Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Tradičně perfektně napsáno a vyjádřeno. K tomu není ani potřeba dodávat jeho zamotání se do úplatků s vízy, když byl velvyslancem. To je jen drobná epizoda tohoto trockisty.

20 0
možnosti
RS

Jak jsem uviděl plakát s Baštou a tím sloganem, že odvolá vládu, tak sem se nenasmál ani na silvestra;-D;-D;-D.

22 0
možnosti
MB

Nespatřuji nic mimořádného , usmívám se. Lidé se prostě rozhodli. Budou našim prezidentem a pomáhat. Jmenovaný tak činil již od mládí. KSČ zkritizoval ještě více zleva. Soudruzi se dožrali a tak se stal disidentem. Vyplatilo se, povšimnut Milošem. Zjistil, že ČSSD pomáhá málo. Podobně, jako třeba Foldyna, objevil SPD. Tužby z mládí opět vyrašily. Sovětský slon - náš vzor. Třeba jej krmit, nikoliv skolit. To, že po zahrádkách páše škody nevadí. Je učený. Má i archiv se složkami. Je znalý- EU, jako SSSR. A tak jeden dělá Tomiovi nástěnkáře a druhý mu nosí tašku.tašku. Obětaví kluci, co by pro nás neudělali? Je to prostě bašta .

:-) Mj., můj rodič byl za kritiku KSČ rovněž vyhozen. Ovšem blbě, komunisty kritizoval zprava. Jako vedoucí? Šel se sžívat s dělnickou třídou. Přepíral ovčí ovna. Být prezidentem? To jej vůbec nenapadlo. To mu ještě musm na hřbitově sdělit ... !

14 0
možnosti
Foto

Vtipně napsaný komentář. Než Bašta ohlásil svou kandidaturu na prezidenta, moc jsem o něm nevěděl kromě toho, že byl kdysi dávno ministrem a že se moc nevyznamenal. Tak jsem trošku zapátral a zjistil, že mezi disidenty bylo komunistů víc než bych čekal. Takže se nedivme. Všechno souvisí se vším

6 1
možnosti
SL

Věří někdo, že se Pitomio obklopí nějakými duševními velikány ? ;-D;-D;-D

25 0
možnosti
MB

Vždyť to píši! A kdo by se staral o nástěnku a tašku? O funkce třeba usilovat pořád. Nástěnkář, dveřník i taštník se hodí!.Vím o čem píši.Na vojně jsem byl- Předseda rady nástěnných novin !.Funkce pokračuje ..:-)

3 1
možnosti
Foto

Tak naštěstí tento okamurovsky kasparek je bez šance a přitom podobný kandidát by mohl dostat teoretických cca 15 procent.Tolik lidí u nás na podobné žvásty co předvádí Bašta slyší.Volby budou zajímavé a co přinesou v posledních dnech se necháme překvapit.Snad to nedopadne jako minule....

21 0
možnosti
ŠM

abyste si po nich neříkal- zlatej Miloš;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 975
  • Celková karma 35,51
  • Průměrná čtenost 2559x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám