Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Vite pan Vodvarko, dnes vam budu trochu oponovat. I kdyz vas nadpis je bez chyby.

Jenze...!!

My jsme vinni vytvorenim prostredi, kdy ma podobny clovek vliv na te toxicke atmosfere ve state. (dodam jen, ze neni sam!) Nase organizace statu je tak postavena. Nema brzdy, ktere omezi tento vliv. Neni moznost ten vliv odstranit demokratickymi cestami. I pres 33% procentni vedeni jeho skupiny.

Nam nezbyva nic jineho, nez jen komentovat a ukazovat na ten vliv. Protoze zmenu toho prostredi v te nasi republice neni mozno ucinit. Jeste dlouho. Toho lituji nejvice.

3 0
možnosti

R^

Obhajoval jsem Andreje Babiše. Z principu. Mnoho svědčilo proti němu. Neuvěřitelně příliš mnoho. Ale jeho arogance je příliš veliká a myslící prchají z jeho služeb...

Jenže prohřešky ODS, ČSSD byly také příliš veliké. A tak mnozí zatím neprozřeli a preferuje ho 30% voličů. Má vynikající zázemí, peníze, masmedia... A Čecháčci volí irracionálně a emocionálně...

Liberální demokracie uvízla v jeho sítích.

:-)

1 5
možnosti
OK

O27t31a 47K56i27n71c

25. 4. 2019 22:04

Bohužel máte pravdu.

3 2
možnosti
LH

Bububu Babiš už to nudí furt jedno a to samé dokola. Tak ať ho porazí ve volbách. Ted je přece troch sance. Ale když jsem viděl elitu jak protestuje dnes na Vaclavaku no nevím nevím....

15 4
možnosti
Foto

:-)R^Váš článek,Tomáši, vyvolává onu stále se vracející úvahu o "úloze osobnosti v dějinách". Nastaly hrůzy nacismu kvůli Hitlerovi, nebo byl Hitler logickým vyústěním jistých historických reálií? Aniž bych srovnával Babiše z Hitlerem, lze se zeptat podobně. Je problém samolibý zkompromitovaný oligarcha, nebo to, že společnost dospěla do stavu, kdy se takový člověk může dostat k moci?

11 4
možnosti

Přesně tak, všechno má své příčiny - na ty je třeba se ptát a analyzovat je. Antibabišovská hysterie je poněkud úsměvná.....

3 1
možnosti
PP

Hlavní problém není Babiš. Tupost 33% spoluobčanů je větší průšvih.

16 7
možnosti
Foto

Když už používáte masivní útok proti demokracii, tak zcela jistě nejmasivnější útok proti demokracii byly tzv. zločiny privatizace, které rozložily střední vrstvu.

3 2
možnosti
Foto

Nejmasivnější útok proti demokracii byl 25.únor 1948. I když, on to nebyl ani tak útok, jako vražda.:-/;-(

4 3
možnosti
Foto

Karma. A podle složení rudých noků, kteří tu diskutují ještě dříve, než se dosáhlo aspoň 100x přečtení, je vidět že trefa do černýho!

6 5
možnosti
Foto

Máte pravdu, nějaké tu vidím. Např. zrovna Vás....

9 1
možnosti
MB

Před roky jsem poukazoval na fakt, že M. Zeman zcela absentoval - Na mravní linku. Co vlastně národu sděluje a jaký dává příklad? První se ozval Jiří Hermánek - V podstatě s čím otravuji a čemu je to dobré? A. Babiš tento problém ještě prohloubil. Zhruba tady se zrodil můj bonmot - "Jsme Ateisté, nicméně věříme rádi" ....

Až se Babišovi podaří zamáznout svou loupež Čapího hnízda , až inauguruje Benešovou - Nepochybně mu poskočí % navíc. Jeho sympatizantům = Je to úplně jedno! Až Andrej, spáše s Klokanem Zoofilii - Nepochybně tak získá Ústavní většinu! Ten posuv nazírání Základních normativů je již úplně někde jinde! Slušnost, je opět Slabost ! ... :-)

5 5
možnosti
Foto

Když květinářka bude tvrdit, že nějaká květina je ta nekrásnější, co může existovat, jenom není odolní vůči infekcím, tak bych velmi byl na pochybách, zda takovou květinu má smysl pěstovat. Je to luxus.

2 0
možnosti
PV

P64a15v24e40l 64V48é16b39r

25. 4. 2019 20:25

No, a když alternativou bude kupka hnoje? (nemám teď na mysli, že hnůj je vynikající hnojivo, mám na mysli hnůj jako smrdutou a nevábnou věc plnou larev a much...)

0 0
možnosti
Foto

Andrej Babiš je bílým koněm STB a nikdo mi to nevymluví. Karma.

4 7
možnosti
Foto

Existují toliko modrobílí bílí jeleni, kteří byli v ČSSR jako jediné zemí na světě úspěšně rozmnožování. Je to takový symbol úspěchů socialismu. A STB snad neexistuje.

2 2
možnosti
  • Počet článků 975
  • Celková karma 35,39
  • Průměrná čtenost 2559x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám