Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

L65u95b54o26š 79O45t64t

30. 1. 2023 8:51

Po vyslechnutí projevu nově zvoleného prezidenta bych chtěl poděkovat všem, kteří jej volili, protože jsem znovu získal naději, že by se mohla vrátit úcta a vážnost hlavě státu.

1 1
možnosti

no...ve finale se mu zachtelo vypadat jako svaty Izidor, ale dopadl zase jenom jako Jándrej Babis

bylo nacase...

karma, Tomasi

2 0
možnosti
Foto

On to má chudák, tak nějak všechno popletené.

1 0
možnosti
Foto

Očekával jsem, že iDNES vyjde v černém orámování a budovy Agrofertu budou zahaleny černým suknem. A že dnes nevyjde slunce. Něco tedy není v pořádku.

Andy zapomněl, že Všemohoucí pomůže jen tomu, kdo se sám přičiní. V jeho případě jsem spíš čekal, že mu Jezulátko propálí kapsu. R^

6 0
možnosti

Váš závěr je bohužel příliš optimistický...

0 0
možnosti

Výsledek voleb lze číst i takto:

Přestože Prchal nasadil nejhnusnější kalibr hnojometů, snažil se bojovovat proti vládě, udělal z toho de facto sněmovní volby, spojil sektu Anofert, komunisty, dezoláty, neparlamentní strany... Babiš vymetl každý koutek politické scény, tak to skončilo přesto jeho debaklem.

Nepomohl ani kontrakt s nočním vlkem Foldynou a plné zapojení rusských trollů. I tohle je dobrá zpráva R^.

Karma R^

10 0
možnosti
Foto

To víš Tomáíši. Jezulátko skutečně není woodoo panenka. Jestli tím skutečně cílil na nás katolíky, tak to bylo pěkně vedle....

3 0
možnosti
Foto

Myslím, že těch minutých cílů bylo více. Údajně se obrátil na Romy ve vyloučených lokalitách. On, který na podobné lidi dole kašle zvysoka, on totiž kašle na všechny. Nevím, jak je dnes Aleši Juchelkovi, bezkonkurečně největšímu klouzkovi v jeho okolí a on si ani není schopen vzpomenout, jak se jmenuje.

Myslím, že pan Juchelka bude mít nepěknou neděli.

9 0
možnosti

Velmi pěkně napsané a vystižené.

4 0
možnosti
Foto

Jak se bude dál Babiš chovat ukázal na své tiskovce. Jaho hra s čísly, kdy se snažil namluvit všem, že nárůst voličů je vlastně úspěch. A samozřejmě si neodpustil napadení vlády, ačkoliv předtím musel manželce slíbit, že se bude krotit ve výrocích a že bude hodný - taky ho musela, myslím 2x, uklidnit a slib mu připomněla.

Takže tvrdím, že bude ještě agresivnejší a prolhanější, protože už teď myslí na volby do Parlamentu, aby si vytvářel podmínky pro úspěch. On to totiž jinak ani neumí.

18 0
možnosti

Možná by do toho Parlamentu mohl začít chodit...

6 0
možnosti

A nepomohl ani Paroubek se svým sexymozkem a ani Nožička s Jurou Doležalem.

16 0
možnosti

Tak hurá, snadný úkol splněn, za prezidenta budeme mít obyčejnýho chlápka, konečně.... Tak a teď by se mělo vymyslet, jak zkrotit ty zdivočelý sociálně demokratický voliče, totiž tu partu, co ze zvrácené legrace a škodolibosti volí Bábu a Okamurku a jiný exoty.... To je bohužel problém jiného kalibru, než si za prezidenta zvolit kvalitního občanského kandidáta.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS