Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

:-)Pane Tomáši, hořce jsem se bavil! Karma a dík. Také máte pocit, že kdyby pana Babiše třeba kleplo, tak se celá ta stavba jménem ANO potichu rozpadne?

7 0
možnosti
Foto

R^ prima, pane doktore, je to povzbudivé a trochu i k smíchu, půjdeme-li k volbám, i když hořce pravdivé. Vaše psaní obdivuji a děkuji za něj.

7 0
možnosti
Foto

děkuji za přečtení, mějte fajn večer.

1 0
možnosti
Foto

... a co když i pan Faltýnek má nějaké složky???

10 0
možnosti
Foto

Že by si dovolil vést složku na šéfa? To by ovšem znamenalo opravdový revoluční čin.

Vzhledem k některým "principům" hnutí ANO ji nemůže bez příkazu šéfa vytáhnout. Jsem v klidu, vážený pane Matuško.

5 0
možnosti

R^

Díky! Ale co s tím? Voliči ANO jsou skálopevně přesvědčeni o bezúhonnosti politiků ANO a mají stále větší ochotu je volit. Připočteme-li vyníkající PR, pak v příštích parlamentních volbách budou mít tak grandiózní vítězství, že nebudou potřebovat nikoho do koalice a budou si vládnout sami. A pak pokušení jedinné státostrany bude příliš veliké!

A kde jsou leadeři ostatních stran? Vidíš nějakého charismatického politika, který by se s přirozenou mocí mohl postavit Andreji Babišovi? Jsou slušní politici, důvěryhodní, to ano, ale nestrhávají na sebe a svoji stranu potřebnou pozornost. Ve všech stranách stále jen číhají za bukem na příhodný čas.

ODS pod vedením Petra Fialy stále nepovažuji za osvobozenou od kmotrů. A obzvláště pohrdám jejich ideologickým nactiutrhání jiným politikům za každou cenu bez ohledu na pravdu.

TOP 09 po ztrátě knížete a ústupu Miroslava Kalouska do pozadí jen pomalu sbírá důvěru svých voličů.

ČSSD pod vedením Jana Hamáčka udělala velký kus cesty do své budoucnosti zbavení se svých Lánských pučistů, sjednocení svých frakcí, upozaděním klientelistů a upozaděním svých rusofilů Pro náš stát však zůstává stálým rizikem svým socialistickým až komunistickým rozhazováním peněz bez ohledu na sociální potřebnost.

KDU-ČSL stojí na rozcestí. Bude volit nové vedení. Preferoval bych Mariána Jurečku. Je dobře, že stará garda ustoupila do pozadí a není dále vpouštěna do čela. Je dobře že preferují obecné křesťanské hodnoty, jako je úcta k Pravdě, úcta k druhému člověku, úcta ke svobodě druhého člověka a úcta ke spravedlnosti.

Budoucnost KSČM a SPD mne až tolik nezajímají, protože žijí z protestních hlasů. Jsou nebezpečné svojí averzí vůči Evropské unii a KSČM zamrzla ve svém rusofilství bez ohledu na změnu režimu v Rusku a bez ohledu na svoji původní komunistickou ideologii. Zachovávají si jen svoji závist a nenávist k úspěšnějším lidem a nenávist vůči církvím.

8 2
možnosti

Vševědoucí promluvil.

1 2
možnosti
Foto

Jak se zdá, tak zásadním skálopevným principem ANO je, že "fšetci kradnú". ;-D

Pravdomluvnost je u nich typická, protože 1 kilometr dálnic postavený za šest let je (v podání pro důvěřivou část veřejnosti) VELKÝM ÚSPĚCHEM ministra dopravy. On osobně to dokázal vzdor skutečnosti, že každou zimu trochu mrzlo a sněžilo! ;-D

11 0
možnosti
Foto

Možná jsem opomněl ještě jeden klíčový princip hnutí ANO a tím je Kalousek jako původce všeho, co se nezadaří. Myslím, že pan Ťok je v tom nevinně a že za dálnice (či jejich absenci) může ten zpropadený Kalousek.

11 0
možnosti

Je to všechno pravda, nicméně na to že ANO je špatná volba musí u volebních uren přijít především sami voliči.

Toho se ovšem ztěžka dosáhne jeho neustálou kritikou neboli pouze programem antibabiš jak se mu říká, jak to neustále předvádí některé parlamentní strany.

4 9
možnosti

Mínusovat si tu Vážení můžete třeba do rána. Nicméně na faktu, že pouze tupá kritika Babiše od tajtrdlíkovských stran zatím nefunguje a nezabírá (spíše naopak), tím jaksi sotva co změníte. ;-D

1 4
možnosti

A přitom stačí aby byl někdo kdo Babiše ve volbách porazí... :-)))

0 0
možnosti

Mému vnitřnímu já se příčí to, že má někdo nutkání napsat takový článek a navíc se mi ještě udělá šoufl při zjištění, že je to pravda.

Na to je jediná pozitivní reakce - musíme chodit k volbám. Zejména menší podnikatelé a živnostníci, jejich 2 zaměstnanci a jejich rodiny, nemáte čas honíte každou korunu v pátek do noci i v sobotu a vydáváte kvantum účtenek, najděte si čas a hoďte lístek do urny, jinak totiž o budoucnosti naší země rozhodnou důchodci, notoričtí dlužníci, permanentní dávkaři, část státních zaměstnanců a někteří zaměstnanci státofirmy. Těžkej soupeř, ale furt je to málo, takže - sejdeme se u voleb - maličkost, ale to úplně stačí.

12 0
možnosti
Foto

Souhlasím, choďme k volbám. Díky

8 0
možnosti

... I would be your slave, I ́d even be your fool

I ́m so in love with you, I ́m in love with you baby ̈

I ́m gonna break every rule....

1 1
možnosti

J34a18n 72J22í68l34e11k

14. 3. 2019 7:31

Vlast je v nebezpečí, Faltýtek je nevinný jako Pilát:-)

4 1
možnosti
Foto

Neboj se, Jene, on to dá, Dá to. Je to přece místopředseda ANO.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS