Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Už jenom to, že MOV vůbec zvažuje možnost účasti rusáků na olympiádě v Paříži, je plivnutí do tváře celému ukrajinskému lidu a pohrdání jeho sportovci, kteří by měli mít stejnou šanci, jako sportovci zločinného ruského vraha.

Pokud MOV start rusáků povolí, měly by demokratické země olympiádu bojkotovat stejně, jako bojkotovaly olympiádu v Moskvě. A to šlo "pouze" o invazi do Afghánistánu, ne o vyhlazovací válku.

Pokud to neudělají, zaslouží stejné pohrdání, jako MOV.

Karma.

4 0
možnosti
Foto

V té fotce je všechno. Srdce by člověku puklo...

Vám díky, pane.

7 0
možnosti

.... Též se mně snad ani nechce věřit, že by mnozí ignoranti z MOV nečetli noviny,nedívali na televizi, nebo nesledovali internet, jak ,,mírumilovní" putlerovci šíří na Ukrajině olympijskou myšlenku ;-€!! Jestli něco alespoň trochu podobného směrem k účasti jakéhokoliv rusáka pod jakoukoliv vlajkou na olympiádě prosadí, jsem pro totální bojkot našich sportovců spolu s Ukrajinou , jakkoliv souhlasím s tím, že ti si to nezaslouží :-/! Budu bedlivě sledovat případné hlasování našich zástupců ! Karma R^!

6 0
možnosti
Foto

Děkuji, pane Janso. Já naprosto chápu, že se naši sportovci, kteří se poctivě připravují na vrchol své kariéry musí cítit hrozně, pokud by kupříkladu Český olympijský výbor účast našich atletů zrušil.

Vina by byla jednoznačně na MOV, který umožní účast zemí jako je Rusko a Bělorusko, byť pod pláštěm jakési "národní anonymity".

Jak píšu, je to jen krok k pohřbu OH.

9 0
možnosti

V tomto se nedá nic jiného než souhlasit. To, co nyní svými úvahami předvádí MOV, považuji za naprosto skandální. Ti samí, kteří před rokem ruské a běloruské sportovce kvůli válce vyloučili vlastně říkají, že dneska už je všechno v naprostém pořádku. A k tomuto pokrytectví asi už dalšího komentáře netřeba.

Tady bych se v případě, že se tak stane, absolutně nebál podpořit Ukrajinu v jejím bojkotu a na takové OH prostě své sportovce nevyslal. Ovšem obávám se, že to zůstane opět u silných slov a nulových činů.

3 0
možnosti
Foto

Čím to, že vám nevěřím?:-/

1 0
možnosti

Ta fotka, kterou jsi umístil do svého blogu je nezapomenutelná. Otřesná, a přitom vlastně moc něžná. Mám ji v hlavě napořád. Za text karma a pěknej den přeju

6 0
možnosti
Foto

Je to smutné memento realisticky, natvrdo zachytené, pohne to každým srdcom.;-(

3 0
možnosti

Je to další pádný důvod k tomu, aby ruští sportovci byli vyloučeni ze všech mezinárodních soutěží.

6 0
možnosti

Zasloužená smutná karma :-(R^

5 0
možnosti
Foto

J49a34n 36Š45i50k

1. 2. 2023 8:57

R^ Hezký den Tomáši

2 0
možnosti
Foto

Děkuji, Honzo. I když jsem po ránu viděl tyhle fotografie a nebylo mi úplně fajn.

2 0
možnosti
  • Počet článků 974
  • Celková karma 35,66
  • Průměrná čtenost 2562x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám