Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

To se dalo čekat. Teď nastane boj, aby nemluvil. Nakonec uzavřou kompromis, převezou ho do Čech a on bude vyprávět o přírodních krásách Seychel a JAR. Možná práskne jednoho, nebo dva policajty a to bude všechno. Ať tam shnije. :-/

5 0
možnosti
Foto

Myslím, že tak jednoduché řešení to nebude. Ale nám v podhradí jistě nechybí.

0 0
možnosti
OK

O67t69a 93K38i67n78c

27. 6. 2017 16:40

Myslím si, že zbytek života si už Krejčíř odsedí v JAR, ale jak dlouho to bude, si stejně tak jako jestli to bude přirozenou smrtí, netroufnu říci.

1 0
možnosti
RK

Co všechno Krejčíř napáchal velice barvitě popisuje i trilogie Jaroslava Kmenty Padrino Krejčíř (Gangster, Žralok, Afričan). A vůbec se nedivím, že se chystá zpátky k nám, tady dostane milost jen jak vypuknou zase nějaké volby. Navíc také on nikoho nezabil, aspoň se to tvrdí, že...

1 0
možnosti
Foto

Knížky jsem nečetl, viděl jen film a trochu hrabal v paměti. A máte pravdu, jako "celebrita" by si užíval kamer a blbečků, ochotných jej obdivovat.

4 0
možnosti
Foto

Spravedlnost u nás tahá za kratší konec.

Kdyby se i nakrásně tento člověk (to slovo se mi v tomto případě těžko píše) dostal do naší země, jeho hlavním zájmem by určitě bylo jak si za své vědomosti vykšeftovat svoji prašivou svobodu. Toto stvoření rozhodně netrpí na ideály.

Myslím si, a je to nejen u tohoto jedince, že mu v podstatě chybí v mozku ta část, která je zodpovědná za lidskost, naopak ta část která zodpovídá za ego vše ostatní nahradila – vytlačila. Jemu podobných person se zde v popřevratové době vyrojilo nepřeberné množství. To je ta krutá daň za komunismus.

5 0
možnosti
Foto

Já myslím, že ho JAR nevydá. A jemu evidentně teče do bot. Věznění tam asi není žádný med. Od hrozeb a výhrůžek postupně přešel na žádosti a teď už nabízí pokorně spolupráci. On postupně změkne ještě víc a ve vězení napíše z nudy něco jako paměti a vyjde to na stejno. Holt boží mlýny melou pomalu ale jistě.

13 0
možnosti
Foto

No, možná se ho rádi zbaví, pořád plánuje nějaké útěky..

0 0
možnosti

Dík za upozornění!

:-)

1 0
možnosti
Foto

nevím, jestli z toho mám mít nějakou radost.

0 0
možnosti
PK

I když s Vaším článkem souhlasím, tak si neodpustím jistou polemiku...To, že by se pan Krejčíř vrátil a vypovídal by v mnoha různých kauzách je jedna věc, ale pomohlo by to k vyřešení mnoha případů? Nejsou již mnohé promlčené? Nevztahuje se na mnohé např. amnestie pana Klause? Přiznávám se, že na tyto otázky odpověď neznám...

5 1
možnosti

Hříchy politických stran promlčené mohou být, ale volič je nepřestane registrovat!

5 1
možnosti
VV

Vubec se muss nedivim. Nejaky soubor pisni a tancu se za nej zaruci a bude Na svobode. Smutne, ze spravedlnosti se cesky Gangster dockal AZ na jihu Afriky.

4 0
možnosti
Foto

Ano, je to výsměch spravedlnosti. Oni ti Afrikánci se hned tak s někým nepárají.

0 0
možnosti
Foto

;-DR^ holt profesionální gangster

1 0
možnosti
Foto

Ti končili většinou předčasně a nepřirozenou smrtí. Uvidíme...

1 0
možnosti
  • Počet článků 975
  • Celková karma 35,79
  • Průměrná čtenost 2559x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám