Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Píšete o hnojometech pane doktore. A sám činíte co?Rv

8 4
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

I23v62a65n 14M57a23r28e34k

10. 3. 2017 8:19

Miloš Zeman R^ [>-]. . . . .Mlčící většina to rozhodne R^

2 7
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Dobré ráno.

Já to chápu jako výzvu pro tuto společnost. Na základě výsledku se ukáže jak na tom, jako společnost lidí rozumných, jako národ, skutečně jsme.

Existuje naděje, mohla by to být obrovská výhra.

8 1
možnosti
Foto

Výhra v čem? Ty už vysosal Horáček a my nejsme bookmakeři.

5 1
možnosti
MD

Ve svem vnitrnim pohledu, jako zdroji clanku, cinite jednu a nejzakladnejsi chybu.

Na 'prknech politiky' se netanci balet ale 'jede dupak ze Ziskovskych knajp'.

3 1
možnosti
JV

No vždyť to bylo jasné, když uspořádá žranici, tak nebude proklamovat vlastní odchod od koryta.:-/

3 2
možnosti
JN

Když se podíváte na historii našich prezidentů, zjistíte, žádný z prezidentů ČSR, BuM, SR, ČSR, ČSSR, ČSFR ani ČR nedokázal svůj úřad dobrovolně opustit.

Pan Masaryk byl ve funkci 17 let a odešel ze závažných zdravotních důvodů. Po něm pan Beneš ze svého krátkého mandátu odešel do emigrace. Jeh nástupce v protektorátu odešel z Hradu do vězení, kde po několika měsících zemřel. Josef Tiso odešel rovněž do vězení, po dvou letech byl popraven. Pan Beneš po svém návratu z exilu úřadoval jen necelé tři roky a byl vykopnut svým nástupcem Gottwaldem. Ten během svého prvního funkčního období (1948-53) zemřel. Jeho nástupce Zápotocký (1953-57) rovněž konce prvního funkčního období nedožil. Následoval Antonín Novotný (1957-68) po 11 letech zbaven funkce. Ludvík Svoboda (1968-75) zbaven funkce ze zdravotních důvodů, Gustáv Husák - 3 volební období (1975-89) zbaven funkce - změna režimu. Následoval Václav Havel, 1989-2003 a václav Klaus 2003-2013.

Za těch skoro sto let se mezi našimi prezidenty nevyskytl ani jeden, který by dokázal z funkce po skončení mandátu sám odejít. Většina ukázala, že na té funkci velmi lpí a sama sebe považuje za nepostradatelného. Snad největší úsilí o setrvání ve funkci vyvinul Václav Havel, který v roce 1989 zjevně neupřímně prohlašoval, že prezidentem být nechce a funkci přijme na jedno zkrácené období.

Takže nic nového pod Sluncem. Zeman v tomto ohledu není horší než kdokoliv z těch, kteří na Hradě seděli před ním. Mohl jen příjemně překvapit. I mně mrzí, že té možnosti "být lepším" nevyužil. Ale to je tak asi vše.

2 1
možnosti
Foto

Pane doktore, politické klání Vám zatemnilo úsudek, protože byste jinak v jednom jediném článku nemohl napsat toto:

"pokud zváží svůj současný zdravotní stav a dalších pět let ve funkci."

Zdroj: http://vodvarka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=591728

A současně také toto:

"který svou zdokumentovanou opilost vydává za chorobu".

Připadá mi to jak jasný příklad účelové argumentace typu:

"Pacient je velmi nemocný a proto by měl již zůstat sedět doma na pozadí. Ale, pokud se náhodou zapotácí, pak to není projev choroby, ale důkaz, že si při svém špatném zdravotní stavu zlil hlavu rumem".

A nutno ještě dodat, že pokud byla Pravda a Láska někdy v Asii, a zlámala si tam ruku, pak to v žádném případě nemůže být interpretováno jako důsledek opilosti, protože Pravda a Láska před 10:00 am nepila, jen bombardovala.

15 5
možnosti
JN
Foto

Držela jsem vám palce, abyste měl pravdu, ale bohužel se stalo to, čeho jsem se obávala. Já si ale stále myslím, že chystá další "zemanovštinu" Asi i on si uvědomuje, že celé další období by bylo na něho moc, a tak věřím a doufám, že odstoupí po prvním kole, které vyhraje, takže odejde jako vítěz. A s tou pravdou, už Vladimír Vysockij zpíval, že pravda zvítězí tehdy, až dokáže to, co dokáže lež. Takže bohužel....jinak samozřejmě karma :-)

3 2
možnosti
Foto

Ne, po prvním kole neodstoupí. A co hůř, dovedu si představit i situaci, kdy ten druhý bude ještě horší.

2 1
možnosti
MB

Zase všechno - tak špatné není ! Miloš rozšíří svůj tým o další státotvorné persony ! např., Zdeněk Škromach je dobrý člověk a o práci umí poutavě hovořit ... Usiluje i o Hrad a bez ohledu na volbu, bude úspěšný ! Ha hradě bude ! Jeho místo je v zahradním příkopu, kde zajistí atraktivitu pro návštěvníky ! Tím se zajistí zvýšené zisky z prodeje lístků návštěvníků i vznik pracovních příležitostí pro pečovatele. Založí i své Odbory - případně Stranu práv brtníků ! .... Proč, to všechno vidíte tak trudnomyslně ?! .... :-)

3 2
možnosti

Vážený kolego, dík za hluboké a pravdivé zhodnocení!

Já jsem sázku neprohrál. Já věděl s komunistickou jistotou 99,99%, že komunistický papaláš se svým zrádným ansáblem bude kandidovat bez jakékoliv soudnosti znovu.

Nyní záleží na sebezáchovnosti naší společnosti, jak dopadneme. Mám strach, že už vím výsledek také. Přečetl jsem si diskusi pod svým článkem a zděsil jsem se, že tato naše společnost je snad již dávno mrtvá. Rád bych se mýlil!

:-)

14 3
možnosti
SB

Já jsem Zemanovu opětovnou kandidaturu předpokládal zdravým rozumem, ale s komunistickou jistotou jsem to vědět nemohl, protože já komunista nejsem.

3 4
možnosti
  • Počet článků 975
  • Celková karma 35,52
  • Průměrná čtenost 2559x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám