Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zajímavé, že v souvislosti s psychopaty se zmiňujete o každém, kdo nesdílí Vaše názory.

Nebylo by lepší nastavit zrcadlu Vaši vlastní tvář? Je vůbec psychiatrie Vaší lékařskou specializací?

0 0
možnosti
Foto

Psychiatrie a neurologie není ani zdaleka totéž, pane Petříku.

1 0
možnosti

Dr. Rath u mě skončil už proto, že se přirovnal k Miladě Horákové, to může udělat opravdu jen psychopat. Doufám, že ho soud správně zhodnotí.

3 0
možnosti
Foto

On je jím od narození, Jene.

3 1
možnosti

Zasloužená karma R^:-)

1 0
možnosti

D89a95v69i25d 34H14o95r14á42k

11. 6. 2019 23:57

Sice to nesouvisí s MUDr. Rathem, ale měl bych jeden vzkaz, či dotaž na "blogera" Bohumíra Šimka, který zní :

Bohumíre, umíš cosi jiného než přidělovat "minusy" ?

2 4
možnosti

Každému podle zásluh! To je Vám přeci blízké! :-)

4 0
možnosti
Foto

Tedy opět jste mi rozšířil obzory. Dosud jsem se totiž domnívala, že výraz "trestuhodný" se vždy váže k nějakému ději, činnosti nebo vlastnosti - viz příklady: trestuhodný výkon, trestuhodná nedbalost, trestuhodný omyl, trestuhodný postup, trestuhodný risk, trestuhodná naznalost, atp.... A ejhle, u Vodvářků může být trestuhodná i osoba.

Ne že by MUDr.Rath nějaký trest nezasloužil, to jistě ano, přesto bych se přikláněla k tradičnímu pojetí češtiny, tedy k formulaci vyjadřující spíše které konkrétní konání MUDr.Ratha bylo trestuhodné....;-)

3 5
možnosti

D72a10v89i18d 37H66o50r47á83k

11. 6. 2019 20:31

Vím, že často se zde v diskusi objevujete a projevujete, a tak byste si měla býti vědoma skutečnosti, že pan autor má nejen určitá vlastní pravidla pravopisu, (projevující se zejména poněkud zvláštním použitím a vkládáním písmenka "S")

ale i oblibou mnohých cizích slov jejichž význam si vykládá a v písemné formě upravuje po svém (na což jsem jej rovněž vícekráte upozornil).

A jak je zde patrné tak pan Dr.Vodvářka je velice flexibilní a výklad obsahu slov rozšířil i na tradiční česká přídavná jména.

1 1
možnosti

D47a64v31i76d 62H34o36r33á40k

11. 6. 2019 17:47

Pana Dr.Ratha se nehodlám zastávat, nicméně když tak čtu a hodnotím časy vydání zpracovaných a zveřejněných příspěvků vkládaných ctěným p. Dr. Vodvářkou sem do zdejší diskuse, tak nevím kolik času měl chudera na to, aby se v ordinační době věnoval svým pacientům.

Myslím, že kdyby se paní režisérka zajímavého pořadu "Infiltrace" preSentovaného každé pondělí na ČT 1 navštívila v provozních hodinách ordinaci tohoto slovutného ostravského lékaře, že by se diváci značně pobavili.

2 3
možnosti
Foto

V Ostravě jsou všichni zdraví ;-)

3 0
možnosti
Foto

Já už reagoval u paní Krusic. Zde nezáleží co si o Dr. Rathovi myslíme politicky nebo i lidsky, jestli věříme v jeho vinu nebo si myslíme že je obětí vykutálené levice v podobě ČSSD. Co mně osobně děsí je fakt, že státní zástupkyně volá po vpravdě hrdelním trestu. Já vím že je běžné tresty kumulovat a k trestu vězení přidávat i trest peněžitý. A je to v pořádku, pokud se tím nebude jednat o likvidaci a o pomstu. Jaké opodstatnění ovšem má, když je někdo odsouzen k odnětí svobody, zde konkrétně tedy 8.5 let a k tomu jako třešnička na dortu ještě k zabavení veškerého majetku? Tedy prakticky a fakticky i toho, co získal po začátku celé kauzy? Když veškerý tak veškerý. Tedy i ten majetek, který byl zjevně nabyt darem a hlavně poctivě? A co je to za hloupá právní argumentace, že obžalovaný jednal ziskuchtivě? Takový blábol snad nemají ani v Rusku a že tam dokáží vypustit opravdové šílenosti. Ono se nakonec ukazuje, že ta ziskuchtivost je ve skutečnosti hnacím motorem jednání paní státní zástupkyně, protože ona tou pitomostí hodlá získat jakési politické či profesní body a to je to, co mně na české justici děsí. Že se nesoudí podle práva a za pomocí zdravého rozumu ale podle pocitů a požadavků.

David Rath se asi do čítanek jako vzor dětem nedostane. O tom ale soudy být nemohou. Soudit se má za to co dotyčný skutečně udělal a co mu je bez pochyb prokázáno. A rozsudek nemá likvidovat.

9 0
možnosti
Foto

Pan státní zástupce Jirát v rozhovoru v Respektu kdysi říkal, že pan Rath má ulité značné peníze (nejspíše mimo ČR). Nejsem právník, nevím, jaká je praxe u podobných případů třeba v zahraničí, ale mám pocit, že u mafiánců se podobný princip uplatňuje. Jde možná i o jistý odstrašující příklad pro případné následovníky. Jinak pan Rath si již 1,5 roku odsedě), z oněch 7 zbývajících může tuším po polovině požádat o prominutí (jistě se bude slušně chovat, to on umí), Takže bude venku aby stihl další presidentkou volbu, třeba jak kandidát?

8 1
možnosti

O88t69a 39K79i64n28c

11. 6. 2019 13:46

Tomáši vám karma.

4 0
možnosti
Foto

Nezlobte se, ale tím stylem, který je tento článek napsán, mně přijde, že se v utrpení člověka vyžíváte. Proč soudíte, když nemůžete vědět, jak to ve skutečnosti bylo? Tohle jsou ale Vaše slova z jedné diskuze o vraždách Mašínů - nesuďme, když jsme u toho nebyli a nevíme, jak se to ve skutečnosti událo.

4 7
možnosti

R^, tak přesně tohle si říkám taky, Jarmilko. Vyžívá se v tom nejen doktor Vodvářka, ale i pan Trurner, Valiček, a spol. Byla jste u mě Jarmilko? Taky príííma:-). Moc Vás zdravím.

3 5
možnosti
  • Počet článků 975
  • Celková karma 35,32
  • Průměrná čtenost 2559x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám