Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DH

Svým způsobem se snažíte nám, o nichž se z Vašeho pohledu domníváte, že jsme nižší duševní úrovně, vysvětlit a ukázat porovnání obou děl, z nichž jedno sice ještě nebylo dosud zveřejněno, abychom věděli jakým pohledem se na ně v budoucnu dívat. A za to Vám skutečně děkuji.

Ale, na druhou stranu napsal jste výstižně konec svého díla a chtělo by to i aby jste si ten závěr sám několikrát přečetl a zamyslel se. Zda tak nějak v mnohém nevypovídá i cosi o Vás samém?

A úsudek už nechám jak na Vás samotném, tak na čtenářích.

6 3
možnosti
Foto

Faktem je, že někdo může být opravdu nižší duševní úrovně. Doporučuji zájemcům k přečtení:

https://flaska.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A190206_699731_blogidnes&vlakno=94446294

Začněte číst od času 14:14, kterým se p. David Horák zapojil do diskuse: Kupodivu musím přiznat ....

0 1
možnosti
Foto

V té zemi je smutné čemu všemu jsou lidi schopni uvěřit. Smutnější je jak to věrchuška zneužívá. A ještě smutnější je že i u nás se najde někdo kdo tu zemi háji do roztrhání těla.

Karma.

17 1
možnosti
Foto

Spíše bych si v hrůze kladl otázku, čemu všemu jsme ochotni věřit my, tedy zde v Česku.

6 1
možnosti
MB

Filmů se může natočit kolik chce. Podstata je stejná = Svérázná země se svéráznou mentalitou. Nelze, aby se vše podařilo - Lze se k tomu ovšem postavit čestně. Po výbuchu přiznat nezdar a škody eliminovat. Je komicko - tragické, že se šlo cestou, Mega giga radioaktivní spad se jaksi podaří utajit a vše vyšumí do ztracena! Je až dojímavé, že se najdou lidé, kteří doslova holýma rukama šahají na atom, aby škody eliminovali! To jsou ti skuteční, anonymní hrdinové, kteří se na plakátech propagandy nikdy neobjeví ... ! Naprostá úcta k nim ! ...

Tamní režim padl a dala by se očekávat nějaká rozumná proměna. Neděje se ! Zvykli jsme si na kritiku pustošení Amazonských pralesů. Bez povšimnutí prochází drancování Sibiře , která je prodána Číňanům. Vytěžování dřeva, jako primitivní způsob, jak získat nějaké rychlé prachy. To nestačí, tedy nynější Požár! Hoří plocha o plošné velikosti Belgie! Opět a furt dokola - Rádo by Velmoc svou nedokonalou technikou to není schopna uhasit. V. Putin po prodlevě povolává vojsko, zatím bez úspěchu. Pomoc D. Trumpa odmítá, protože by přiznal to stejné = V naší zemi se toho změnilo velice málo! Požár je plošně tak obrovský, že může změnit klima ! Až se podaří zvládnout - Může nastat představení další! Zamoření moře od potopených atomových ponorek ruské floty! To není o ideologii, to je - O zemi, kde včera znanená zítra = Už je pozdě ! Bezvadná Velmoc= Potíží, šlendriánu a katastrof ! ... :-)

17 1
možnosti
AM

Ač volič Zemana (i Babiše) tentokrát ve většině souhlas. Snaha o změny v Rusku určitě je, ale komunistické myšlení je u mnoha lidí hluboko pod kůží.R^

2 1
možnosti
Foto

Nevysvětlil jste, co tam dělal tedy amícký agent, když nepřipravoval Černobyl. Je o reálnou existenci, nebo o strašidlo?

3 2
možnosti
AL

Nemůže - on ještě film neviděl.

:-)

4 0
možnosti
AM
  • Počet článků 974
  • Celková karma 35,66
  • Průměrná čtenost 2562x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám