Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Nastupuje sociální inženýrství. No výborně, škoda že jste nespojil síly z jedním místním blogovým zkrachovalým doktorem, hodně by jste si rozuměli. ;-D

0 7
možnosti
Foto

Opět velice obsáhlé, odborné a poučné rozebrání tématu blogu. Samozřejmě ale totálně yntelygentní.

6 0
možnosti
AL

Co naplat, Pana ministra Adama Vojtěcha vůbec nejde porovnat s autorem článku.

Pan ministr totiž není tak dobrým odborníkem na zdravotnictví jako zdejší vážený MUDr. Vodvářka. Dokonce není ani vynikající bloger, politolog, spisovatel, historik, internetový diagnostik, znalec hebrejského písma, odborník na Babiše, zkrátka (skoro) na všechno.

Omluva za slovo skoro.

Takže pana ministra opravdu nelze považovat za spasitele českého zdravotnictví.

:)

2 9
možnosti
Foto

Občane Ličko a stále milujete svobodu a demokracii?

5 0
možnosti
MK

Máme zubaře v sousední obci (cca 1200 obyvatel), kde sdílí budovu se starostou a s malou venkovskou poštou. Představuje si ministr, že v takových případech ta sdílená pracovní síla bude k ruce zubařovi, starostovi a sem tam si odskočí doručit dopis nebo převzít balík?

Já vím, že je to naprosto děsivá vize, ale u současné vlády se něčeho takového opravdu obávám.

3 0
možnosti
Foto

Sdílení sestry a případné administrativní síly může fungovat (a taky často nějak funguje) ve větších místech. Na vsi, kde to jaksi není s kým sdílet, dost těžko.

2 0
možnosti
Foto

Jsem schopen si představit, že větší aglomerace může mít cosi jako polikliniku, kde je více lékařů pohromadě, kde některé služby mohou být sdílené. Vesnice nemívá více lékařů, většinou jen ty větší, případně tam jezdí jeden lékař 1-2 dny v týdnu.

Dík za návštěvu.

4 0
možnosti
JH

Pokud ministra Dr. Vojtěcha měřím jeho předchůdci typu Ratha, nebo odboráři - vyděrači vzor Kubek, tak je to svatý člověk.:-)

A taky, jak známo - na počet občanů, není v ČR těch lékařů zase až takový fatální nedostatek , jen by si většina z nich odbývala tu osmihodinovou šichtu nejraději v Praze, Brně a tak...

4 7
možnosti
Foto

J44a76n 77P25e82c31h29a

5. 12. 2019 16:18

Vojtěch není Dr., nýbrž dvojnásobný Mgr. - a ani to mu nestačí k tomu, aby byl inteligentní.

5 1
možnosti
Foto

Tomáši, naprostý souhlas. Politici jen strkají hlavu do písku. Ono je ješťe jadrnější přísloví -: Z exkrementu (latinizuji kvůlivá cenzorovi) bič neupleteš. A i když upleteš, nezapráskáš.

5 0
možnosti
Foto

On to tažení zahájil pan Klaus st. neblahé paměti. Pan Babiš v tom pokračuje, viz jeho sdělení, že si pan Kubek staví dům za 150 M. Vůbec neví, o co jde, ale kopnou je třeba.

4 0
možnosti
Foto

J55a93n 43P97e89c62h92a

5. 12. 2019 15:21

KarmaR^ Ministr Vojtěch je ministrem jen za zásluhy, protože dřív pomáhal na ministerstvu financí Babišovi. Jeho skutečné schopnosti vést jakékoli ministerstvo se blíží nule.

8 0
možnosti
Foto

Ono když se do toho nebude motat, tak aspoň nic dalšího nepokazí.

3 0
možnosti
Foto

Hezky napsané, leč velmi smutné. Je to proti chápání. Dát lékařům EET, ach jo. Je to celé na hlavu postavené. Viděli jsme v praxi na vesnicích, kolik starších provozovatelů restauračních podniků raději skončilo, než se nechat zatěžovat na "stará" kolena takovým výmyslem. Jestli skončí lékaři, pak to bude ale průšvih... Teď odbočím, včera jsem viděla rozhovor s I. Pilným za ANO, nestačila jsem se divit, jak poplival hospodaření současné vlády. Doporučuji všem voličům ANO, ať se na to podívají. Když už z vlastních řad ANO zaznívají slova o projedeném rozpočtu, něco je někde moc špatně.

12 0
možnosti
Foto

Pan Pilný bude brzo evaporován z ANO. Věrní zůstanou....

Díky za vstup, Jitko.

2 0
možnosti
  • Počet článků 974
  • Celková karma 35,65
  • Průměrná čtenost 2562x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám