Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

úžasné...přesně... z cizího krev neteče či sytý hladovému nevěří... děkuji Tomáši pobavils mě, ta představa dam vyzbrojených nůžtičkami a pilníkem proti tobě, bosému;-D. KarmaR^

16 0
možnosti
Foto

To víš, být probodnut manikúrkami, případně pilníčkem... a to nehovořím, co by ona rozlícená dokázala s nůžtičkami.

4 0
možnosti
Foto

Umí ty dámy používat platební kartu? Stačí tedy, když si pořídí platební terminál a všechny platby budou činit bezhotovostně.

1 7
možnosti
AT

Vy nevíte, že zákon zakazuje odmítnout při placení hotovost a trvat na placení kartou?

5 1
možnosti
KM

Pane Vodvářko, jako jste prokázal nedávno jistou neznalost dětem určené literatury, kdy jste různě míchal postavičkami z knihy o Broučcích od J.Karafiáta s postavami z Ferdy Mravence od O.Sekory, tak ani Vaše citace hlášek z filmů nejsou o mnoho lepší.

Na konci článku uvádíte, že "...říká Bolek Polívka v nesmrtelných Pelíšcích: "Bude to stačit?""

On však v roli Brašule, kterou zde hraje, říká bratru, lampasáku Šebkovi přesně toto: "A to jako stačí, myslíš?"

A podobně jste to pomotal i dnes v 5:52, kdy v reakci pod příspěvkem p. Pecha jste uvedl "Dávám bolševikovi rok, nejvejš dva..."

Ovšem přesná a správná citace z filmu Pelíšky, kdy se máma Krausová ptá: "Co tam vidíš, Jindřichu?", tak jí její manžel Kraus, představovaný ve filmu J. Kodetem odpoví toto: "Dávám bolševikovi rok, maximálně dva".

A přitom v dnešní době dostupných zdrojů stačí mnohdy než něco napíšete, se jen podívat na stránky https://www/hlaskyzfilmu.cz, abyste zde nás čtenáře zbytečně nemátl pochybnými a nepřesnými citacemi.

1 13
možnosti
Foto

To je samozřejmě velmi závažné pochybení, které význam celého blogu úplně staví na hlavu.

23 0
možnosti
MB

Jsem středopravicový volič, který se ohrazuje proti vládě, (důvody se snažím popisovat). Jak jsem se k tomu dostal ? Určitě tradicemi rodiny a zejména vlastní činorodostí ! Jsem reálný pan Lorenc, který RD postavil, byty zadaptoval a dcerám pořídil vlastní bydlo. Vše, samozřejmě, bez 1 Kč dluhů. To není o vychloubání - to je účet za posledních cca 25 let ...

Cesta šílená, vyčerpávající a mnohde dobrodružná ! Dříve či později, to člověka dovede do stavu poznání = Jak to tedy vlastně se mnou ten stát ? - úřady vlastně myslí? Pomáhá, nebo brzdí ? Dříve, jsem 17 razítek Stavebního povolování považoval za vrchol šílenosti - V dnešních poměrech to beru za romantickou úsměvnost ! Tak by se dalo nekonečně pokračovat dále, až k dcerám, které jsou šťastny nad svým bydlením, aby zjistily, že mají ještě hradit jakési Výpalné - 4% objemu ceny. Již další generace volá - "Za co, soudruzi ? Jak jste mi pomohli, čím přispěli" ? ...

Podobně je to s EET = Nesmysl nesmyslů. Spolupracuji s úžasnými ženami OSVČ - Zřídili jsme všude. No zase nesmí otevřít obchod, protože je Státní svátek ! Jinými slovy řečeno - Činorodý člověk je obřemeňován neuvěřitelnými volovinami + trestán ! Naopak, ti, kteří nejsou účastni, neživnostní - Nejlépe žijí z příděl systému - Pak jásají. Oni mají = My nemáme, přitněte jim a bude lépe. Říkám, že do systému může vstoupit i levicově laděný romantik - Po obeznámení se s poměry se přetaví - V pravicového extremistu ! "To jsem já" ... ! :-)

17 0
možnosti
LH

Krást se nemá.... To je základ...

2 8
možnosti
DH

Pane Doktore, pojďme společně proti tomuto šikanóznímu EET bojovat nejen články, ale postavme se proti němu skutečně čelem.

A neboť Vy máte jisté zkušenosti, když jste se již na jaře 89 nebál připojit podpis pod "Několik vět", které byly oficiálně zveřejněny 29.června 1989, tak určitě nejste tím co píšete, že jste když pedikérka má v ruce kleštičky, nůžtičky a pilníček. A tak byste se mohl zasadit o vznik jakéhosi hnutí odporu, kterému byste se mohl postavit do čela, a díky Vám a Vašim zkušenostem bychom se určitě společně dokázali EET ubránit.

0 1
možnosti
KT

Ano, to je signifikantní, pravidla a přísnost musí být... přesně do chvíle, kdy se to začne týkat dotyčného.

14 0
možnosti
Foto

Našla by se spousta možností, ale u některých teprve vlastní zkušenost otevře oči.

6 0
možnosti
ČP

Koukám na diskusi...to se tady teda sešla partička...

1 2
možnosti
Foto

Máte velice fundovaný, rozsáhlý a odborný komentář k tématu článku. Super!

7 0
možnosti
Foto

Co EET, ale takové EMVS čili familiárně FMD.;-D

0 0
možnosti
Foto

Jo, tak to je. A fakt se bavím. Jsem zvědav co budou dělat ti důchodci - voliči (bude líp!) až jim všichni zase kvůli EET zdraží, stejně jako to udělaly hospody. Holič, instalatér, kominík .... . Stejně bude na vině Kalousek :-).

13 0
možnosti
Foto

Kalusek je poslední karta, ale - zdá se - už trochu ohraná. Bude to jako vždy. Až nebudou u metra koblížky a jízdenky za čtvrtinu, tak si naše babky demokratky uvědomí, jak je to špatně a pan Babiš bude odstřelen. Nastoupí vláda sebevrahů, kteří dají prázdnou hodovní síň do pořádku. Bude to bolet, půjdou od válu a babky demokratky budou volat, jaké to bylo za Babiše fajn. A nějaký jiný Kalousek to všechno slízne.

7 0
možnosti
Foto

R^Vidíš, Tome, tohle je teorie relativity v praxi, nad níž by se Albert Einstein nestačil divit.:-)

11 0
možnosti
  • Počet článků 975
  • Celková karma 35,52
  • Průměrná čtenost 2559x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám