Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pan Gazdík by potřeboval pořádnej nářez.

0 0
možnosti
Foto

J51a15n 56P85a54l43l86a87s

24. 6. 2022 9:39

Pan Gazdík si nechal mandát poslance, pan Polčák dokonce europoslance. Inu, jak říká premiér, korunka ke korunce...

3 0
možnosti

R^

Tomu se holt říká REZIGNACE !

;-D

2 0
možnosti
Foto

Po poslední kauze STANU vyrukoval Fiala s tezí, že je u jeho vlády pozitivní posun oproti minulosti či dokonce nová, samozřejmě lepší, politická kultura. Ta spočívá v tom, že mafián-gangster po svém odhalení se vzdá svých funkcí, ovšem ne všech, poslancem či europoslancem může zůstat, protože i mafián musí přeci z něčeho žít a nebude sahat na to, co si naloupil. Mantru o nové lepší politické kultuře po svém učiteli opakovali i další vládní činitele a politici vládní pětikoalice. V podstatě můžeme být za kauzu STANU vděčni, protože nám odkryla, jak daleko jsme se již posunuli od dob „komunizmu“ a vlády Babiše.

3 0
možnosti
Foto

Výjimečný souhlas. Dříve mafián a gangster Babiš při odhalení jeho historie křičel cosi, že "nikdy neodstoupím, pamatujte si to, nikdy"....a to i přesto, že je proti němu vedeno soudní řízení.

Gratuluji k prozření a těším se váš další myšlenkový posun.

(P.S. nijak nehájím gangstery současné doby).

0 1
možnosti

Politickou kulturu zde nastavili komunističtí zbohatlíci překabátění na polistopadové oligarchy a papaláše spolu se členy Prognostického ústavu, který zde pracoval pod přímým dohledem ruských tajných služeb KGB. Tato politická kultura, tento politický byznys, zde vyvrcholil za vlády Babiše. Konečně přišla chvíle korektní politické kultury. Ano, politika je hodně znečištěna, ale musí se očistit. Fialova vláda to může uskutečnit. Babiš byl zvyklý držet policii a justici v šachu. Proto se nyní bojí Rakušana. A díky úspěšným školením babišovců a okamurovců v petrohradském trollingu nám zde hrozí ztráty našich svobod a liberální demokracie! Nebuďme hloupí! :-)

2 0
možnosti

Je to váš názor. Podle mne naivita na pochodu, ale respektuji jako rozený demokrat. Chvíle korektní kultury nedávno, zdá se, přicházela i s "lidovým hnutím" milionu chvilek. Jim jste také věštil úspěch ve výstavbě korektní politiky?

1 2
možnosti

Zkuste se zamyslet nad tím, jak strany vznikají a kdy se do jejich struktur dostanou jmenovaní "lotři". Nevím jak kdy jindy, ale od revoluce jsme neměli stranu, do které by se "troublemakeři" infiltrovali po jejím vyšplhání se na slunce. Od revoluce se v každém stranickém průšvihu ukázalo, že ti co nakonec stranu/hnutí potopili, byli přítomni na samém začátku. Jako otcové zakladatelé byli jen více či méně vhodným způsobem maskováni. Takže se nakonec ukázalo, že nejvyšší vedení té které strany je vlastně od zmíněných "pechfóglů" dosazeno za účelem umně manipulovat a stínit rejdy otců zakladatelů.

Pak je zcela prapodivné spatřovat v podobných rezignacích jakoukoliv "morální obrodu" a nástin světlých zítřků české politiky.

0 0
možnosti
Foto

Křišťálově čistý Gazdík čile komunikoval šifrovaným mobilem a účastnil se schůzek v konspiračních objektech. Proč to asi dělal, pane doktore?

5 1
možnosti

Píši panu doktorovi něco podobného. To není případ slušné strany, která se vlastní pílí dostala na výsluní a potom se k ní přisály pijavice. Pijavice každou stranu založí za účelem sosání. Takže věřit pohádkám, že vedení neví a zkouší problém přehodit na malou část osob je poněkud nedospělé. Stejně jako v podobných rezignacích spatřovat očekávanou obrodu politiky.

1 2
možnosti

Panebože, jak hluboko jsme klesli. Tak my budeme u vytržení, že pan Gazdík odstoupil?

Tak nějaký řidič pojede ožralý jak prase městem 100 km/h, srazí stařenku na přechodu, ale protože ji potom naloží do auta a odveze do nemocnice tak budeme o něm říkat jaký to je pašák, protože už jsme si tak nějak zvykli, že v podobných případech řidiči od nehod přece ujíždějí, že...

A mimochodem, nějak jsem z úst pana Gazdíka nezaznamenal ani náznak omluvy a pokání, ale jen obvyklé vytáčky, že "nechce poškodit pověst koalice". Jinými slovy: "No když už jste mě načapali no tak já tedy odstoupím. Ale v podstatě jsem nic neprovedl".

Nemáte pan Vodvářko tu stupnici politické kultury nějak zkrácenou na pouhé dva stupně?

P.S. pro případné šťouraly: nejsem fanda ANO, takže u nich mi podobné kauzy vadily stejně. Ale to byl vyšší level politické NEkultury. Tam tomu přímo jeden NEkultura šéfoval...

12 3
možnosti

Nevím, že by byl Gazdík trestně stíhaný nebo dokonce souzený jako Babiš!

1 3
možnosti
Foto

Pěkná politická kultura, být členem mafiánského sdružení.

5 3
možnosti

P46e60t16r 56P19o42l79á72k

20. 6. 2022 16:26

Pan Gazdík utíká z funkce ministra jen proto, aby nebyl po všech těch lžích a spotřebovaném kokainu příliš na očích a vyhnul se pozornosti médií a veřejnosti. Co je důležité, tak trafiku jménem poslanecký mandát si ponechává! To je ta čistá politika?!

6 3
možnosti
Foto

Děkuji těm čtenářům, kteří pochopili smysl mého sdělení.

Nijak nehájím pana Gazdíka v případě, že se prokáže jeho pochybení, ať už je v rovině trestně právní či morální.

Meritorní bylo sdělení, že pan Gazdík - na rozdíl od jiných v době vlády pana Babiše - danou situaci neokecával, nekřičel cosi o kampani, případně utíkal před novináři se sdělením, že s tímto či jiným se nebude bavit.

Jeho přístup - bez ohledu na příčinu odstoupení je jiná kultura, než onen křik pana Babiše, který, jsa trestně stíhaný kašlal na veřejné mínění a kandiduje na presidenta (tedy zatím ne, ale snad se dočkáme).

Přeji všem hezké dny.

11 5
možnosti

Tak tvrdošíjně ty lumpy ještě obhajovat, to chce ale žaludek, pane doktore.

8 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS