... atd. atp.:-P

4 0
možnosti
Foto

Jdu do toho.....díky za nápady.:-)

4 0
možnosti
MS

;-D Pro jistotu doporučuji ještě umístit nad záchodovou mísu cedulku "Nebezpečí pádu do prohlubně".

1 0
možnosti
  • Počet článků 975
  • Celková karma 35,79
  • Průměrná čtenost 2559x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám