Diskuse

Být Janouškem

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P60e79t63r 63B70r76o59ž

6. 11. 2019 7:42

Především by měli být stíháni ti "znalci"

2 0
možnosti
Foto

I na Vysočině vládnou prachy, Tomáši. ;-(

Smutná realita.

1 0
možnosti
PN

P16e52t50r 72N87e33d42o15m61a

4. 11. 2019 13:29

standardni slovansky vychodoevropsky stat se zkorumpovanymi lekari, soudci, policisty adt. Ale muzume byt radi, na Slovensku, Ukrajine a Rusku je to jeste horsi

0 0
možnosti
JR

J14a51n 12R57á31ž

3. 11. 2019 19:18

Samozřejmě souhlasím s názorem, že Janoušek je s velkou pravděpodobností to, čemu se říká bezcharakterní lump. Ale v tom, jak probíhá celý proces státní represe, nevidím u něho zavinění. Jen využívá možností, které náš justiční systém dává tomu, kdo má peníze a vlivné známé. Každý, a to i z řad diskutujících, kteří jeho jednání právem odsuzují, se musí zamyslet, zda by v případě svého prokázaného protiprávního jednání se , při dostatku peněz a vlivu, nesnažil využít možností více než jen vykřiveného justičního systému, ku svému prospěchu. Například nevěřím, že by se pan Nečesaný dočkal osvobozujícího rozsudku, nemít finančně nadstandardně zaopatřeného otce s nemalým veřejným vlivem a naopak, že by pan Kramný neuspěl se svým požadavkem na obnovu procesu v případě, že by měl na "Kajmanech" uskladněných pár set milionů a chodil na pivo se senátory, primátory a poslanci, jako pan Janoušek.

Dvojí přístup při posuzování spravedlnosti je realitou v justici a to všude na světě. Jen u nás je více na očích!

8 0
možnosti
Foto

Uvedl jste věci, které mne děsí, protože jsou pravděpodobné. Přesto se nevzdávám a myslím, že spravedlnost by zvítězit měla.

1 0
možnosti

Karma. A na podporu takovéto justice se chodí demonstrovat.

0 0
možnosti
SB

Naprostý souhlas s tímto článkem. Doufám, že to někoho z politiků a státní správy kopne.

9 0
možnosti
Foto

Bylo by to fajn, ale jsem v tomto ohledu spíše pesimista.

2 0
možnosti
Foto

J80a73n 74Š59i72k

1. 11. 2019 8:22

Souhlasím zejména s tím posledním bodem. Pan Janoušek není ani slušný člověk, ani chlap. Chlap se totiž dokáže postavit rovně k následkům svých činů a trest by s pokorou přijal. Osobně si myslím, že díky penězům a tedy i právníkům si žádný trest neodsedí. Jako člověk však skončil. Nikdo mu už upřímně nepodá ruku, nikdo mu nebude věřit a každý se s ním bude bát uzavřít jakoukoliv dohodu a budou se od něj všichni odvracet. Jako od prašivého psa. Vězení je pro něj šance jak začít znova. Pokud ne, život pro něj skončí. A jednou mu dojdou i peníze. Nikdo jej nezaměstná, ani nebude platit. Hezký den pane Vodvářko

3 0
možnosti
Foto

O tom, že slušný člověk se mu vyhne, netřeba pochybovat. On nejspíše skončí v materiálním přebytku, obklopen luxusem, který mu však v jistém okamžiku života bude na houby. protože až tehdy pochopí (možná), co vlastně provedl a jak to "vyřešil". Náhle zjistí, že jeho "přátelé" jej už neznají, protože v této skupině lidí jsou vztahy založené na jiné basi, než člověčenství.

Mi je ho tak nějak lidsky líto, ale tuku bych mu jistě nepodal.

Pěkný den, pane Šiku.

5 0
možnosti
Foto

Jít do vězení nepřeji skoro nikomu, ale kdy už ne li teď?

6 0
možnosti
Foto

Nejde o to, co přejete či nikoli Filipe. Já jen prostě nechci být tím, do kterého tenhle nabob někdy narazí a pak mne zmrzačí. Jeho eliminace ze společnosti je žádoucí.

7 0
možnosti
JK

J42a49n 42K37o35z13á51k

1. 11. 2019 1:04

Pane Vodvářko, dal jsem vám karmu, ale nebude tohle spíše případ pro zákonodárce? Myslím, že neodvolatelnost soudců a státních zástupců je to, co kritizuje Marie Benešová ve svém prohlášení o Justiční mafii.

5 0
možnosti
Foto

R^ - není co dodat. Snad jen: Co je dovoleno Janouškovi, není dovoleno řadovému zaměstnanci s platem 20 tisíc čistého.

10 0
možnosti
Foto

Děkuji, Lubomíre. Tenhle jedinec je typickým etalonem tzv. hovadizace společnosti.

3 0
možnosti
  • Počet článků 974
  • Celková karma 35,65
  • Průměrná čtenost 2562x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám