Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jste pozadu, Tomáši, dneska dostal jeden rampouchem do makovice. Možná, že jeden případ ze sta bude nešťastná náhoda, ale stejně většina věří na záměr.

U Masaryka se váhání změnilo v jistotu. Jen ještě jejich způsoby nebyly tak známé.

1 0
možnosti
Foto

Četl jsem. Myslím, že tak rafinovaný způsob likvidace je nad možnosti KGB. Asi opravdu nešťastná náhoda. Ale kdo ví....

0 0
možnosti
Foto

Karma, nejdřív jsem si říkala, jak mohou být tak hloupí, že se ani nesnaží to trochu zamaskovat, aby to neukazovalo tak okatě na ně. Pak mi došlo, že je to úmysl. Že naopak chtějí, aby všichni věděli, že to dělají oni a aby si dali pozor, co říkají a dělají.

Já jsem zvědavá, jak se OSN popasuje s tou jejich účasti v RB. Pokud je tam nechají, tak to mohou rovnou přejmenovat na Radu nebezpečnosti.

12 0
možnosti

Otevřená okna tu nechceme ?

3 0
možnosti
Foto

No, možná otevřená okna chvilku pomohou ... ale jak se zdá, vzniká tam průvan který by mohl Gosudara ofouknout.... nedává si pozor.

4 0
možnosti

Bouchá to bouchá a kdo za to může? Jeden se neopatrně vykloní z okna, druhý odhodí nedopalek a křižník jde ke dnu. Vždycky se najde nějaké vysvětlení.:-)

Nejlepší je tato ruská historička. Stojí za to si ji poslechnout. Její vysvětlení jsou univerzální.;-D Přeji pěkný den.R^

https://www.facebook.com/1187143463/videos/825246908590661/

6 0
možnosti

Tupost té ženské mi připomíná myšlení členů SPD! :-)

2 0
možnosti

Okno hraje v životě člověka roli důležitou. Zaujalo již básníka - Jiřího Wolkera, v Hostu do domu. Pravil - "Okno je skleněná loď, připoutaná k břehům mé světnice". Za mládí jsem se, i často plavil. Ráno, těžký úder železem do hlavy? Toť ráhen lodi? Kulové, prosté žebroví radiátoru v kuchyni lepé děvy. Objevy neznámých končin ...

Vladimirovič to evidentně pojal jinak. Zavedl krásný zvyk vyklánění se. Rozumní a ještě i lidé se svědomím. Široce obhlížející tu krásu. Ruské země, blahobytu a přátelství. Naprosto naplněni dojmy.Tu nastane logický, fyzikální úkaz. Těleso ztratí stabilitu a převáží se. Prostě vypadne. Zřejmě to bude i nějaká inovativnost tamní důchodové reformy. Pravím, že můj střet pod oknem, byl nesrovnatelně lepší! Nu, o Janu Masarykovi ani nemluvě ... :-)

4 0
možnosti
Foto

Ve spojitosti s Janem Masarykem vychází stále více najevo, že příslušníci KGB (či její současné podoby), dopřávají svým objektům radost z posledního letu v této jejich pozemské pouti. Žádná střelba, žádné otravy (tady jsou drobné výjimky, nejspíše u těch, kteří bydlí v přízemí a kde by pád z okna nemusel znamenat "gotovo").

Prostě humánní společnost, kde je člověk člověku nikoli vlkem, ale dobrým (sou) druhem

8 0
možnosti

Napsáno dobře, Tome, je hnus, co se děje.

Děkuju moc za novoročenku, včera jsem ji našel v kasliku.

6 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

8 0
možnosti

A Putinovo nerudné: "Vypadni!" na adresu nehodného poddaného, který nesplnil očekávání, dostává najednou zcela jiný rozměr... někdy až 25 metrů, v závislosti na čísle podlaží...

11 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS