Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

Ta tupost úplně z těch lidí čiší. Tohle prohlásí Kosmonautka která podporovala Komunistickou diktaturu. Ničení chrámů a odvoz věřících do Gulagů. Najednou se z těchto lidí stali ti největší věřící? KGbak Putin obrátil kabát a též je z něho věřící? Mladí lidé tito zrůdy neznají Ale my starší je známe.

2 0
možnosti
Foto

Svatý Pavel procitnul a otočil o 180 stupňů u Damašku a Putin se třeba obává, že by mohl procitnout u hranic s Ukrajinou. Tak tam radši ani nejezdí, ale pro jistotu už se na to procitnutí připravuje ...

0 0
možnosti
Foto

Děkuji všem dosavadním diskutujícím za příspěvky, které jednoznačně obohatily skutečnost, popsanou v nadpisu blogu. Dvěma ateistům - paní Jandové a panu Bártovi - sděluji, že i přes jejich přesvědčení, které jim nikterak nehodlám vyvracet, je fysická přítomnost B-ha v Rusku možná, anžto je to zem, kde včera již znamená zítra kde žijí "sovětští"lidé, pro něž není nic nemožné. V jiných zemích se mluvčí Hospodina vyskytují převážně v detenčních ústavech při zanedbané terapii.

1 0
možnosti
IM

I92v54a68n 22M38i82n34á38ř

6. 1. 2023 12:04

Křižující se Putin je opravdu ukázkou politického komedianství. Jaké však další zrůdnosti - odehrávající se za jeho nehybným výrazem prehistorického plaza, nás ještě čekají .. ví opravdu jen Bůh !

7 0
možnosti
Foto

J78a46n 46S30v62a36t88e45k

6. 1. 2023 10:18

Martin Irein (50202) napsal:

Třídenní speciální vojenská operace, která trvá už jedenáctý měsíc, by jistě nebyla takto úspěšná bez Kirillova požehnání

---

<<Požehnání v to nehledejte, naopak je to důkazem celkem materialistické Einsteinovy obecné teorie relativity.>>

Proč?

Oni ti Rusové to přehnali s rychlostí těch svých hypersonických střel do té míry, že jejich pohyb (blízký rychlosti světla) způsobuje dilataci času (viz paradox dvojčat, kdy dvojčeti cestujícímu rychlostí blízkou rychlosti světla běží čas pomaleji než dvojčeti, které zůstalo na Zemi).

Takže z hlediska náloží těch hypersonických střel, pohybujících se jen mírně podsvětelnou rychlostí, neuběhl ještě ani den ze speciální vojenské operace (mají tedy podle ruských ideologů ještě 2 dny času, aby konflikt rozhodly).

Jen Rusové zapomněli, že přesáhli i 3. kosmickou rychlost a úspěšně vyslali své hypersonické střely pryč ze sluneční soustavy, což by vysvětlovalo, proč moc těch jejich hypersonických střel zde na Zemi k vidění nebylo.

9 0
možnosti
VL

Když jsem byl malý kluk, tak jsem se modlil k Bohu, aby mi seslal jízdní kolo. Potom jsem zmoudřel, a poznal jsem, že to tak nefunguje. A tak jsem si kolo ukradl a pomodlil se k Bohu, aby mi odpustil.

Ten článek je v podstatě o tom samém, jenom o pár pater výš.

6 0
možnosti
Foto

Antikrist v zeleném tričku. Žirinovskij, hodně jsem ho kdysi sledoval, když ještě něco znamenal, ultranacionalistcký bolševik by šlo? Kyril, služebník, hlavně ne Boží. Moc zajímavě napsané, Tomáši. Karma.

10 0
možnosti
MS

R^ Prvních známek jsem si všiml více než před 10 lety. Na pracovní cestě v Rusku jsem se chvíli díval na přenos velikonoční bohoslužby v TV. Putin byl v záběru delší dobu než sloužící patriarcha; vlastně takový polobůh. :-P

3 0
možnosti
  • Počet článků 974
  • Celková karma 35,65
  • Průměrná čtenost 2562x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám