Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud je míněn Bůh písma, tak ten nemohl sdělit o komunistech ani slovo, protože v té době ještě neexistovali. A Písmo Sv. se většinou, až na nejasná proroctví anebo zjevení, věnovalo otázkám tehdejší doby. Ale jak čtu starý zákon, tak mám pocit, jako by si občas počínal jako nějaký vrtošivý komunistický funkcionář, tomu nadržoval, toho potopil. K tomu měl vášnivý vztah, ten mu byl lhostejný. Pokud je tím míněn i Ježíš Kristus jako součást trojice, tak ten sice nebyl komunistou, ale zákony rozhodně nerespektoval, naopak je bořil a dal by se s velkou nadsázkou označit na tehdejšíího anarchistického socialistu. Chtěl egalitářskou společnost, jako si přáli i komunisté.

0 0
možnosti
Foto

Tak se dívám, že pan Vodvářka maže nesouhlasně příspěvky, ve kterých je dokázáno, že lhal.

1 3
možnosti
Foto

Takže - zkusím to, ale nejspíše to bude zase marné. Jelikož si však archivujete mé příspěvky, byl bych rád, pokud byste tak učinil i nyní a občas si to přečetl..

A.Od samého počátku mého působení na blogu vstupujete do mých příspěvků. Já do vašich nikoli. To proto, že mne nezajímají.

B.Vy s v každé diskusi navážíte do katolické církve a věřících, dobře víte, že jsem praktikující křesťan a že se mne podobné výlevy dotýkají.

C/ Jevíte afinitu k Miloši Zemanovi, kterého opravdu nemusím.

D/ Navážíte se do politických stran, kterých si já vážím.

E/ Pozastavil jste se nad označneím kryptogenní rudoch - což ovšem z vašich článků čouhá jak sláma z bot, zatímco vám nevadí, že jste mne srovnal s masovým vrahem. Připomínáte mi i jistou paní Černou, která mne přirovnala k Mengelemu - za což by - pokud by byla blízko - dostala vůbec první facku, kterou bych dal ženě. Zdá se, že tato osoba vám nějak konvenuje.

Suma sumárum: Míjíme se úplně ve všem. Nabízí se tedy otázka, proč lezete někam, kde nejste vítán, zván atd. Opravdu se cítíte dobře ve společnosti, která si vaši přítomnost nepřeje, dává vám to najevo, vyhodí vás dveřmi ale vy stále lezete oknem. /pro připomenutí - ignoruji vás, mažu vás - a vy pořád melete svou a humusíte mi blog.

Jediné vysvětlení jsem našel v učebnici psychiatrie: typ člověka s obsedantně kompulsivní neurosou - neustále dělá něco, co nemá smysl, ale stálé puzení jej nutí to pořád opakovat. /opravdu se v tom nepoznáváte?/. Dále pak masochismus - víte dobře, že vám bude spíláno, ale vy to tak nějak slastně přijímáte /opravdu, jsem stále mimo?/.

Vám vadí, že vás diagnostikuji, nicméně každým příspěvkem mne přesvědčujete, že se ve svém tvrzení nemýlím.

To, že vám vadí církevní restituce, je známo z vašich vstupů do mého blogu, takže nevím, proč nyní tvrdíte cosi o lži. Zkuste místo hloupoučké odpovědi se zamyslet nad právě napsaným. Kdysi jste slíbil, že pokud si to přeji, budete psát jen pozitivní vstupy. Ano, přeji si to.

4 1
možnosti

R^

Kdo všechno? Komunisti, sociální demokrati, okamurovci a babišovci?

Porušovat zákony je pro bolševiky staré i nové typické!

:-)

2 0
možnosti
Foto

Zapomněl jste na KDU-ČSL, TOP09 a STAN.

1 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Zasloužená karma. :-)R^

7 0
možnosti
Foto

I přes vydatnou protekci u adminů žádná sláva...

1 8
možnosti

R^R^ K tomu není co dodat. Snad jen vyzdvihnout větu "To, že Jakešovi, Lenártovi, Štrougalovi a dalším z bratrstva rudé pracky nebyl vyměřen adekvátní trest, se nyní ukazuje jako dějinná chyba..."

4 0
možnosti

Mýlíte se.

Do zákonů a chodu společnosti zasahují bývalí funkcionáři už od dob revoluce. Stačilo převléknout kabát. Nyní jsou z některých z nich "vážení" občané a tzv. "lepší" lidi. Ale to je otázka prospěchářství a ne komunismu jako takového.

2 1
možnosti

A co teprve "elity" včetně "doktorů".

2 1
možnosti

Tomáši, karma karmovatáR^

8 0
možnosti
Foto

díky Dášo, jen je mi z toho smutno.

2 1
možnosti

Na tomto příkladu je názorně vidět, jak pokřivené je myšlení některých lidí. Co bylo ukradeno, má být i vráceno. Zatížit vrácení lupu daní, je zločin proti zdravému rozumu i proti spravedlnosti. Škoda, kterou bolševici napáchali (nejen) na církevním majetku je jen obtížně vyčíslitelná a místní bolševici přesto radostně hýkají jako o závod, jak je ten Babiš s podporou Filipa a Okamury znovu okrade. Hnus.

Vám karma, Tomáši.

16 2
možnosti

Omlouvam se, patrilo plus.

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS