Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P81e91t92r 94B31u96r94i31a93n

24. 11. 2021 16:03

Popravdě tomu číslu, že je oficiálně nahlášeno jen 5% znásilnění, moc nevěřím. Před lety se s ním vytasila nějaká neziskovka založená právě na potírání znásilnění a ve svém prohlášení házela tak obludnými čísly, že pouhým propočtem mi vyšlo, že u nás byla znásilněna snad každá třetí žena relevantního věku.

0 0
možnosti

D62a86v89i83d 51H20o31r88á24k

24. 11. 2021 14:20

Zase Vám pane autore lze jen poděkovat za Vámi stvořené hluboké zamyšlení, jakými konečně už léta, když pominu ten čas co jste na chvilku odešel kamsi do neznáma ze zdejší zahrádky, nás tady tradičně obohacujete.

Jen bych měl dvě droboučké připomínky. A totiž, že:

- nějak Vám unikl, či vypadl ten odkaz na nějž odkazujete hned v úvodu větou "Odkaz na zmíněný dokument zde". Takže buďte tak laskav a pokuste se jej v textu nějak doplnit, aby jej podobně jako já, nemuseli i ostatní vášniví čtenáři vašich tradičně jedinečných, poučných výtvorů marně hledat, jako jsem jej marně a neúspěšně hledal i já;

- a rovněž nechápu Vaši poslední větu v níž ironicky v uvozovkách uvádíte, že tento pořad byl "uklizen" až na pozdější večerní dobu. Uvědomte si prosím, že Česká televize jako veřejnoprávní médium má určitá pravidla a programy tzv. lechtivého charakteru, obsahující citlivá érotická témata, či různé vulgarity a pod. byla vždy programově umísťována až po 22-té hodině. A v tomto případě snad vzhledem k závažnosti tématu udělala dokonce výjimku, když tento jak jsem si z časového programu ČT2 ověřil byl vysílán dokonce téměř s půlhodinovým předstihem před tímto časovým limitem.

To byste snad chtěl aby tento pořad choulostivého tématu byl vysílán snad někdy v odpoledním či podvečerním čase, kdy sledují vysílání převážně jen děcka a před pubertální mládež, případně opuštění a nudící se senióři? Nebo byste snad dokonce navrhoval aby se stal součástí programu ČT: D, takzvaného "Déčka" určeného převážně pro diváky Mateřských škol a různých Dětských skupin, nebo jej dokonce zařadit do programové skladby formátu "ČT edu"?

0 3
možnosti
Foto

Odkaz mi nefunguje. To je jev obecný nebo závada pouze na mém přijímači?

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
Foto

J59i85ř86í 71K98i20n68d83l

24. 11. 2021 12:34

Dnes znásilněnou nesmí vyslýchat policista, ale policistka řádně k tomu vyškolená.

1 0
možnosti
Foto

Naprosto s Tebou souhlasím!!! A to uklizení pořadu na pozdější hodinu se mi taky nelíbilo. Je to vážné téma a vše, co v pořadu zaznělo, by měla společnost vědět a znát.

3 0
možnosti

Díky za Váš názor. Pořad nesleduji, ale s problematikou obeznámená jsem. Obecně bohužel dnes platí, že oběť je obětí dvakrát. Jednou pro pachatele a podruhé pro sytém "spravedlnosti".

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS