Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J23a24n 78K66o36z89á45k

11. 2. 2020 22:48

Jako komunisti. Vždyť mi vás o tom, co je pro vás nejlepší, přesvědčíme. A když ne, tak převychováme.

2 0
možnosti
JK

J40a82n 71K80o26z13á18k

11. 2. 2020 21:36

Tak jste si vtipně kopnul. Ale nějak jsem nezaznamenal, že byste kopal také do předešlých vlád. Každý zákon, který byl přijat parlamentem od roku 1989, byl několikrát novelizován, že už se v tom nikdo nevyzná. Parlament chrlí zákony, které se snaží lidi omezovat a kontrolovat v jakékoliv činnosti. To už trvá téměř třicet let bez ohledu, kdo je zvolený. Tento rozdíl v DPH je hodně viditelný, ale to, že zatím žádná zvolená elita nebojuje za stejné platy(při stejných cenách) jako na západě, nechápu. Montovnu z ČR udělaly vlády ODS, ČSSD, KDU-ČSL a další.

3 3
možnosti
JK

Nevidím jediný důvod proč dělat práci za vás, ale nějak jsem nezaznamenal, že by jste si kopnul do této vlády (už vládne dost dlouho) a že je do čeho.

Dávno mohlo být napraveno to, co bylo dříve zpackáno, a ono ne, packá se ještě víc. Po této vládě už to nerozmotá nikdo, zbývá jen nahrnout předpisy na jednu kupu, podpálit a začít znovu s čistým stolem.

2 0
možnosti
MC

Jen tak na okraj...dosud žádná reakce hospodského!...A pro mě jako konzumenta? Tak buď zaplatím za Plzeň stejně jako nyní, nebo se Lojza se mnou podělí a ze snížené DPH si nechá jen 70%.... Mára to prostě nechá být, to bude ten majstrštich.

1 1
možnosti
JR

J84a36n 78R86á97ž

11. 2. 2020 19:32

Snažím se mít k našim vládám po roce 1989 zcela neutrální postoj. Takže je, sám pro sebe pochválím za něco, co podle mne udělaly dobře a vyčtu, často i v duchu notně jim nadávám, když něco dle mého soudu udělaly špatně.. A tipoval jsem důvody, proč to špatné udělaly, když musely vědět, že to pro občany špatné je.

Ovšem tomu co udělala vláda s DPH u piva nerozumím vůbec a jelikož si myslím, že přece nemůže být z principu ministr vlády úplný hlupák, vyslechl jsem velmi pozorně paní Schillerovou, jak to celé vysvětluje a obhajuje. Přiznávám, že po jejím vysvětlení jsem tomuto paskvilu rozuměl ještě méně. Jednu jistotu to její vystoupení ve mně vzbudilo. Je to asi největší hloupost (i když je spíše směšná než nějak moc škodlivá), kterou některá naše polistopadová vláda vyplodila a že zřejmě nikdy nepochopím, co ji k tomu vedlo.

5 1
možnosti
LC

Jj, já bych byl taky pro rezignaci celé vlády a předčasné volby.

1 0
možnosti
PN

P47e43t65r 22N57e94d43v56ě23d

11. 2. 2020 13:10

Zatím nejzábavnější blog z mnoha o pivu a DPH R^. Je úžasné, jak Vás všechny tak irituje snížení DPH, které se týká, typnu si tak 15 tisíců majitelů restaurací. Nebo Vás tak štve, že mají možnost si přivydělat pár kaček na škopku? Já si myslím, že si to zaslouží. Oddělte kuřáky od nekuřáků, pak se kouření zatrhne plošně. Pak eet...Jeden by si myslel, že antibabišovské společenství bude propírat zajímavější akce. Třeba ty radary dvakrát, či třikrát dražší než úředník odhadoval. Jo, ony jsou vlastně izraelské, tak to bude košér. Tak třeba tu nebetyčnou drzost s proplácením dotací Agrofertu, když každý vidí ten střet zájmů.........

3 10
možnosti
KT

Snížení DPH na pivo nikoho neirituje, člověk pouze s údivem zírá, že ani v totalitě, kde bylo k smíchu kdejaké nesmyslné opatření, nevymysleli soudruzi takovou zmatenou hovadinu. Tohle je majstrštyk této vlády, lepší než bojleři.

24 2
možnosti
Foto

R^ Máme ve světě jedno prvenství: jen my máme jako ministryni financí Alenku v říši divů...

12 1
možnosti
JK

Tak to bychom měli Potra s hůlkou, Udivenou Alenku, Dvojministerského draka co nikdy nespí, Kena, Hradní spravedlivé strašidlo, bednu kytu bez rozvoje a spoustu neviditelných skřítků.

Odborníci a manažeři jak se patří, to by nedal dohromady ani A.C. Clark, I. Asimov, J.K. Rowlingová, a J.R.R. Tolkien.

1 0
možnosti
JS

Moc pěkně napsáno.R^ Nějak mi přijde, že věcná argumentace se v naší společnosti stává čím dál víc nepotřebným zbožím. Tak jako všude postupně vítězí forma nad obsahem, tak i v politice vítězí jakési lidové PR nad věcnými argumenty.

9 0
možnosti
Foto

...naštěstí jenom u třiceti procent voličů. Smůla je, že i to stačí k vítězství ve volbách.

6 2
možnosti
MS

Jo a ještě mě fascinuje, jak u pana Nečase taktně pomíjíte to hlavní - totiž zneužití rozvědky. Ano, taková "menší lapálie" jeho "společnice". A když už jsme u těch kabelek (mmch za 9 mega) - ty paní Nečasová zajisté dostávala za kouzlo své osobnosti, stačí jeden pohled...;-D;-D;-D

3 9
možnosti
JO

Pořád je to mnohonásobně míň než Babišovy vidle. Jenže Nečas potom odstoupil. Toho není ten váš IDEÁL schopen. Žádný průšvih pro něj není dost velký. Takže snídejte dál koblížky v naprostém klidu. Je vás dost ..... na to, abyste ho drželi dál u koryta a on bude dál víc a víc mlaskat.

11 2
možnosti
  • Počet článků 974
  • Celková karma 35,94
  • Průměrná čtenost 2562x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám