Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máte úplnou pravdu. Největší problém vidím ve stále rostoucí byrokracii. Psal jsem o tom již před třemi lety https://pavelsobotka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=568101, ale je to stále horší. Místo vytváření lepších podmínek se stále přidávají nové klacky pod nohy. A nejhorší snad je neustálá zběsilá elektronizace všeho možného. První výsledky závislosti na elektronizaci už jsou vidět - např. včera benešovská nemocnice.

A po Novém roce se dá předpokládat neřízený chaos v neschopenkách. A nejhorší je, že to je všechno úplně zbytečné.

0 0
možnosti
PK

Tak v naší organizaci, která m.j. pronajímá prostory lékařům, se sdružené praxe rozšiřují. Odejde praktik v klasickém systému 1+1 a nahradí ho "firma" - 4 lékaři. 2 sestry,1 administrativní pracovnice. "Dělají" na 2 směny.

0 0
možnosti
PK

Nejsou to jen obvoďáci, ale třeba internisté. Jistě to nejde všude ale jako trend to pozoruji. Pan Vojtěch i na mne nepůsobí jako suprový ministr, ale za současného režimu je to politická funkce. Tak jako ministr obrany není voják. Přiznám se, že i mně je těžko uchopitelné jak paní Ursula při 7 dětech mohla být tu ministryní pro rodinu, pak práce a nakonec obrany a vlastně na úplný konec ...

0 0
možnosti
Foto

Ten "Vojtěšský" záměr mi připadá jako exemplární ohavnost. Vláda ANO se chová jako komunisté. Pokoušejí se mermomocí přivést na hunt státní rozpočet. Kde nic není, ani smrt nebere, (s výjimkou Agrofertu, který furt bere, pročež je hbitější, než tetička smrt)

6 0
možnosti

R^

Jsem rád, že už jsem na trvalé dovolené. Politici zacházejí s lékaři stále hůř a hůř! Ze současné krize není cesty ven v současném levičáckém, sociálním inženýrství nedbajícím na svobodné, přirozené vztahy. Píšeme o tom marně nejméně 25 let! Za proplacení zdravotní péče v tomto státě nezodpovídá vůbec nikdo! Dokud nebude garantem proplacení zdravotní péče pacient, nelze nic změnit k lepšímu! Současná zdravotní péče musí krachnout a pak teprve se někdo z politků začne ptát, proč k tomu krachu došlo! Současní politici řeší jen problémy Andreje a na nic nemají čas ani peníze. Ani učitele nehodlají zaplatit

:-)

5 1
možnosti
Foto

Máš pravdu v tom, že se na to kašle delší čas, než by bylo záhodno. Všechny tyhle pokusy jsou jen efemérní snahou o jakousi změnu, která se však záhy rozplyne. Zoufalství je to, že krátká životnost jakéhokoliv ministra zdraví neumožní realizovat větší vizi, na kterou prostě potřebuješ několik let. Takže se jen flikuje a vymýšlejí se podobné hlouposti, jako je tahle.

2 0
možnosti
Foto

Tome díky, skvělé, karma zaslouženě!R^

6 0
možnosti
Foto

Karma, Tomáš Flaška kdysi velmi trefně označil Babišovu vládu jako "Hvězdnou pěchotu". Ministr Vojtěch nevybočuje. :-)

8 0
možnosti
Foto

Nojo, stat si to udela podle sebe, lekare urcitym zpusobem chrani komora a nejvic to odnese spotrebitel, tedy v tomto pripade pacient. Ale neni se co divit, tohle je prece v nasem state normalni. Staci jeden priklad, stavba a udrzba silnicni site a trojlistek stat - stavebni firmy - ridici.

Tome, TobeR^

7 0
možnosti
Foto

Díky za článek srozumitelný i pro laika a karma :-)

9 0
možnosti
Foto

děkuji, Filipe a přeji hezké ráno.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 3
možnosti

Elektronizace lékařům pomůže? E-recept měl přinést řadu výhod pro lékaře. Kromě větší kontroly lékařů žádné další výhody nebyly realizovány!

E-neschopenka je vskutku ulehčení! Významné, nenávratné, nezaplacené náklady, systém nefunguje a ulehčení? Kromě e-neschopenky budou dále muset lékaři vystavovat neschopenky papírové! V čem tedy vidíte to ulehčení lékařům? :-)

3 1
možnosti
Foto

Za dobu existence ČR se vystřídalo ve fci ministra zdravotnictví cca PĚTADVACET osob, vč onoho současného.(Někteří pak i opakovaně) Holt, samej spasitel.;-)

0 0
možnosti
Foto

,,oprava" od r. 1990.

0 0
možnosti
  • Počet článků 974
  • Celková karma 35,65
  • Průměrná čtenost 2562x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám