Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Karma, Tomáši

Toxický vliv na demokracii, toxický vliv na přírodu a mám vážné obavy, že také velmi škodlivý (i když snad ne přímo toxický) vliv na kvalitu potravin... A devastační vliv na kvalitu orné půdy. To všechno v součtu znamená celkový hazard s příští kvalitou žití občanů naší země. Riziko, že budeme znovu žít v nesvobodné a ve zdevastované zemi.

5 1
možnosti
ZD

To všechno Babiš ???

0 0
možnosti
Foto

Novináři nejsou hlídači demokracie ani náhodou. To co rozpoutali po volbách v USA nemělo s ochranou demokracie nic společného. Křivá obvinění na objednávku atd..

5 0
možnosti
JH

J98a24n 62H77y25n24e55k

26. 4. 2019 12:23

Pane, až budete mluvit o loupežích, tak si vzpomeňte na kauzy OKD, FVE, církevních restitucí a dnes již zapomenutých počátků 90 let-kuponová privatizace, tzv. rozkrádačka za bílého dne.

5 2
možnosti
KS

Nemůžete omlouvat jednu loupež jinou loupeží.

9 1
možnosti
KS

No jo, jenže když on nám dá každé čtyři roky tu koblihu. Kdežto ostatní politici nijak nepracují na tom, aby vylepšili život, který jsem si sám zkazil.

1 1
možnosti
JB

Marnost nad marnost. Třetinu národa, která Babiše volí prostě nevyměníte. Pan prezident Zeman poskytl před časem návod, jak se zbavit nenáviděného politika. Buďto demokraticky při volbách, na což si je ovšem nutné počkat, anebo ihned...Nějak si ale nemohu vzpomenout, co byla ta druhá možnost.:-)

9 0
možnosti
Foto

Byl byste radši, kdyby třetina národa volila komunisty?

Jestliže tito lidé odmítli dát své hlasy stranám, které by se Vám u vesla líbily více, měli k tomu nějaký důvod. Buďme rádi, že se nespokojení nerozhodli pro ještě radikálnější řešení.

No a budou-li pidistrany i nadále nabízet jen program "Antibabiš", těch 30% maximálně tak naštvou, takže hlasy opět nezískají. Ale každému co jeho jest....

5 1
možnosti
VM

Karma

Jen za mě osobně, já dělám ještě rozdíl mezi demokracií a iluzí demokracie.

1 1
možnosti
Foto

Nikdy neodstoupím, pamatujte nikdy! A když mě zavřou, tak bude vláda zasedat ve věznici ve společenské místnosti! :-P

2 0
možnosti

no ac Babise nemusim a nevolim, dovolim si nesouhlasit s tim, ze by novinari byli hlidaci demokracie. Novinari jsou jen lidi a jako takovi jsou ovlivnitelni a zneuzitelni

2 0
možnosti

a narozdil od poslancu jsou nevoleni, tj. ke sve moci vlastne ani nemaji mandat

1 1
možnosti
DV

D69a94v98i40d 69V16l71k

26. 4. 2019 9:45

Škoda ,kterou Babiš působí naší zemi je ještě mnohem větší. Díky tomu ,že ovládl české zemědělství dochází k naprosté devastaci naší přírody. Na vypěstování jednoho litru bionafty na jejíchž výrobě Babiš vydělává miliardy ročně, je vynaloženo 12 litrů nafty a stovky litrů vody. Takže abychom "ušetřili jeden litr nafty" vynaložíme dvanáct litrů nafty. To je naprosto debilní. Dochází ke kontaminaci spodních vod, protože řepka se velmi silně musí chemicky ošetřovat herbicidy. Je totálně masakrován hmyz .Úbytek až 70% druhové pestrosti a samozřejmě taky ptactvo a zvířena. Tyhle škody mění nevratně naši vlast- vše jen z důvodu , aby se jeden nenažraný miliardář ještě víc napakoval.

Vlezte si někdy do lánu řepky olejky, tam nežije nic, to je smradlavá poušť.

17 4
možnosti
MV

presne, Vlcaku

ze se nechaj zdevastovat lidi, je jejich osobni veci, ale nemrvit prirodu bylo melo bejt veci vsech

tady se porad dokola resi okamura, babis, zeman, fiala, kalousek, brusel, moskva a peking a dalsi, ale to, jak vypadaj louky, jak mizej motyli a dalsi hmyz, jak bude zase kolem vesnic jenom zluto - to vsechno jakoby lidi nezajimalo

a protoze je globalni oteplovani de facto dokazovan den po dnu, tak si lidi zacinaji na zahradach ve vetsi mire stavet bazeny... vodu budou brat kde?...

4 0
možnosti
Foto

Pan autor by měl uvést příklady toxického vlivu na demokracii. Dostal 30% hlasů ve všeobecných, rovných a tajných volbách. Dosavadní preference potvrzují, že se počet jeho voličů nesnižuje. Pokud má Babiš na něco toxický vliv, tak to nebude demokracie, ale nálada jeho odpůrců, které očividně otravuje.

7 2
možnosti
Foto

Když jsou běžné politické strany v krizi, není divu, že vyhrává Babiš.

3 0
možnosti
  • Počet článků 975
  • Celková karma 35,51
  • Průměrná čtenost 2559x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám