Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TB

On někdo v dnešní době mluví o plynování cikánů a Židů? Můžete mi ho ukázat?

0 0
možnosti
Foto

Pan Staník, poslanecká sněmovna Parlamentu České republiky, rok 2017, SPD

1 0
možnosti
RS

Ahoj, bohužel musím odvolat svou účast na scuku blogeru, v mezičase jsem se dozvěděl, že dlouho dopředu plánovaná víkendová akce je přesně v termínu akce. ;-(

0 0
možnosti
PM

P30e89t66r 47M72a27l49ý

5. 10. 2018 16:04

Jak to, že šíření nemoci nesouvisí s migrací? Přenáší ji přece komár Culex pipiens molestus, který tady není domácí. Musel sem přece přiletět ze zahraničí. A nikdo ho sem nezval, migranta nelegálního! On má vlastně Pitomio pravdu. ;-D

2 0
možnosti
Foto

Nádherná ukázka té pravé křesťanské lásky k jinak smýšlejícím politikům a voličům.

Blog je právem ozdobou tiulní strany IDnes.

1 14
možnosti
KS

Jestli si někdo myslí, že západonilskou horečku přinesli migranti, tak to není jeho názor, to je pitomost na entou. Na fakta nelze mít názor, ta prostě buď jsou nebo nejsou. A západonilskou horečku roznášejí komáři, ne lidi.

12 0
možnosti
DR

SPD nemám rád stejně asi jako většina zdejších diskutérů. Nicméně jediný "boj" který se proti ní dá vést je nedát jí hlas. Podobné diskuzní mlácení prázdné slámy a rozdávání vlastních mouder kdo je dobrý a kdo ne vůbec k ničemu není.

3 1
možnosti
DH

D10a63v66i43d 44H58o76r69á89k

5. 10. 2018 12:52

Pane Vodvářko, chtěl bych Vám vyjádřit poděkování a pogratulovat, že jste nyní opět úspěšně vstoupil do druhé půltisícovky článků, kterými jste nás zde dosud zásobil. Většinu jsem, většinou se zatajeným dechem, přečetl a jsem většinou dojat jejich obsahem a způsobem jakým nám odhalujete pravdu a proto se často vracím ke čtení Vašich literárních děl, která mne naplňují nadějí, že jsou mezi námi stále ještě lidé kteří mají, a dokáží vyjádřit svůj správný světonázor.

Nedávno jsem objevil v jistém antikvariátu knížečku od jisté zdejší autorky a tak bych Vás chtěl inspirovat, zda by nestálo za zamyšlení, též podobně jako to učinila paní Šichtařová vydat svá díla, která si to svým obsahem zaslouží, v knižním vydání. A jen bych doplnil, že vzhledem k literárním kvalitám by se rozhodně za nějaký čas, kdy by vešla v širší známost jistě mohlo toto budoucí knižní vydání státi součástí národní literární pokladnice a snad i povinnou školní četbou.

A věřím, že v takovém případě by jistě řada Vašich příznivců, mezi které patřím i já, byla ráda, že nemusí vysedávat u počítače, či tahat notebook do postele, ale měla by tuto knížečku trvale položenu na nočním stolku vedle lůžka a ve chvílích, kdy by nemohla starostmi dnešního světa usnouti, by se mohla odreagovati čtením Vašich literárních děl.

0 0
možnosti
MS

R^R^ Zapomněl jste, že Okamura považuje za imigranty i ty komáry. :-)

0 0
možnosti
JN

Nojo, spasitel všech problémů, mocný guru Tomio. pořád stejná písnička. :-/

1 0
možnosti
Foto

Karma.Okamura vsadil nejen na strach,ale především na lidskou hloupost.Strach se také mezi hlupáky šíří mnohem lépe a určité procento takových lidí se najde v každé společnosti.Bohužel.:-/

8 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS