Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LK

Problemem komunistu byla snaha vse ridit a o vsem rozhodovat. Kdo nejde s nama a neposloucha ten jde proti nam.

Skoda ze dnes se pomaloucku polehoucku zacina dit to same. Kriminalizovani politickych odpurcu, Neucta k domovni svobode ci vyhlaska a narizeni na kazdem rohu.

Dnes uz neplati ze Moskva narizuje ale Brusel si preje. Znovu mame pana v zahranici podporovaneho nasi vlastni kolaboraci

15 1
možnosti
MS

Ono ale bohužel už dávno neplatí "Brusel si přeje", ale "Brusel přikazuje".

3 1
možnosti
MH

Je mi jasne, ze je to pokus o humornou az cernou ironii. Presto se nemohu zbavit dojmu, ze je to tezkopadne a nakonec to neni ani k smichu ani k placi. Radostne na tom zajasaji jen vytrvali komunistobijci.

MMch mne napr. mnohem nebezpecnejsi nez lidi typu Svorcova a spol., kteri si umanute stoji na svem z presvedceni, vadi typy jako Dlouhy, Kocarnik, Dyba, Klaus, apod. Kteri budou zpivat s komunisty, pak kdyz je to vyhodnejsi tak treba s ODS potom Babisovci. Proste kdo je u vesla. A byt tu nacisti tak jdou i s nima. Jen kdyz budou u kormidla a lizu. A tihle vsichni (schvalne jsem z nich jmenoval ty, kteri uz nejsou prilis aktivni v politice) jsou rozlezli do vsech moznych stran. A ti nejchytrejsi ani nelezli do stran. Jen v pozadi tahali za provazky. A ja bych si mel delat starost s promyslenym a nacvicenym prevolebnim prednesem nejakeho Hermana. ;-D;-D Procpak to nerekl, kdyz nastoupil do snemovny? Proc si to nechava az na rozharanou predvolebni dobu?

12 1
možnosti
VH

Karma a je škoda, že je nezakázali...je to verbež která by znovu udělala to samé...ochrana hranic ...před kým čím?

5 5
možnosti
Foto

Nebylo-li tu to, pak:

https://youtu.be/djFcjDyaZNY

(Matonoha se omlóvá komančom)

5 0
možnosti
LO

No vidíte, Vladimir Iljič chtěl ve jménu Dobra stvořit nového člověka. Jak to dopadlo, všichni víme. Jen mne zaráží, že mnozí lidé, kteří oprávněně kritizují absurditu tohoto počínání, nyní tleskají soudruhům z Bruselu, kteří se, samozřejmě opět ve jménu Dobra, snaží stvořit nového Evropského člověka..

Jinak moc nechápu, co ministr Herman KSČM vyčítá. Že se nepřejmenovali, jako v jiných zemích? Nebo že nepřevlékli kabáty a nehrají si nyní na demokraty a antikomunisty, jako mnozí jejich kolegové v parlamentu a jiných vysokých funkcích?

16 2
možnosti
Foto

Co se tvorby nového člověka týče, neřekl bych, že Iljič byl neúspěšný. Je to tomu samá výčitka, kolik komunistů mělo spáchat sebevraždu.

0 0
možnosti

No a co. Vždyť dnes v tzv. demokratických státech (včetně Česka) chcípají bezdomovci po lesích a po kanálech. A to nemluvím o jiných kontinentech, kde umírají miliony lidí ročně včetně dětí. A nužky bohatých a chudých se dále rozevírají. Ale do nekonečna to nebude. Země je kulatá, takže komunismus nebo podobný systém může přijít z úplně druhé strany díky nezaměstnanosti. A to je průšvih.

7 19
možnosti
MS

V kanálech chcípají jen nemakačenkové, kteří nejsou kvůli chlastu ochotni přijmout jakoukoliv pomoc, natož práci. :-/

16 6
možnosti

Jestli někdo sledoval události v Jugoslávii, Iráku, Afganistánu, Albánii, Syrii, Egyptě, Lybii, tak je úplně jedno, jesli je tu komunismus nebo tzv. demokracie.

6 1
možnosti

Pro úplnost by Váš seznam zemí bylo třeba doplnit Venezuelou, KLDR, Kubou, a hlavně Ruskem.

3 2
možnosti
PK

Ona ta vláda komunistů, byla ještě hrůznější, než se při zběžném pohledu jeví.

Například, jejich farizejské jednání s důchodci. Jakkoliv proklamovali starost o lid obecně, ale zvláště pak o starobní důchodce, situace byla docela jiná. Všimněte si, nezatíženě jejich propagandou, jaká byla pravda. A ta je taková, že za jejich zlovády, ani jeden občan, důchodce se ze starobního důchodu, i přes zoufaloou snahu ještě nějakou dobu žít, nevymanil živý. Všechny důchodce, tu dříve, nebo později, za jejich vládnutí stejně nechali zemřít.

12 7
možnosti
FS

Zkuste se jít podívat do nějaké LDN -ky. Smíchy se neudržíte.

2 2
možnosti
Foto

Lenin určitě nechtěl zrození nového člověka, ale eliminaci stávajícího buržoazního člověka, aby existující dělnická třída (a to není žádný "nový člověk), mohla převzít vládu atd atd atd.

Zrození nového člověka chtěl například Hitler.

1 13
možnosti
PS

P26e30t82r 73S52k69á34c73e19l

30. 5. 2017 23:03

Jakým hrůzným způsobem vládu přebírali je dostatečně zmapováno. K dílům Lenina - srovnejte jeho formulace s odstavci v Bibli. Lenin opisoval z Bible, nic nového nevymyslel. Takže všechno zde již bylo, nyní nás čeká jediné - nový spravedlivější politický systém. Ten podle cechů se jeví jako životaschopný, předpověděl ho pan Paseka ze Svratouchu...R^

0 1
možnosti
  • Počet článků 975
  • Celková karma 35,78
  • Průměrná čtenost 2559x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám