Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Daleko více než nějaký Ondráček čeká na zásadní odsouzení Havlovy lži o budoucím společenském řádu a prošustrované (i sprostě rozkradené) bilióny, za které by mnozí ty cinkající klíče raději schovali do kapsy.

2 2
možnosti
BD

Nevím,zda je autor Žid. Já jsem Žid a uvdomuji si,že židovství a idea komunismu nejsou v rosporu.

0 0
možnosti
MK

Idea je jedna věc a o komunismu prohlásili jiní velcí, že je to ideál, ale hned vzápětí jej odmítli jako nerealizovatelný. Proč? Lidský faktor, a člověk má ještě moc dlouhou cestu k přiblížení se ideálu.

Vezmu-li jen jedno heslo: Každému podle jeho zásluh.... rudá knížka byla větší zásluhovostí než skutečné vynálezy, které společnost někam posunuly. A je v tu ránu po ideálu!

0 0
možnosti
JO

Pro ty, kdo mají pocit, že komunistů se již bát nemusíme, protože už jsou moderní a demokratičtí, tak jen připomínám, že jsou moderní a demokratičtí, protože za současné situace nemají jinou možnost. Ale v jejich programových tezích je stále diktatura proletariátu jako forma vládnutí. Od té se doposud neoprostili a neoprostí, protože potom by přestali být komunisté. Pokud si tedy řada lidí, která v této diskusi bagatelizuje tyto špeky ze strany KSČM (Ondráček, Grospič) přeje návrat diktatury proletariátu, je na správné cestě. A vězte, že až budou mít dostatečnou sílu a nebudou muset být moderní a demokratičtí, tak "opravdu, ale opravdu " NEBUDOU.

5 0
možnosti
Foto

I70v97a90n 10M75a23r68e82k

6. 12. 2017 7:51

Stačilo jen napsat : "Nemám rád komáry" p.Vodvářko, celá ta omáčka "přidané hodnoty" je už o ničem a stokrát ohřívaná., a to jsem u komárů nikdy nebyl , ani s nimi nesympatizuji . R^[>-]

4 2
možnosti
PK

...Jsem plně přesvědčen, že komunistická bestie která na Národní k smrti ubila študenta Šmída, nebyl nikdo jiný, než ta ohavná rudá zrůda Ondráček.

5 3
možnosti
LV

Trapnej pokus o vtip.

4 1
možnosti
ZB

Na komunisty je třeba si dát pozor,tedy na všechny komunisty - především na ty, kteří zahodili v roce 1989 svoje legitimace. V roce 1989 jsme se měli zbavit všech komunistů a práskačů, STB-áků, KGB-áků. Tito lidé měli ihned opustit klíčové pozice v politice, podnicích, bankách, obcích. Bohužel tito lidé ovládli vše a dnes se nám všem smějí jak s námi po roce 1989 vyběhli.

7 0
možnosti
VM

Ano, to je ten problém. Dát si pozor na komunisty. Ale ze které politické strany?

Vrcholem je potom jmenování někoho premiérem, kdo je podezřelý ze spolupráce s StB.

Pamatuji si na jednoho vedoucího pracovníka, který před listopadovými událostmi chodil za parťáky, aby mu dali seznam lidí, kteří se účastní demonstrací, aby s nimi zatořil. Po listopadu nosil placku OF přes celá prsa. Pamatuji si na náčelníka jednoho prařského obvodu, bývalého eStéBáka, který trestal příslušníky za to, že nechodili na schůze KSČ a to dost tvrdě a po revoluci se stal náčelníkem Prahy - východ.

Estébáci a bolševici (v různých stranách)jsou stále u moci a dnes dokonce jejich vliv sílí. A to především díky nám voličům, kteří jsme je zvolili. Přestali jsme být bdělí, oddali jsme se hře, kterou s námi hrají, uvěřili jsme mediálním kampaním před používáním vlastního rozumu.

3 0
možnosti
Foto

:-)R^Byl jsem kdysi zásadně proti tomu, aby byla KSČ zrušena a členství v ní nezákonné. Myslel jsem si, že se znemožnila sama a sama taky zdechne. Mýlil jsem se, a se mnou bohužel i ti, co měli šanci to ovlivnit. Výsledek se dostavil, pohrobci zločinného režimu vydírají a chtějí moc.

Vám, Tomáši, karma:-)

9 0
možnosti
Foto

Tak ona už zásluhou voličů začínala "zdechávat". To Andrej Babiš je pokropil živou vodou.Rv https://mariejandova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=636394

1 2
možnosti
DV

D77a52v85i56d 73V49l70k

5. 12. 2017 22:05

Je to tady děsný!!!!!

1 1
možnosti
KM

Pan Vodvárka nezklamal a zase perlí.

Ještě si zanaříkat u té zdi a je to dokonalý...

6 1
možnosti
DV

D56a13v39i21d 51V68l67k

5. 12. 2017 22:07

Evidentně napadáte pana Vodvářku pro jeho víru pane Martinec:-/Rv

2 7
možnosti
Foto

Předesílám,že jsem nikdy nebyl v žádné straně. Současní komunisté mi vadí mnohem méně nežli ti co v r. 89 zahodili průkazky a nalezli do všech jiných stran a teť vykřikují a kopou do svých bývalých souputníku. A Vondráček ? Kolik mu bylo tenkrát roků ? Byl policajt a někdo ho tam poslal. Neměli by jsme se zajímat spíše o tyto lidi. Jestli jsou důkazy ,že se choval brutálně tak prosím ,zatím nikdo takové na stůl nedal. Moc se nezměnilo : Současná BIS se chová jako minulá STB. Provokace,sledování atd.

3 6
možnosti
  • Počet článků 974
  • Celková karma 35,66
  • Průměrná čtenost 2562x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám