Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TB

"Tvrdý voják a dobrý stratég" - pokud máte zálibu v historii válek ,např. ve. 2.sv. válce, tak byste věděl, že dobrý stratég nemá vůbec nic společného s morálkou....např.za jednoho z nejlepšího stratéga vůbec byl považován polní maršál von Manstein, přestože bojoval na straně zla....čili když to zjednoduším, tak generál může být dobrý stratég a přesto naprostý dobytek ;-)

5 0
možnosti
JZ

Ano, pravdou je, že dobrý stratég se ještě nerovná dobrý člověk. Koneckonců i takový Napoleon byl dobrým stratégem, a kromě Mansteina jimi byli i další němečtí polní maršálové a generálové. Nicméně takoví lidé si zaslouží opovržení a nikoliv obdiv.

0 0
možnosti
Foto

Tak každá společnost má svoje morální dno.Paroubek zde není jediný kdo by pro lacinější rohlík byl ochoten schvalovat a přehlížet teroristické útoky na civilní cíle, zabíjení děti a babiček.Valka dělá z lidí dobytek a to i když ji jen z dálky přihlížejí a z gauče komentují...

12 0
možnosti
MR

Kdyz se ovsem odprostite od emoci tak se musi uznat, ze to zatim jedina strategie co Rusum funguje. Vsechny ostatni strategie byly nefunkcni, nebo mene ucinne. Kdyz to vezmeme z hlediska Rusu tak opravdu timhle snizuji bojeschopnost Ukrajiny. Za dalsi tim setri i vlastni zivou silu. Valka je proste spinava vec, kde se dejou sileny zverstva. Ovsem tahle je jeste horsi v tom, ze tyhle utoky muze delat jen jedna strana, protoze ma za prve je delat cim a za druhe v pripade stejne odvety hrozi atomem. Coz je naprosto absurdni situace. Protoze kdyz to prezeneme do extremu tak se Rus muze stahnou za hranice a beztresne strilet na Ukrajinu donekonecna.

5 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
8 0
možnosti
Foto

Ahoj, je jedním z autorů na které neklikám a jak vidím, nepřicházím o nic... Politická mrtvola se tak moc snaží zviditelnit.... a poradit....

4 0
možnosti
Foto

J40a55n 14Š98i44k

24. 11. 2022 7:06

Přesně tak Tomáši. Podle pana Paroubka, vynikající ruští stratégové, protože nemohou stále porazit vojenské složky Ukrajiny, nepřetržitě raketami útočí na civilní cíle. A místním blogerským a diskuzním proruským švábům, a že si jejich tady hemží dost, tohle vůbec nevadí a budou stále žvanit o jakémsi míru, který by Ukrajinu uvrhl do otroctví. Rusko je odporný teroristický stát a Ukrajina má právo se bránit. V současné době už jakýmikoliv prostředky, samotné Rusko jim k tomu dalo mandát. Hezký den

21 0
možnosti
MB

A aby toho nebylo malo, tak se jeste najdou jedinci, kteri takovemu paskvilu daji karmu, radostne troli a provokuji. Z toho se jednomu fakt zveda kufr.

14 0
možnosti
DR

Jo, to víte. Ta doba, kdy všichni museli mít na všechno stejný tzn. ten správný názor, už před časem skončila. Budiček.

0 9
možnosti
SL

Soudruh Paroubek je zdatný politik ;-D.

Ten by nám ještě ukázal, jak to s námi myslí dobře ! Už má praxi (např. techno párty a její vyřešení).

Jen kdyby mu někdo dal HLAS !!! ;-D;-D;-D , ale zatím NIC ;-(.

Jeho názory je lepší nečíst. Protože se tím okrádáte o čas, kdy je možné žít :-). Nebylo tam nic, co by člověka mohlo obohatit.

0 0
možnosti
DR

A to je právě ta největší sranda. Nejvíc tady totiž na něj kydají špínu právě ti, které Paroubek dle jejich vlastních slov vůbec nezajímá a jeho názory prý nečtou.

Ovšem pokud vyjde Paroubkův blog, tak se na něj hned vždy slétnou jak vosy na sirup. ;-D

0 4
možnosti
DR

Dobrý stratég Surovikin bezesporu je, poněvadž nebýt jeho, tak všem ruským silám v Chersonu a jeho okolí za Dněprem, hrozila naprostá izolace a zničení.

Takhle je uchránil ještě před horší porážkou a může je tudíž nasadit jinde.

1 14
možnosti
Foto

J20a19n 93Š32i46k

24. 11. 2022 7:09

Ano, aby uchránil vojenské jednotky, útočí na babičky v domovech důchodců a školáky ve školách. K tomu je potřeba nezměrnou odvahu a hrdinství, viďte? Tohle je podle Vás a pana Paroubka vynikající stratég!

16 0
možnosti
JK

Obrovské štěstí, že ten člověk má možnost rozhodovat asi jen o tom, kdy zveřejní další svůj blog.

13 0
možnosti
  • Počet článků 974
  • Celková karma 35,66
  • Průměrná čtenost 2562x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám