Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KL

rekl bych, ze se mylite. nejde o moc, ale o penize. oni by na ty mladsi a atraktivnejsi (i kdyz u posledniho premiera to mozna bude jinak) nemeli jako bezni urednicci narok a setrvali by se svymi puvodnimi manzelkami az do smrti, ale svym politickym postupem se dostali ke zdrojum, coz je v ocich (a mozna i srdcich) nekterych zen ucinilo velmi atraktivnimi.

0 1
možnosti
PR

P18a39v13e41l 33R49y31s

22. 9. 2013 22:36

S vašimi myšlenkami zhruba souhlasím, ale na rozdíl od vás mne nepřekvapilo, že Paroubek a Topolánek změnili manželky a u Nečase to tipla už snad před dvěma lety má žena.

Svým způsobem vám závidím zmíněnou naivitu, že ještě od českých politiků něco očekáváte.

2 0
možnosti
JH

J85a74n 31H72l50e29d82í76k

22. 9. 2013 21:43

kdekdo krade, rozvádí se, lže, pomlouvá, kleje, podvádí, začne to pubertou a končí Alzheimerem. V hospici dochází k pokoře, většinou i k obrácení se k Bohu s prosbou za odpuštění.--- Mužské tokání, kdy pán neslyší--nevidí--nepřijímá rady a informace, tváří se nepřítomně a když byste ho k vyvolené nevpustili, prokouše, dokonce i zubní náhradou, dubová vrata a s tvrdými rysy kolem huby uběhne i desítky km k té, která mu slibuje lásku až za hrob, tedy pokud její kybernetický mozeček nevyhodnotí perspektivnějšího troubu.

3 1
možnosti
AT

Můžete posloužit nějakými praktickými a neojedinělými případy pro podporu tvrzení v posledním odstavci?

0 2
možnosti
AT

Mým milým mínusovačům: je něco špatného na mé otázce? ;-D Nebo jste od mínusů placení?

0 1
možnosti
TG

Nevím, proč by to u politických špiček mělo být jinak, když se u nás rozvádí každé druhé manželství?

2 0
možnosti
IJ

Ale tady jde výhradně o ryze praktickou věc. Přímý příbuzný nemusí svědčit. Nic víc, nic míň. Jde o právní ochranu, kterou doporučí každý příčetný právník.

1 1
možnosti
MS

Ale pak ten příčetný právník musí připustit, že si veřejnost lehce spočítá, že reálně existuje svědectví, které by mohlo prokázat vinu (nynějšího) příbuzného. Ale o veřejné mínění už stejně dávno nejde, že jo. :-P

0 0
možnosti

Tak si říkám, jestli tuhle tradici stihne dodržet i Rusnok.

0 0
možnosti
MS

Asi by to tak mělo být, ale na druhou stranu i premiér se může dostat do situace, kdy si přestane s manželkou rozumět a pak je otázka, co je lepší - jestli hrát před voliči divadlo, nebo rozpad rodiny přiznat. Nejhůř z tohoto pohledu hodnotím právě Paroubka, protože u něj bylo až příliš markantní, že se pro výměnu manželek rozhodl z pragmatických důvodů. Jeho nepříliš atraktivní první manželka se nehodila pro PR perspektivního politika, i když je pravda, že ona samotná k tomu taky dost přispěla.

1 0
možnosti
DD

Máte pravdu, apne autore. I bych Vám dal karmu, ale tou fotkou jste to pokazil. Osobně to vyfoceného páno hodně nemám rád, ale tím, že jste zveřejnil JENOM jeho foto, si jí nezasloužíte. Protože ať je článek prvoplánově (alespoň si to myslím) o panu Nečasovi a nezapoměl jste ani na pana Topolánka, zaujatě ukážete jednoho a mnozí lajdáčtí čtenáři si ten titulek přiřadí jenom k němu. Je mi líto.

2 1
možnosti
MS

Na druhou stranu je ale pravda, že právě u tohoto pána byl ten podraz na manželku nejmarkantnější.

3 1
možnosti
JZ

Čemu se divíte vážený pane autore tohoto článku.Vždyť už ten tak oslavovanýa nejen u nás ,ale v celém světě pan nedoktnutelný Havel s vesele plešil s tehsdejšírozvernou herečkou, zatím co jeho dle médií skromná a vzácně dobrotivá žena umírala na rakovinu.Dal všem svým nástupcům návod, že národu to vůbec nevadí.

15 1
možnosti
DD

Smutná pravda. :-/ Hlavně, že měl ten pán plná ústa ušlechtilých žvástů, hlavně že moralizoval a poučoval, stavěl se na piedestál mravnosti a pravdy a lásky ... Odporná osoba.Rv

15 0
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,85
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám