Diskuse

Deset procent

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Podle autorových informací je potěšitelné, že množství Putinových služebníků se u nás zmenšuje! Díky úsilí spousty demokratů u nás, má ten Putinův narativ hybridní války včetně alternativního myšlení stále méně stoupenců. Ještě asi před dvěma roky elfové mluvili o patnácti procentech obyvatel a asi před pět léty jsem to odhadoval podle aktivit především od komunistů a okamurovců na třetinu národa! Deo gratias! Deset procent to už je ucházející.

:-)

1 0
možnosti
Foto

Mít mezi spoluobčany každého desátého v roli zločince je na zvracení.

4 1
možnosti
Foto

Nebyl bych tak přísný, vážený kolego. Může jít skutečně o nějaké vlastní skryté obavy o rodinu, o to, že pokud by nastal celosvětový konflikt, museli by synové narukovat atd. Takže raději ať to rychle skončí, agresor dostane své sousto a dá chvíli pokoj.

To, že mu to nebude stačit, víme z dějin. Agresor musí dostat nikoli pohlavek či facku, ale ránu pěstí, kdy mu vyletí zuby a praskne lebka. Jen v tu chvíli pochopí, že tudy cesta nevede.

Těch cca 10% se nepoučilo z dějin.

Díky za návštěvu.

5 1
možnosti

Prosím pane doktore, a máte taky informace, jak to bylo, když Amerika bombardovala Srbsko? Máte taky podobné výzkumy a průzkumy? Předem děkuji za odpověď.

2 8
možnosti
Foto

Pane Baránku. Nemohu sloužit. Ale mohu Vám poskytnout informace o zlovolném útoku tlupy z jeskyně Šipka na mírumilovnou tlupu migrujících humanoidů v době kamenné.

8 1
možnosti
Foto

J19o79s12e28f 35B10á18r64t31a

24. 2. 2023 19:36

Ve včerejším speciálu CNN Prima News byl představen průzkum, kde se 42% občanů vyslovil pro nezapojování ČR do konfliktu, a 22% občanů odpovědělo, že neví. Jinými slovy 2/3 všech našich občanů nepodporují jakékoliv vtahování naší země do vojenského konfliktu na Ukrajině!!!

3 4
možnosti

Nevymýšlejte si! Česko ani NATO se díky psychopatovi Putinovi do vojenského konfliktu zapojit nemůže, i kdyby chtělo!

1 0
možnosti
Foto

10% + BLR, Eritrea, Mali, Nicaragua, KLDR, Sýrie a k nim neutrálně na válku nahlížející Čína, Indie, Irán, Arménie, Etiopie, Kazachstán..............a máte v tu ránu polovinu obyvatel zeměkoule.

0 6
možnosti
Foto

Ano, zejména Eritrea mi nahání hrůzu.

Ovšem jaksi ta neutrálně nahlížející část je poněkud větší, než ta na straně Ruska. A Čína si začíná otvírat zadní vrátka.

Nějak Vám vypadly státy SNS, kde mají s ruským bagančetem své zkušenosti.

Obyvatele zeměkoule můžeme dělit na dvě skupiny.

Jedna, která má s Ruskem své zkušenosti, a druhá, která, když se nepoučí, si je bude muset udělat. :-P

10 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS