Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když tak činí pan Bašta dobrovolně a sám, proč mu s tím musíte pomáhat?;-)

0 0
možnosti
Foto

Tak nám pan Bašta s přehledem vyhrál dnešní super debatu.

2 0
možnosti
Foto

Pokud takhle opravdu vyhrál, tak nikdo z přítomných nemá co dělat ani ve vrátnici na Hradě.

2 1
možnosti
Foto

Zaujímavé informácie, Tomáši, ďakujem.R^:-)

0 0
možnosti
Foto

Baštovo chování odpovídá jeho mentalitě, možnostem a schopnostem. Proto jeho postup do druhého kola bych nepovažoval za překvapení, ale zcela jednoznačně za národní ostudu.

Už jen to, že jeho výplody jsou veřejně publikovány, je ostudou tohoto národa. Ne Bašty, protože i v Rusku chápou, co to je za exota, ale všech ostatních, že tohle "za ně" mluví.

16 1
možnosti
Foto

Pan Bašta má výplody, pan Macháček názory. Aha!

0 0
možnosti

R^

Díky, Tomáši!

Baštu snad nemohou volit ani členové SPD! Spolu s předchozím premiérem nám slibují tvůrčí přístup k Ústavě. Pavel Fischer naopak ctí Ústavu. Volit mohu i Petra Pavla, který svoje předlistopadové chyby (na rozdíl od AB) odčinil svou prací v české armádě a jako vysoký funkcionář NATO. Bašta dehonestoval sama sebe kvalitně, ale největší podraz očekávám od minulého premiéra a jeho kumpánů!

:-)

9 1
možnosti
HP

Tvůrčí přístup k Ústavě je v Česku bohužel už dávno zavedený úzus

0 0
možnosti
Foto

Tak Baštovi nemůžu věřit už kvůli takovému názorovému veletoči, že byl ministrem ve vládě M. Zemana, která připravovala vstup do EU a byla to vláda velmi prounijní a dnes takový odpůrce EU. Ale trochu pravdu má, když řekl, že eurokomisaři jsou mnohdy neúspěšní politici, to jsme viděli i u nás - Vladimír Špidla se stal eurokomisařem poté, co jeho strana drtivě prohrála volby a ostatně i premiér Fiala si snad dodnes myslí, že některé nápady z Bruselu odporují i mírně nemocnému rozumu.

2 1
možnosti
TV

soucasna unie uz bohuzel s unii v dobe Zemanovy vlady nema moc spolecneho.

3 0
možnosti
IM

I77v47a54n 16M64i60n92á96ř

3. 1. 2023 14:22

Pane doktore, přečetl jsem si velmi pozorně Váš článek, se kterým bezvýhradně souhlasím. Zejména s rekapitulací historických skutečností a dopadů bolševické ideologie, která zcela radikálně zničila úspěšně nasměrovaný, poválečný vývoj naší vlasti.

Mnohé postoje pana Bašty jsou opravdu nepochopitelné. Nejen vzhledem k jeho disidentské minulosti, ale i prapodivné, toleranci k agresivnímu počínání Ruska, jehož jediným cílem je ovládnutí Ukrajiny - a zničení její těžce vydobité demokracie.

Přesto vše mě pan Bašta v současné chvíli tolik netrápí .. a to čistě ze zcela pragmatických důvodů. Jeho zvolení do prezidentské funkce - je naštěstí velmi nepravděpodobné.

Mnohem větší obavy však vzbuzují kandidatury obou bývalých normalizačních komunistů - Babiše a Pavla. Nejenže se oba zcela vědomně rozhodli asistovat režimu KSČ v druhé vlně teroru po 50.letech - ale byli jeho nadstandartními oporami. Smutnou tragedií je však skutečnost, že nezanedbatelná část naší veřejnosti - by jim opravdu své hlasy dala.

6 16
možnosti
Foto

Proč lžete, Mináři? Platí vás Babiš, nebo kdo? Jak jste začal, tak jsem věděla, kam směřujete. Můžete mi vysvětlit, jak mohl být generál Pavel normalizačním komunistou?

18 11
možnosti
JO

Je to jen brepta, u kterého se bojím, že s každým nadechnutím umře. Tragédie je, že na mne tak působí už víc jak 20 let. A že to byl disident? Opravdu disident nebo jen hlupák? Trockista, který se shlédl v "ideálech" SPD, to už je jen pro usmání.

19 0
možnosti
JZ

Bašta by měl také českým lidem vysvětlit, jak to bylo s kšeftováním s vízy pro Ukrajince v obě jeho působení coby velvyslance na Ukrajině.

Viz Podvodům s vízy šéfoval velvyslanec Jaroslav Bašta, píší ukrajinská média - iDNES.cz

17 1
možnosti
  • Počet článků 974
  • Celková karma 35,65
  • Průměrná čtenost 2562x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám