Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^ Havlovi ta jeho předpověď, že komunistická strana do deseti let vyhnije sama (a proto je zbytečné zakazovat) moc nevyšla. Doufejme, že soudruh Skála se o to konečně zaslouží.

2 0
možnosti

Vidím že příspěvky mizí i tady. Škoda pane Vodvářko.

0 0
možnosti
Foto

A/ Nešlo o příspěvky, šlo o pana Hermánka, který příspěvky nepíše.

B/ Myslím, že jsem Vám to již dostatečně objasnil.

1 0
možnosti
Foto

jestli tihle rudí bojovníci nevím ale bojovníci Boží už vstali a pustili se tvrdě do boje o záchranu našich duší-nevím zda je správné šířit letáčky s hesly jako: Každý kdo nevěří v Boha je hříšný nebo a jen Ježíš ho může spasit, a vyzývající lidi aby řízení svého života vložili do jeho rukou-to pak farář, který se prohlásil za Jeho zástupce, řekne v neděli při bohoslužbě třeba volte Okamuru a všichni to udělají-to je vysoce nebezpečné, nabádat lidi aby přestali být zodpovědní za své činy

0 0
možnosti
Foto

Máte naprostou pravdu. Možná je ještě k zamyšlení, že destrukce jakékoliv strany se vždy velmi urychlí ve spojitosti se spoluprací s hnutím ANO. Lidovci tomu unikli jen o vlásek a stejně si tu kudlu v zádech stále nesou s sebou.

1 0
možnosti

V zásadě souhlas a karma, ale nějakou tu připomínku bych měl. Třeba ... Jak se strana jmenuje, není až tak úplně to nejpodstatnější. Podstatné je, co dělá. A našel bych v Evropě pár etablovaných stran, kterým by akčnost naši komanči mohli závidět, zvláště to Filipovo křídlo. A s tím stavem krajiny ... nevím jestli je někde vědecky porovnán stav v roce 1989 a dnes, ale subjektivně mně připadá, že dnes to lepší není (nemluvím o stavu životního prostředí, což souvisí hlavně s emisemi).

2 2
možnosti

Vaše subjektivní já má buď smůlu, špatné pozorovací schopnosti, málo odvahy, nebo je líné. Objektivně je ČR na tom mnohem lépe než ČSSR a to ve všech parametrech. Připouštím existenci jednotlivých subjektů, kteří to mají jinak, ale na celek jejich stav nemá velký vliv.

4 0
možnosti

Poslední komunistická strana v evropě to není a vy to moc dobře víte. Baví vás pořád šířit podobné pomluvy proti vlastní zemi? Myslíte si že váš negativistický přístup něco změní k lepšímu?

2 4
možnosti

Tak schválně, která další evropská parlamentní strana se otevřeně hlásí ke stalinismu, ozbrojenému převzetí moci a násilnému znárodňování?

Predikovaný zánik KSČM je veskrze pozitivní zpráva, která tutově změní život k lepšímu.

4 0
možnosti

No tak jsme se pobavili poněvadž za víc tahle vtipná diskuze nestojí a co tam máme dál?

2 3
možnosti
Foto

Pěkný článek. Zrovna soudruh Skála je hezkým důkazem toho, jak za těch 29 let komunistům otrnulo. Radostným chlubením se kolaborantstvím a posluhováním okupantům ala Emanuel Moravec /ovšem bez té kariéry/ získal tento podivín nejspíše uznání mezi souvěrci, ale volební výsledky KSČM ukazují, že možná právě tohle bylo pro celou stranu kontraproduktivní.

7 0
možnosti
Foto

Je mi záhadou proč mi naskakuje husí kůže při slově KOMUNISTA:-)R^

5 0
možnosti
Foto

Horste, tím slovem samotným to asi nebude;-)

1 0
možnosti

Vám karma, ale s tím pomníkem se mnou moc nepočítejte. Stejně by byl furt na růžovo. a v okolí by nevděční občané chodili venčit svoje pejsky.

4 0
možnosti
  • Počet článků 974
  • Celková karma 35,65
  • Průměrná čtenost 2562x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám