Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Zeman by si mohl vzít příklad z filmu Rozpuštěný a vypuštěný. Tam mechanický inspektor Trachta zvládal bez problémů základní úkony. Projít Vladislavským sálem, sem tam kývnout hlavou vpravo a vlevo, to by zvládl i mechanický dvojník Miloše Zemana. Pravý a nefalšovaný prezident by pak mohl pronést hlavní projev, na který už se všichni těšíme.:-)

3 0
možnosti
Foto

Vůči zprávám ze serveru Forum24 už jsem nějakou dobu opatrný. Naskakují mi varovné signály... Něco tam nesedí.

Zvěst o nepozvání Pavla Rychetského jsem zahlédl dnes ráno. Přišla mi trochu divná, protože na pana Rychetského mám už dlouhou dobu stále stejný názor, (který má daleko k sympatiím), ale měl jsem tendenci jí věřit. Je to dobrá zkušenost v tom smyslu, jak musím být sám stále opatrný. To, co na mne vyskočí z internetu, si většinou nechávám chvilku uležet.

5 0
možnosti

Tak - a nyní je myslím na místě ukončit útok na doktora Vodvářku! I když se s panem doktorem navzájem opravdu nemusíme, je potřeba zde vypíchnout, že pokud dnes vycházel z mediálního šíření zlobných, lživých informací - tak je to důkaz toho, jak jsou média schopna šířit mezi lidi zlobu a jed a lidi jsou v područí jejich v podstatě nezastavitelné moci. Já oceňuji, že pan Vodvářka sám požádal o stažení a tím bych považovala za vhodné ukončit celou "kauzu", která se skutečně může přihodit úplně každému z nás.

2 0
možnosti

A38l24e66š 95N37o18v47á82k

23. 10. 2019 12:57

nejde o žádný útok na pana Vodvářku.

Jde jen o ukázku toho, jak rádi přijímáme informace, které vyhovují našemu pohledu na svět, aniž pochybujeme o jejich pravdivosti.

6 0
možnosti

Proč tento článek, přestože byl vydán dnešního dne 23.10.2019 v 5:32 VIP-autorem, nějak náhle zmizel ze seznamu dnešních Blogů ?

Není to snad nějaká diskriminace, či snad cenzura ?

0 0
možnosti

A36l20e42š 79N48o88v50á57k

23. 10. 2019 12:46

autor sám požádal o stažení.

0 0
možnosti

Viléme, Hynku, Jarmilo, Tomáši, Radko - šišlá, drží se oběma rukama. Hurá do psaní.

K pultíku došel, hovoří spatra, je mu rozumět a mluví smysluplně. To je ta horší zpráva, kterou ovšem vykompenzujete svým nadšením.

3 3
možnosti

Že se pridrzuje a sisla mi nevadí. Že lže... to už je jiná. Někomu lži ale nevadí...

5 0
možnosti

J96a67n 48Z42i22e41g27l81e85r

23. 10. 2019 10:28

Ano, Tomáš se mýlil, pan předseda Ústavního soudu Rychetský je pozván. To ovšem nic nemění na vyznění blogu, že si Zeman dělá se státních událostí soukromé párty a nezve jemu nepohodlné lidi kvůli žabomyším sporů. Čili chování malého umanutého dítěte. :-)

8 0
možnosti

Ano, Tomáš se mýlí, ochotně šíří fake news opsaný od pohádkářů z Forum24, ale jinak dobrý:-)

...a tady jsou ještě švestičky z mé zahrádky:-)

6 4
možnosti

Pan doktor , protože se mu to zřejmě hodilo do krámu, v dnešním blogu také šíří lživou zprávu, že na státní oslavu nebyl pozván předseda Ústavního soudu Rychetský:-)

Tak smutně končí lidé, kteří příliš často navštěvují štvavý web Forum24:-)

5 3
možnosti

Ale když jde o dobrou věc, tak místní adminové - strážci pravdy a lásky, dokážou velkoryse přivřít oko:-)

5 1
možnosti

J66a78n 94Z22i90e42g10l67e35r

23. 10. 2019 10:03

Zasloužená karma R^:-)

3 0
možnosti

Když pan Zeman podepsal protikuřácký Zákon - Říkal jsem si, zda není opálen od oharků jeho stolu. Kam bude chodit tabakizovat, na nádvoří, ke kašně ? Když putoval po Sm kraji a já přijal zprávu, že v Olomouci vykouřil 3 patro hotelu - Příkladná jednota činů a boj protikladů ...

Státní vyznamenán í je vážná událost. Zejména v roce 30 výročí 1989. To jsou okolnosti, které Miloše přivedly k Pašalíku ! Tak uvidíme, jakou skladbu oceněných seskládá. Aby se mohlo říci - Zde jsou čestní lidé, kteří se o Stát přičinili, pomohli nám zbavit se Komunistů a agentů STB a napomohli dobrému jménu ČR ! Uvidíme, koho Miloš zase vykouří. Vidím totiž ihned problém - ON by měl setrvat v nějakém kuřáckém kupé a to Státní ocenění by měl předávat někdo skutečný ! Třeba Pavel Rychecký, nebo i jiný Zeman - Pavel = Pak by to smysl mělo ... :-)

8 0
možnosti

Dlouho už tenhle zemantyjatr trvat nebude. My 28. pracujeme, takže budeme bez medajlí... Fajnovou středu preju, Tome

7 0
možnosti

Nenapsal jste jednou, že já jsem velmi zlá žena? Váš citlivý příspěvek o velké lidské dobrotě tedy moc nesvědčí. Pozor na zákon bumerangu....., jak já ráda a s oblibou připomínám.

1 9
možnosti
  • Počet článků 974
  • Celková karma 35,65
  • Průměrná čtenost 2562x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám