Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

Národ dostal po držce na celé čáře!

A to proto že se nechal zmanipulovat těma stejnýma lidma co profitovali v minulém režimu a šikovně se ruku v ruce prekabátili. Nemuseli se všichni pozavírat, ale doživotně odstavit od koryt každopádně. Nejsme jako oni se jim náramně hodilo...

9 0
možnosti
MB

Souhlas, nikdo nechce nikoho věšet po lampách, nebo doživotně arestovat. Smyslem je soudruhy odsoudit a nechat je dále žít.Prostě ukázat prstem na zlo. Opravdu, já neznám zemi, kde by byl bývalý komunista prezidentem + premiér agent STB ! Prezident ve "Svém hlavním městě", nemůže vyjít mezi občany" a agent se zase po hrobech plíží v noci ! To nemá po 30 letech chybu ! ...:-)

5 0
možnosti
MB

Nelze nevidět roztříštěnost nálad s nástupem protikladů. Z čeho to tak asi může pramenit ? Samozřejmě, že z očekávání. (Mj., kdo nic neočekává - nemůže být klamán, pouze příjemně překvapen). Připadá mi, že darovaná Revoluce, mnohým omšela. Nebili se za ni, v podstatě o Svobodu jim extra nešlo. Jistě, šlo o to, zbavit se ptákovin které Komunisté furt ideo produkovali a otravovali s tím. Šlo hlavně o to - Mít se lépe ! Nejlépe bezzáslužně, tak nějak postaru. To se vcelku i podařilo naplnit -

Nicméně Do čela se postaví dva nejviditelnější Idiotové. Nic podstatného neřeší, nicméně slibují - Bude lépe ! Pokradmu dělají přesně to, co bývale. Odkrajují kolečka salámu svobody, opět nahazují daňové balíčky, opět sužují s dotazníky a byrem formulářů, opět žvaní a opět si sami tiše bohatnou. To okrajování mnoha lidem nevadí, jsou zvyklí ! Naopak, přikrojte nám ještě více - Máme na to právo, nárok. Toť můj dopis po 30 letech . Už to začíná být takové normální, normalizační ... :-)

6 0
možnosti
Foto

R^ Tomáši, nebudu komentovat co, kdo, kdy a kde. To jsi vyjádřil dost přesně. Musím souhlasit s tím, že generace našich dětí je dnes už jinde. Někdy jí moc fandím, někdy mě ze vzájemných vztahů mezi lidmi mrazí. Někteří mají hodně velké sebevědomí postavené na velmi křehkých základech... Moc děkuji za blog.:-)

7 0
možnosti
Foto

díky Soňo za přečtení.

0 0
možnosti
Foto

Dávám karmu. Do poslední chvíle, to je třeba si říci, dávala většina přednost klidu na práci. Až když jsme se stávali malým ostrůvkem /všichni kolem nás už byli "v Mexiku"/, to prasklo i tady. Za námi už bylo jen Rumunsko. Svoboda nám spadla do klína jako přezrálé jablko. Co je skoro zadarmo, toho si málo vážíme. Třeba budeme muset dodatečně o ní ještě bojovat.

8 0
možnosti
Foto

Děkuji za přečtení a souznění.

1 0
možnosti

A37n15n78a 96Č85e41r63n58á

9. 11. 2019 13:21

Těm, co šlo o plná koryta, těm je líp...

Ale mafiánský komunismus pokračuje. Jsem ráda, že jsem žažila dobu, kdy bylo líp. Asi 1990-1994, kdy jsme se materiálně ještě neměli nejlíp, ale ta do té doby nepoznaná svoboda stála za to. A od té doby se komunisti vrací a "šrouby se utahují".

Vám karma. R^

9 0
možnosti
TB

Konkrétně o jakou svobodu oproti r.1994 jste přišla, můžu li se zeptat?

4 2
možnosti
TB

Máte pravdu v tom, že lidi si ničeho moc neváží. Podle spousty objektivních ukazatelů se máme nejlépe v historii našeho státu a stejně jsou někteří lidé frustrovaní 

4 0
možnosti
Foto

Mnoho z těch dnešních frustrovaných by remcalo i v nebi. :-)

1 0
možnosti
JB

J37i20r89i 26B46o70r

9. 11. 2019 11:49

KarmaR^ Je zajímavé že v diskuzi je nějak málo oponentů. Že by se styděli?

9 0
možnosti
Foto

Ač bych možná některé drobnosti viděl poněkud jinak a speciálně Václava Klause jsem nikdy neuznával a považuji ho za jednoho z největších škůdců po ́89, v celku mi píšete z duše. Dík a karma.

7 2
možnosti
Foto

Děkuji, pane Machačku. Úplné názorové souznění bývá výjimečné a já si vážím těch, s nimiž jde diskutovat z odlišných pozic při vzájemném respektu k druhému. Pěkný den.

4 0
možnosti
MV

Dekuju, Tomáši, za blog, který vypovídá o pocitech mnohých z nás.

15 0
možnosti
Foto

Děkuji Ti za návštěvu, Marku. Jsem rád, že to cítí stejně hodně lidí....

2 0
možnosti
  • Počet článků 974
  • Celková karma 35,94
  • Průměrná čtenost 2562x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám