Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
21 0
možnosti
Foto

Kéž byste měl pravdu, Romane. Nicméně - stále se zabývám otázkou, proč tolik lidí tohoto pána tak adoruje. Odbýt to nějakým tvrzením o koblihách, dezolátech atd, jak se tu a tam děje, je laciné. Navíc, znám lidi, a to poměrně inteligentní a zábavné, kteří jej opakovaně volí. Zkoušel jsem se jich ptát proč. Bez urážek, atd. Odpovědi jsou neurčité, "je mu ubližováno, píší o něm lži atd." Což je dle mého soudu málo, podstata musí být jinde.

Oni ti chytří musí vědět, že to není spasitel, že je to v podstatě ubožák, chtivý peněz a že na ně kašle, tak jako na své děti, které zatáhl do špíny. A přesto jsou mu oddáni, i ti, které odkopl (hejtman Košta).

Až tohle někdo rozklíčuje, budu rád.

12 0
možnosti
MB

Jsem přesvědčen, že éra soudruha Bureše končí. Nic divného, vše má svůj počátek a konec. I jeho strom - vyroste do výše 30% svého semene. Dále již vegetace končí. Žloutnou kdysi zelené listy, Jany i Alenky. Opraskává kůra multihavlíčkova. Mulč očekávaně chytá plíseň. Prchalův zahradník se snaží. Stále míchá umělá hnojiva, k podpoře. Nějaký úspěch to stále má. Nadšení návštěvníci arboreta dokonce zálivku i pijí. Docela dobře, k tomu chutná i salám. Stalo se očekávané. Strom zkřenčel, dřevo není k ušlechtilému využití. . V celonárodní soutěži o veget - nevyhrál. Potřebuje to nějaký odborný řez ...

Pozor, zahradník Šott přichází! Jakou léčbu nasadí. Nezvolá to obávané? "Tato dřevina je total prožraná hnilobou. Ostuda zelené plochy. Porazit"! Milovnici smutnit nemusí. U pařízku si umístí památní ceduličku. "ANO, zde stál memoriální veget parazitujícího druhu. Dovezen až ze Slovenska. Z laboratoří vzácného pěstitele U Obuvníka" ... :-)

14 0
možnosti
Foto

Jak píšu u pana Poborského, kež byste měl pravdu, Miroslave. Momentální vzestup populismu je dán vnějšimi okolnostmi, oslabený organismus je náchylnější k nemocem, i těm zhoubným, to známe z medicíny. Ale tyhle volby Vám dávají za pravdu, že to může být bod zlomu. Pěknou neděli.

5 0
možnosti
Foto

To referendum dali, ale pro hráli. Hůř už dopadl jenom Putin v Lymanu.;-D Skvělá sobota. Jinak s tou volební účastí, co mával, to byla klasika. ANO získalo 32% odevzdaných hlasů. Jak jinak.

Karma.

Jo a Bára Krejčíková hrála včera už zase parádní tenis. Jak říkám, skvělá sobota.:-)

18 0
možnosti
Foto

Taky mám docela fajnovej víkend, paní Jandová.

0 0
možnosti
  • Počet článků 975
  • Celková karma 35,46
  • Průměrná čtenost 2559x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám