Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak ja keď sa ocitnem v ČR, tak už nie je Sk spájané iba so Saganom a Hamšíkom, ale občas na mňa niekto vybafne aj Babiše.. A koľko mi tu takých "dárečkov" máme...A aký zmätok je u nás...škoda hovoriť.Vy aspoň diskutujete a máte snahu niečo ovplyvniť.

0 0
možnosti

Článek je bezva, snad podobnou karmu získá až se projeví Evropská solidarita, až přijde vyúčtování energií, až bude marodit třetina národa, až se zastaví výroba ve fabrikách a až Babišových 50 milionů nebude pro lidi zajímavým tématem.

0 0
možnosti
Foto

J25a44n 81A51n44d47r73l26e

2. 10. 2022 18:48

Tomáši, taky by mě ten rozhovor zajimal😉👍

4 0
možnosti

Odkdy se říká jednostrannému *cenzurováno* rozhovor?:-/

1 0
možnosti

J97a58n 37R15á25ž

2. 10. 2022 17:01

Nasadit na Vysočině proti Vystrčilovi dámu, která chodí jako obžalovaná každý den k soudu, byla naprostá pitomost a celá tamní kampaň byla naprosto diletantská. Prchal je inteligentní člověk a rozhodně ví v jakých mantinelech má nasazení kandidátů probíhat, i jak mám volební kampaň vypadat, takže si myslím, že scénář i režie té vysočinské komedie byla čistě Babišova práce.

Byl to kolaps politického uvažování a svědčí hlavně o velkém strachu Babiše z průběhu právě probíhajícího soudu, protože jediným účelem celého Babišova tyátru na Vysočině bylo bezesporu senátorským postem pro paní Nagyovou odstranit nejslabší článek jeho obhajoby.

Zbytečně to ale poškodilo průběh senátních voleb na Vysočině.

10 0
možnosti
Foto

Máte dílem pravdu, že Babiš má obavy ze soudního jednání, anžto je stále víc jasné, že šlo o obyčejnou chamtivost jedince, který má sociální inteligenci na úrovni houpacího koně. Nicméně bych trochu rozporoval inteligenci pana Prchala. Už samotný fakt, že tak dlouho slouží deprivantovi, o němž ví, co je zač, nesvědčí o Vámi uvedeném faktu.

Navíc, v ANO se nesdružují jedinci se silným morálním aspektem (s čestnými výjimkami, které v diskusi zmiňuji). Takže, i kdyby tam postavil kohokoliv, není z čeho brát. Paní Nagyová je sice oddaná ANO, ale jinak proti svému soupeři neměla co nabídnout.

12 0
možnosti

I paní Nagyová byla mírně zmatená když prohrála s panem Vystrčilem kandidátem koalice Spolu a vyprávěla cosi o přesile 1:5....

12 0
možnosti

Soudruzi, Vy to musíte pochopit správně třídně. Jako třeba Daník Rozsívalů. Když jdou do voleb SPOLU, tak je to slepenec. Ale když kandidují společně SPD, PES, PRO, Trikolora atd., tak je to moudré spojení flasteneckých sil. ;-D

21 0
možnosti

Právě na toto jsem už několikrát poukazovala. Slepenec je hloupá dehonestace stran, které někteří nevolí, takže je dle svého guru akorát urážejí.

2 0
možnosti

"Volby do poslanecké sněmovny v minulém roce se taky moc nezdařily..."

Opravdu? Babiše nemusím, nicméně co by za těch jeho 72 mandátů dala jedna jediná partaj z toho slavného slepence, pokud by tito "hrdinové" měli odvahu kandidovat samostatně že. Ale pobavil jste. ;-D

3 22
možnosti

Vy taky. Já myslím, že AB by zase dal hodně za to, aby nebyl tak vydatně kanibalizoval hlasy pro KSČM a ČSSD. Jinak středové a středopravé strany to mají obecně komplikovanější. Jejich voliče nejde tak snadno opít tu koblihou, tu salámem, tu přilepšením k penzi, tu jízdným, aby poslušně hodili hlasy. Náklady na ten jeho volební úspěch teď platíme všichni v podobně inflace, která je o pěkný kus vyšší než by mohla být, kdyby se tu v letech 2020 a 2021 nerozházelo z vrtulníku nekrytých půl bilionu. Jediné co na tom člověka může těšit je, že to nejvíc dopadá právě na jeho voličstvo.

18 1
možnosti

Referendum nedopadlo, ale přesto jsme zvítězili, akorát se to neprojevilo ve výsledcích.;-D

26 0
možnosti

Ty jejich kecy snad nikdo už nemůže brát vážně a je divné, že jejich autorům není trapně.

4 0
možnosti

Dovolím si nesouhlasit, že se volby do sněmovny pro ANO nepovedly. ANO volby vyhrálo a vyhrálo samo, na rozdíl od pidi stran jako TOP09 apod, které když mají sněm, tak se vlezou do výtahu. Hloupé kecy politiků napříč stranami o svém "vítězství" snad ani nemůže brát nikdo ani vážně, a to ani od Fialy či AB. V podstatě je mi jedno, který z těchto tragédů nám vládne, důležité je jak a to musím říct, že ani jednomu moc nejde.

3 20
možnosti

Máte pravdu, problém ovšem je, že vítězná strana se nevyskytuje ani v senátu, ani moc v obcích v místních zastupitelstvích. Pyrrha by mohl vyprávět.

19 0
možnosti
  • Počet článků 974
  • Celková karma 35,66
  • Průměrná čtenost 2562x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám