Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

dekuju, Tomasi, alespon nekdo dalsi si vzpomnel na dal sem text o zvacim dopisu a jednom z jeho signataru. dopisu, ktery milionum lidi opravdu rozvrtal zivot na hodne dlouhou dobu

8 0
možnosti

J62a48n 44Z85í46m84a

5. 8. 2018 21:21

Než tady zas někdo bude mudrovat, je třeba říct. Miloš nás vrací do doby před 30 lety. Tak se i folk vrací v podobě Jardy Hutky do stejných časů které si tak dobře a nejenom ze Svojšic, pamatuju. A ta píseň je i docela pěkná. Můžete si ji poslechnout ZDE https://www.lidovky.cz/milos-ma-oci-v-sloup-pisen-o-zemanove-umirani-pisnickare-hutky-pobourila-hrad-i-duku-gm6-/zpravy-domov.aspx?c=A180803_134206_ln_domov_mber

3 0
možnosti
Foto

Asi to patří jinam, ale souhlas.:-)

0 0
možnosti
Foto

Děkuji všem za diskusi. Prosím diskutující, aby dle vlastních možností nereagovali na pana Hermánka. V 20.51 hod má v této diskusi celkem 45 vstupů, což je 18% všech příspěvků, z nichž většina je spíše nižší kvality.

Pan Hermánek trpí nejspíše osamělostí, kterou si kompenzuje neustálým plevelením všech diskusí.

Děkuji za porozumění.

11 0
možnosti
Foto

A hádejte, pane doktore, koho smazali? Mě, když jsem napsala, že diskusi zaplevelil proruský troll.;-D

7 0
možnosti

L31u85d45ě19k 17J46a48š84a

5. 8. 2018 20:44

Dneska jsou noví vlastizrádci ti, co chtějí zapavit naší vlast muslimskými dobyvateli a oni jim v tom pomáhají. V tom se maximálně snaží redktoři IDnes -. novodobí zrádci národa.

0 5
možnosti

Ode mne, pane Tomáši, karma s hvězdičkou a podtržení, že Bilak je československým Quislingem. Těch Quislingů jsme však měli víc a jejich úlohu ještě "ocení" dějiny.

8 0
možnosti

Vzpomenul jste Bilaka . Ale těch horlivých - tedy jen "zváčů" bylo mnohem více a pak se množili logicky geometrickou řadou. A co s nimi udělal rok 1989 - obrat zvaný otoč?? Nic, protože přistoupivší buď s nimi minimálně byli zpřízněni nebo byli naivně zpitomnělí. Takže nic, dneska máte tady ovoce - soukmnenovci uzmuli tolik jako nikdy před tím.

8 0
možnosti

Bilak, též prohlásil, že by nebyla žádná ostuda, kdyby se Československo stalo dalším státem SSSR !

5 0
možnosti

Nejsem si jist, ale mam takovy dojem, ze v petactyricatem organizoval jakesi referendum po pripojeni zakarpatske Ukrajiny k CCCP.

0 2
možnosti

Ano, Bilak by měl být připomínán jako negativní postava československých dějin.

Ale myslím, že se nemusíte obávat, že unikl svému trestu. Naopak, myslím, že jeho trest byl podobný jako u toho zrádného Dáka, který byl "vláčen spolu se zbytkem přeživších, aby viděl své dílo - postupný zánik svého rodu. Prosí o smrt, ale ta mu není dopřána."

Však i Bilak byl vláčen po soudech a médii, viděl jak se hroutí jeho dílo a postupný zánik "svého rodu" resp. komunismu (doma i ve světě).. Ani ta smrt mu nebyla hned tak dopřána a musel si to odpykat téměř do sta let.

Okovy a materiální strádání nejsou podstatné (na to člověk snadno přivykne a dokonce se může cítit jako mučedník) ..ale ten pocit, že padlo něco, na čem se podílel.. že se to ukázalo jako zlo a on se stal představitelem toho zla ..a že se od něj odvraceli i poslední skalní komunisté..

Prostě zrovna u Bilaka nemám pocit, že unikl svému trestu ..ať si žil ve vile a tvářil se jakkoli..

4 0
možnosti

D97a19v40i75d 86V30l83k

5. 8. 2018 15:56

Já myslím , že Biľak je esence komunistického grázla

13 0
možnosti

A aby se na nej nezapomelo, ta ho cast rozredili a ona pise sem.

0 1
možnosti

Bilak, Štrougal, Vaš ....... a nakonec se odsoudila 80ti letá ženská, hluchá a poloslepá. Klaus se byl v prsa že né a né nedám milost. To jsme to těm komunistům nandali. Ani se nedivím že se smějí. A teď se to dokonce svede na člověka který už je mrtvý. A co Štrougal? Ten ještě žije. Aha to se bude čekat až umře a potom se na něj hodí špína. Ale dokud žije ticho po pěšině, on za nic nemůže, to ti druzí. Připomíná mně to Pospíšila když měl odebrat diplom plzeňským rychlokvaškům. Jeho reakce? Nemůžeme jem ten diplom sebrat, co kdyby se s námi soudili. RvRv

5 2
možnosti
Foto

Ale, Klaus ji milost následně dal

2 0
možnosti
  • Počet článků 974
  • Celková karma 35,94
  • Průměrná čtenost 2562x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám